Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='halbina']Mniam, mniam... nie obiecuj, Cioteczko... :razz: Zabrze nie tak zaś daleko ;) Quote
anilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 he he jak w tym wątku smakowicie... to może oferta dla potencjalnych domków - Lamia z bonusem - pizzą od ciotki Alicji ;) Quote
halbina Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Pani, która dzwoiniła, a potem e-mailowo się konntaktowała, jest poważnie zainteresowana Lamią... wysłałam następną grupę pytań... być może Lamia w niedzielę pojedzie do swojego nowego domku... A mnie szykują się dostawy z Warszawy... i z Mazańcowic... :roll: Szczerze powiedziawszy, pomału wysiadam... finansowo... :-( :oops: Quote
ATLANTYDA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='halbina']Pani, która dzwoiniła, a potem e-mailowo się konntaktowała, jest poważnie zainteresowana Lamią... wysłałam następną grupę pytań... być może Lamia w niedzielę pojedzie do swojego nowego domku... A mnie szykują się dostawy z Warszawy... i z Mazańcowic... :roll: Szczerze powiedziawszy, pomału wysiadam... finansowo... :-( :oops: halbina zmien nika na pstrowska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Ty jako dt wypracowujesz 300% normy więc nie dziwota że budżet się uszczupla :roll::roll: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='anilla']he he jak w tym wątku smakowicie... to może oferta dla potencjalnych domków - Lamia z bonusem - pizzą od ciotki Alicji ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... myślisz ze to podziała :razz::razz: ....jakby pomogło to ja mogę piec pizze ;)...tylko domeczki ...gdzie się ukrywacie :razz::razz::razz: Quote
halbina Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='ATLANTYDA'] halbina zmien nika na pstrowska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Ty jako dt wypracowujesz 300% normy więc nie dziwota że budżet się uszczupla :roll::roll: to jest nawet jakis pomysł... może "pstrowka.zoo"?... albo "pstrowska.z.o.o."?... :evil_lol: Quote
halbina Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 BAZAREK DLA LAMII I DZIKUNKA Anillo, serdecznie dziękujemy! Quote
halbina Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 No i ferii koniec... ostatni dzień... a ja nic nie zrobiłam w zasadzie... A Lamia robi sie coraz większa i coraz fajniejsza, ale i coraz bardziej rozrabia... i jeszcze jedno... 23.01. moja błękitka skończyła 2 latka... przegapiłam jej urodzinki... wstyd mi... Quote
BoUnTy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Wystawiam bazarek ;) Może się przyda, choć ostatnio jakoś AVOnu nikt nie chce (mam wystawiony katalog na Dżekusia, ale moze...) [SIZE="4"] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9365185#post9365185 Może to nie dużo, ale narazie tylko tyle mogę.... :( Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='halbina']No i ferii koniec... ostatni dzień... a ja nic nie zrobiłam w zasadzie... A Lamia robi sie coraz większa i coraz fajniejsza, ale i coraz bardziej rozrabia... i jeszcze jedno... 23.01. moja błękitka skończyła 2 latka... przegapiłam jej urodzinki... wstyd mi... STO LATEK dla Błękitki :loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 no właśnie... nie było... był długi fajny spacerek i zabawa... i mizianko... ale to jak zwykle... :roll: Quote
dunia77 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Wrzuciłam na wątek o psich przysmakach dwa przepisy na tort urodzinowy dla psa :p Wprawdzie po ang, ale może i tak kiedyś skorzystasz? A propos pizzy... ta panienka dostała w prezencie gwiazdkowym specjalną psią pizze :evil_lol: Quote
halbina Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 no tak... a u mnie szczeniak z kotami zjadają średnią pizze na kolację... dobrze, że tę w promocji... czyli za darmo, bo zapłaciłam za jedną, którą zjadłam z kumpelą w lokalu... jakbym wiedziała, że mi zjedzą... to bym zjadła obie w lokalu... :p Quote
BIANKA1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ty tu nie nadawaj na biedne zwierzaki :cool3: Było pilnować .:lol: Quote
dunia77 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ale Lamia ma fajny bannerek :loveu: Jest jakiś odzew od potencjalnych adoptujących? Quote
halbina Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Czekam na e-mail od pani potwierdzający, że przyjedzie w niedzielę... i był jeszcze jeden od pani z dzieckiem... a banerek super... tylko że reklamuje wątek fundacji "Szara Przystań"! Quote
halbina Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 na razie nie ma e-maila od pani, oby przyszedł jutro... :roll: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='halbina']na razie nie ma e-maila od pani, oby przyszedł jutro... :roll: :kciuki: zaciskam i czekam ... Quote
halbina Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Niestety, pani odpisała, że nie przyjadą po Lamię, bo ponoć mają problem z tym, czym przyjechać... Lamia szuka domku nadal! Quote
ATLANTYDA Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Srata tata:mad::mad:, ale może lepiej widać jej nie zależało na Lami :roll::roll: Quote
Recommended Posts