Jump to content
Dogomania

Lamia ma swoich ludzi i dom! A ja... mieszane uczucia...

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani, która dzwoiniła, a potem e-mailowo się konntaktowała, jest poważnie zainteresowana Lamią... wysłałam następną grupę pytań... być może Lamia w niedzielę pojedzie do swojego nowego domku...
A mnie szykują się dostawy z Warszawy... i z Mazańcowic... :roll:
Szczerze powiedziawszy, pomału wysiadam... finansowo... :-( :oops:

Posted

[quote name='halbina']Pani, która dzwoiniła, a potem e-mailowo się konntaktowała, jest poważnie zainteresowana Lamią... wysłałam następną grupę pytań... być może Lamia w niedzielę pojedzie do swojego nowego domku...
A mnie szykują się dostawy z Warszawy... i z Mazańcowic... :roll:
Szczerze powiedziawszy, pomału wysiadam... finansowo... :-( :oops:

halbina zmien nika na pstrowska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Ty jako dt wypracowujesz 300% normy więc nie dziwota że budżet się uszczupla :roll::roll:

Posted

[quote name='anilla']he he jak w tym wątku smakowicie...
to może oferta dla potencjalnych domków - Lamia z bonusem - pizzą od ciotki Alicji ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... myślisz ze to podziała :razz::razz: ....jakby pomogło to ja mogę piec pizze ;)...tylko domeczki ...gdzie się ukrywacie :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='ATLANTYDA'] halbina zmien nika na pstrowska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Ty jako dt wypracowujesz 300% normy więc nie dziwota że budżet się uszczupla :roll::roll:
to jest nawet jakis pomysł... może "pstrowka.zoo"?... albo "pstrowska.z.o.o."?... :evil_lol:

Posted

No i ferii koniec... ostatni dzień... a ja nic nie zrobiłam w zasadzie...

A Lamia robi sie coraz większa i coraz fajniejsza, ale i coraz bardziej rozrabia...

i jeszcze jedno... 23.01. moja błękitka skończyła 2 latka... przegapiłam jej urodzinki... wstyd mi...

Posted

[quote name='halbina']No i ferii koniec... ostatni dzień... a ja nic nie zrobiłam w zasadzie...

A Lamia robi sie coraz większa i coraz fajniejsza, ale i coraz bardziej rozrabia...

i jeszcze jedno... 23.01. moja błękitka skończyła 2 latka... przegapiłam jej urodzinki... wstyd mi...

STO LATEK dla Błękitki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wrzuciłam na wątek o psich przysmakach dwa przepisy na tort urodzinowy dla psa :p Wprawdzie po ang, ale może i tak kiedyś skorzystasz?

A propos pizzy... ta panienka dostała w prezencie gwiazdkowym specjalną psią pizze :evil_lol:

Posted

no tak... a u mnie szczeniak z kotami zjadają średnią pizze na kolację... dobrze, że tę w promocji... czyli za darmo, bo zapłaciłam za jedną, którą zjadłam z kumpelą w lokalu... jakbym wiedziała, że mi zjedzą... to bym zjadła obie w lokalu... :p

Posted

Czekam na e-mail od pani potwierdzający, że przyjedzie w niedzielę... i był jeszcze jeden od pani z dzieckiem...
a banerek super... tylko że reklamuje wątek fundacji "Szara Przystań"!