panienkabubu Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Biorąc pod uwagę, że dostaniesz wstążkę... ;-) To nie ;) Ale ja jechałam z suką w klasie baby do Nitry (320km) w zeszłym roku i wróciłyśmy z .. BIS Baby :) Także bym się zastanowiła i pewnie bym.. zgłosiła ;) Quote
Jogurt Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Frytela napisał(a):tylko jesli juz to watpie czy tatusiek zgodzilbu sie jechac z mloda, i to jeszcze jako szczeniak a nie mlodziez taki kawal drogi... chyba ze bym sobie transport załatwila... To zglos jeszcze ktoregos z twioch "seniorow" :lol: a niby ze mala tak przy okazji :evil_lol: Quote
Impresja&Simarilion Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ja będę z dwoma seterkami i obie w młodzieży :p ciekawe jak je wystawie, chyba zatrudnię mamę :) Quote
Zuza i Noddy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Impresja napisał(a):Ja będę z dwoma seterkami i obie w młodzieży :p ciekawe jak je wystawie, chyba zatrudnię mamę :) Trzeba wymyślić jakiś nowy sposób wystawiania, a twoja mama dobrze wystawia, moja nawet nie wie po której stronie pies biegnie. Quote
Impresja&Simarilion Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 no troche ją przeszkoliłam, wiec jakoś sobie chyba poradzimy :p Quote
Pieseczkowo Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ja chyba do poznania za rok pojade jak będzie wystawa. trudno,że tam medal.Pojeżdzę troche z psem może uda mi sie coś nazbierac i sie wybiore. Faktycznie będziesz miala z tymi psami identycznie jak w Sopocie. Quote
Kaya Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Impresja wrazie czego jak będę na miejscu a to zależy od transportu służę pomocą :) Quote
Impresja&Simarilion Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 dzięki za propozycję, jak będę potrzebowała zgłoszę się Quote
Frytela Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Jogurt napisał(a):To zglos jeszcze ktoregos z twioch "seniorow" :lol: a niby ze mala tak przy okazji :evil_lol: panienkabubu napisał(a):Biorąc pod uwagę, że dostaniesz wstążkę... ;-) To nie ;) Ale ja jechałam z suką w klasie baby do Nitry (320km) w zeszłym roku i wróciłyśmy z .. BIS Baby :) Także bym się zastanowiła i pewnie bym.. zgłosiła ;) starych nie chce zglaszac bo nie ma sensu, po co mam jechac po db lub bdb? :) moze ktos jedzie z moich okolic do poznania? :lol::lol::roll: Quote
Rinuś Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Pieseczkowo napisał(a):ok jasne ze rozumiem,ale tak pisze jak bys może przypadkiem znalazla jakiegos westa czy setera;) oczywiście będę pamiętała :p Quote
Matusz Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No i ja się prawdopodobnie pojawię ;) Jak w zeszłym roku.;) Quote
betka-sp Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 My mieliśmy jechać tylko pokibicować ...ale co tam.... jak już i tak jedziemy to trzeba pannę zgłosić :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
vpassione Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ktoś wie, czy mają zamiar przedłużać termin zgłoszeń na Poznań? Chcielibyśmy pomyśleć troszkę dłużej niż do 20.09 :eviltong: Quote
cropka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Też chciałabym mieć więcej czasu, a tak zgłaszam w ciemno, bo nie wiem czy ofutrzenie ;) psa dojdzie do ładu po niedawnej alergii. Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ja bede wiedziec rano czy sie pojawie z psem czy bez :diabloti: Quote
Elitesse Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 najlepszt bylby termin po wystawie Wroclawskiej :roll: Quote
betty_labrador Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 jade jade :grins: jestem happy :multi: Quote
spidzior Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 no to świenie! my też się wybieramy :oops: i mamy niezłego stracha bo to nasza pierwsza wystawa! ale co tam, jak już spadać to z wysokiego konia :cool3: Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 no to widze ze duzoooo dogomanikow bedzie ;] to fajnie ..... moze nawet czesc uda sie poznac xD ja sie wybieram ale bez mojego Maksia bo nie ma pamierow;/ ale po ogladac i po kibicowac ide xD Quote
AbraCadabra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 spidzior napisał(a):no to świenie! my też się wybieramy :oops: i mamy niezłego stracha bo to nasza pierwsza wystawa! ale co tam, jak już spadać to z wysokiego konia :cool3: Nasz też pierwsza :cool3:i my do tego w szczeniorach :lol: ale jak szaleć to szaleć :roll:;) Quote
Paatrycja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Wiadomość do handlerów: Szukam handlera do wystawienia sznaucerki średniej czarnej w klasie otwartej . Więcej informacji w dziale `Szukam Handlera` . Handler poszukiwany z trójmiasta, okolic, pies musi być szkolony do pokazu, nie jest łatwym psiakiem do wystawienia . Proszę pisać na priv . Quote
katik Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ja zapomniałam zgłosić, a do dzisiaj są przyjmowane zgłoszenia, wiec nie jadę. :( Quote
Recommended Posts