ATLANTYDA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Tu też dobre wiadomości oby maluszki wszystkie trafiły w dobre ręce :multi::p Quote
BoUnTy Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Zrobię takie 'prymitywne' rozliczenie z rachunków za karmę itp. Musze wysyłać zdjecia tych mniejszych rachunków? Powiem szczerze, ze nie bardzo mam czas - obecnie wszytskie maluchy sa u mnie i z czasem krucho... No nic, narazie przynajmniej wszytsko uwzględnie piesemnie: Konto Dorki (przed): 95,80 "-": - chapi z warzywami 1 kg - 5 zł. - pokarma dla zwierząt (wybaczcie, ale nie wiem jaki - piszę to co jest na paragonie) - 6,40 - pokarm dla zwierząt - 4,15 - pokarm dla zwierząt - 4,90 - kurczak - porcja rosołowa (x5) - 15.72 - Darling puszka 400g - 2,60 - Chapi z wołowiną 400g - 3,30 - Darling 1200g (x2) - 13,80 ---------------------------------- 55,87 (dobrze, ze nie licze swoich rachunków z ostatnich dni, bo byśmy były niexle na minusie...) "+" 50 zł - od Kasi na Dorkę ;* SALDO DOSTĘPNE: 83,93 Quote
Mysia_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 przypominam o Dorce i maluchach :razz: i jak tam? Quote
BoUnTy Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 2 suczki własnie trafiły do Atlantydy (za co serdecznie dziękujemy ;*) - dzisiaj na ok. 16 przyjedzie zobaczyc je Pani z Gliwic, zobaczymy co z tego wyniknie... Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 BoUnTy napisał(a):2 suczki własnie trafiły do Atlantydy (za co serdecznie dziękujemy ;*) - dzisiaj na ok. 16 przyjedzie zobaczyc je Pani z Gliwic, zobaczymy co z tego wyniknie... no to znów :kciuki: Quote
ATLANTYDA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Malutkie super rozrabiaki i waleczne pojadły sobie i teraz śpią ,lejki z nich też niezłe czekamy na Panią z Gliwic .... może któraś się jej spodoba ? Quote
Mysia_ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 a Dorka u kogo jest? Ile maluchów w sumie zostało? Quote
maciaszek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dorka jest u Ani. Bounty, ile zostało maluchów? 3? Quote
ATLANTYDA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 zostały 3 ,sunie są u mnie , piesek u Ani ,a gliwiczanak na razie nie dotarła :roll: Quote
Mysia_ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 ATLANTYDA napisał(a):zostały 3 ,sunie są u mnie , piesek u Ani ,a gliwiczanak na razie nie dotarła :roll: oby dotarła, trzymam kciuki ;) Quote
halbina Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Mam nadzieję, że dotrze i sie zakocha od pierwszego wejrzenia, ale miłością po grób!!! Quote
BoUnTy Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Atlantydo! Nie dojechala, bo nie podalas pelnego adresu xD Przed chwilka obudzil mnie nachalny telefon (odsypialam szczeniaki xD) okazlo sie, ze dzowni ta pani i mowi, ze nie podalas jej numerku mieszkania i, ze nie umie sie do ciebie dodzwonic xD Czlowiek to juz w spokoju zasnac nie moze, zeby telefon go nie obudzil - przeklety wynalazek ludzkosci! xD Quote
ATLANTYDA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 soriii :oops::oops: mają być u mnie jeszcze raz o 20.30 . Quote
Mysia_ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 no ładnie :mad: Dobrze, że nadal chcą przyjechać ;) Quote
halbina Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Chyba dojechali, bo i u mnie byli... obejrzec Lamie... Ciekawe, co mysli o nich Atlantyda... mnie sie spodobali... Quote
ATLANTYDA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Mysia_ napisał(a):no ładnie :mad: Dobrze, że nadal chcą przyjechać ;) Tylko bez pogróżek :evil_lol::evil_lol: dojechali tylko nie na 16 a pźniej i przyjadą drugi raz . Byli też Lamię u halbiny oglądać i mieli dać znać na którą sunie się decydują .Man nadzieję że to przemyślane ,bo po tych różnych aferach to człowiek ma zawsze obawy ????A wrażenie ogólnie dobre o ile można kogoś ocenić podczas krótkiej rozmowy :roll: Quote
BoUnTy Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 To ja z niecierpliwością czekam na jakies wiadomosci ;) Quote
ATLANTYDA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Suńka pojechała do Gliwic mam nadzieję że wtopy nie będzie i malutka ma domek na długie lata swojego życia ,pojechała Schera ( CZY TAK TO SIę PISZE ) ?W umowie nie wpisywałam imienia mogą je zmienić . BOunTy na pw podam telefon do właściciela żeby się umówić na dostarczenie ksiązeczki .Jak się bedziesz wybierać to daj znać może dam radę z Tobę podjechać do nich .Myślę że ten kojec od Ani nie będzie potrzebny Quote
BoUnTy Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Suńka pojechała do Gliwic mam nadzieję że wtopy nie będzie i malutka ma domek na długie lata swojego życia ,pojechała Schera ( CZY TAK TO SIę PISZE ) ?W umowie nie wpisywałam imienia mogą je zmienić . BOunTy na pw podam telefon do właściciela żeby się umówić na dostarczenie ksiązeczki .Jak się bedziesz wybierać to daj znać może dam radę z Tobę podjechać do nich .Myślę że ten kojec od Ani nie będzie potrzebny Rozumiem, ze pojechała Shila xD Ciemniejsza? A ja własnie napisałam PW, to bede czekac na numer telefonu i wtedy na przyszły tydzien postaram się umówić (mglabym prosić Adrs i dane nowych włascicieli) ;) Czyli co, klateczki jutro nie przynosić, tak? ;) Quote
ATLANTYDA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dzwoniłam do Shayen sprawuje sie dobrze tylko spać nie daje , a parasol chyba Ani będzie . Quote
ATLANTYDA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Shayen ma się dobrze właśnie dzwoniłam zapytać ,a parasol chyba Ani będzie . Quote
Mysia_ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 super, że kolejne maleństwo w domku :cool3: Quote
ATLANTYDA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Malutka śpi ,apetyt dopisuje .Energi w niej tyle ma chyba baterie alkaliczne albo akumulator :evil_lol::evil_lol::evil_lol: . Mam w domu nadliczbowy parasol czy to nie Twój BoUnTy ? Quote
ATLANTYDA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 BoUnTy napisał(a):Rozumiem, ze pojechała Shila xD Ciemniejsza? A ja własnie napisałam PW, to bede czekac na numer telefonu i wtedy na przyszły tydzien postaram się umówić (mglabym prosić Adrs i dane nowych włascicieli) ;) Czyli co, klateczki jutro nie przynosić, tak? ;) Pojechała ta jaśniejsza Quote
BoUnTy Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Czyli pojechała Shayen ;) parason nie mój ;) Shila jest spokojniejsza ;P Quote
Recommended Posts