Jump to content
Dogomania

Lamia ma swoich ludzi i dom! A ja... mieszane uczucia...

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goniu, no to mi łezkę wycisnęłaś!:placz:

Halbino, wysiaduj :lol: i bacznym okiem łypaj, a uchem słuchaj:lol:, czy nie dzwonią lub nie piszą, ja tam myślę że wszystko jest ok i są tak małą zajęci, że nie przyszło im do głowy zadzwonić. Dać im pare dni, a potem molestować!;)

Posted

halbina napisał(a):
Spróbuję... nie molestować od razu...

ja Cię też rozumię ... :razz::razz:..i powiem , ze chyba bym zadzwoniła tak ,,dla spokojności" , może po prostu oni nawet nie wpadli na to że się zamartwiasz , to TEN rocznik ;)
bo swoją drogą mogliby posłać tylko wiadomość że wsio OKi :cool1:

Posted

Dostałąm sms od pana Lamii... lapidarny w treści: u Lamii wszystko ok! kupimy te witaminy i zaszczepimy zgodnie z ustaleniami. :roll:
Szkoda, że nie mają komputera i netu... fotek nie będzie...

Posted

A może za jakiś czas umówisz się z ludźmi? Obejrzysz i obfocisz psa?... Myślę, że jest OK... Z tego co ostatnio widzę na dgm, jak się komuś pies nie spodoba to oddaje góra za dwa dni... :shake:

Posted

[quote name='halbina']Dostałąm sms od pana Lamii... lapidarny w treści: u Lamii wszystko ok! kupimy te witaminy i zaszczepimy zgodnie z ustaleniami. :roll:
Szkoda, że nie mają komputera i netu... fotek nie będzie...

Halbinko ....a może dasz rade kiedyś zajrzeć do malutkiej ... uspokoisz się mam nadzieje wtedy na dobre ....:calus:

a SMS powiadam Ci typowy dla tej grupy wiekowej ;)

Posted

Hmm, z niejakim smutkiem stwierdzam, że chyba już wyrosłam "tej grupy wiekowej":evil_lol:, bo sama na takiego smsa bym się wkurzyła.:roll: "Wszystko ok" ma nam wystarczyć..?:diabloti: Rzeczywiście trudna ta dzisiejsza młodzież.:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Hmm, z niejakim smutkiem stwierdzam, że chyba już wyrosłam "tej grupy wiekowej":evil_lol:, bo sama na takiego smsa bym się wkurzyła.:roll: "Wszystko ok" ma nam wystarczyć..?:diabloti: Rzeczywiście trudna ta dzisiejsza młodzież.:diabloti::evil_lol:

Asiu mam syna dokładnie z tego rocznika :razz::razz: i w styczniu , w ferie pojechał do Warszawy do kolegi .... dał znać ze dojechał ...potem cisza na 3ci dzień SMS w odpowiedzi na mój :mad::mad::mad:...więc znam te spady :evil_lol::evil_lol:

Posted

ja mu napiszę tak (sms): albo będę miałą, co napisać na jej wątku, bo cioteczki sprawdzają co chwila, czy nie ma nowych wieści, albo odwiedzimy całą delegacją i sami stwierdzimy... :cool1:

Posted

[quote name='halbina']ja mu napiszę tak (sms): albo będę miałą, co napisać na jej wątku, bo cioteczki sprawdzają co chwila, czy nie ma nowych wieści, albo odwiedzimy całą delegacją i sami stwierdzimy... :cool1:

:evil_lol::evil_lol:...i dopsz ....może jak się wystraszy najazdu ciotek to wyklika jakiś elaborat :razz::razz:

Posted

[quote name='aga-gusia']Faktycznie niektórzy tak mają : "ok" to czasem ma być baaardzo długie zdanie-normalnie opowieść o całym dniu...albo i więcej :roll:
Na pewno jest dobrze
Właśnie o to podejrzewam pana Lamii... :roll:

• 2 weeks later...