halbina Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 broń Boże!... :mad: na razie... :evil_lol: To raczej tęsknota za moim maleństwem... :roll: Quote
halbina Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9412647#post9412647 A co to?... To biały Duduś i czarny Toto! Zapraszamy! Quote
GoniaP Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 halbina napisał(a):broń Boże!... :mad: na razie... :evil_lol: To raczej tęsknota za moim maleństwem... :roll: Mama Kwoka :cool1::diabloti::eviltong: Quote
halbina Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Idę powysiadywać to i owo... na rogówce... dobranoc! :eviltong: Quote
aga-gusia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wszystkiego naj naj naj dla Lamii na nowej drodze życia Będziemy czekać na wieści o małej. Goniu -normalnie :-( Quote
halbina Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Tęsknie... i czekam na jakieś wieści... jaksami nic nie napiszą albo nie zadzwonią, to... i tak będę ich nękać... :evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Goniu, no to mi łezkę wycisnęłaś!:placz: Halbino, wysiaduj :lol: i bacznym okiem łypaj, a uchem słuchaj:lol:, czy nie dzwonią lub nie piszą, ja tam myślę że wszystko jest ok i są tak małą zajęci, że nie przyszło im do głowy zadzwonić. Dać im pare dni, a potem molestować!;) Quote
halbina Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Spróbuję... nie molestować od razu... Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 halbina napisał(a):Spróbuję... nie molestować od razu... ja Cię też rozumię ... :razz::razz:..i powiem , ze chyba bym zadzwoniła tak ,,dla spokojności" , może po prostu oni nawet nie wpadli na to że się zamartwiasz , to TEN rocznik ;) bo swoją drogą mogliby posłać tylko wiadomość że wsio OKi :cool1: Quote
halbina Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Dostałąm sms od pana Lamii... lapidarny w treści: u Lamii wszystko ok! kupimy te witaminy i zaszczepimy zgodnie z ustaleniami. :roll: Szkoda, że nie mają komputera i netu... fotek nie będzie... Quote
dunia77 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A może za jakiś czas umówisz się z ludźmi? Obejrzysz i obfocisz psa?... Myślę, że jest OK... Z tego co ostatnio widzę na dgm, jak się komuś pies nie spodoba to oddaje góra za dwa dni... :shake: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='halbina']Dostałąm sms od pana Lamii... lapidarny w treści: u Lamii wszystko ok! kupimy te witaminy i zaszczepimy zgodnie z ustaleniami. :roll: Szkoda, że nie mają komputera i netu... fotek nie będzie... Halbinko ....a może dasz rade kiedyś zajrzeć do malutkiej ... uspokoisz się mam nadzieje wtedy na dobre ....:calus: a SMS powiadam Ci typowy dla tej grupy wiekowej ;) Quote
AśkaK Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Hmm, z niejakim smutkiem stwierdzam, że chyba już wyrosłam "tej grupy wiekowej":evil_lol:, bo sama na takiego smsa bym się wkurzyła.:roll: "Wszystko ok" ma nam wystarczyć..?:diabloti: Rzeczywiście trudna ta dzisiejsza młodzież.:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='AśkaK']Hmm, z niejakim smutkiem stwierdzam, że chyba już wyrosłam "tej grupy wiekowej":evil_lol:, bo sama na takiego smsa bym się wkurzyła.:roll: "Wszystko ok" ma nam wystarczyć..?:diabloti: Rzeczywiście trudna ta dzisiejsza młodzież.:diabloti::evil_lol: Asiu mam syna dokładnie z tego rocznika :razz::razz: i w styczniu , w ferie pojechał do Warszawy do kolegi .... dał znać ze dojechał ...potem cisza na 3ci dzień SMS w odpowiedzi na mój :mad::mad::mad:...więc znam te spady :evil_lol::evil_lol: Quote
halbina Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 ja mu napiszę tak (sms): albo będę miałą, co napisać na jej wątku, bo cioteczki sprawdzają co chwila, czy nie ma nowych wieści, albo odwiedzimy całą delegacją i sami stwierdzimy... :cool1: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='halbina']ja mu napiszę tak (sms): albo będę miałą, co napisać na jej wątku, bo cioteczki sprawdzają co chwila, czy nie ma nowych wieści, albo odwiedzimy całą delegacją i sami stwierdzimy... :cool1: :evil_lol::evil_lol:...i dopsz ....może jak się wystraszy najazdu ciotek to wyklika jakiś elaborat :razz::razz: Quote
halbina Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 odczekam kilka dni i napiszę... :p Quote
aga-gusia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Faktycznie niektórzy tak mają : "ok" to czasem ma być baaardzo długie zdanie-normalnie opowieść o całym dniu...albo i więcej :roll: Na pewno jest dobrze Quote
halbina Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='aga-gusia']Faktycznie niektórzy tak mają : "ok" to czasem ma być baaardzo długie zdanie-normalnie opowieść o całym dniu...albo i więcej :roll: Na pewno jest dobrze Właśnie o to podejrzewam pana Lamii... :roll: Quote
AśkaK Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Acha, to chłopak pisał tego smsa? No to wszystko jasne!:evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 I co tam u Lamii czy są jakieś wieści z domku ? Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ATLANTYDA napisał(a):I co tam u Lamii czy są jakieś wieści z domku ? :razz::razz:..ja z tym samym pytankiem :cool1: Quote
halbina Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 niestety... nie mam wieści... mam biegunkę myśli... :roll: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Halbinko .....ja myślę że mozna poniepokoić już Tych młodych ludzi :razz::razz: Quote
Recommended Posts