Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biorąc pod uwagę, że dostaniesz wstążkę... ;-) To nie ;)
Ale ja jechałam z suką w klasie baby do Nitry (320km) w zeszłym roku i wróciłyśmy z .. BIS Baby :)
Także bym się zastanowiła i pewnie bym.. zgłosiła ;)

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frytela napisał(a):
tylko jesli juz to watpie czy tatusiek zgodzilbu sie jechac z mloda, i to jeszcze jako szczeniak a nie mlodziez taki kawal drogi... chyba ze bym sobie transport załatwila...

To zglos jeszcze ktoregos z twioch "seniorow" :lol: a niby ze mala tak przy okazji :evil_lol:

Posted

Impresja napisał(a):
Ja będę z dwoma seterkami i obie w młodzieży :p ciekawe jak je wystawie, chyba zatrudnię mamę :)

Trzeba wymyślić jakiś nowy sposób wystawiania, a twoja mama dobrze wystawia, moja nawet nie wie po której stronie pies biegnie.

Posted

Ja chyba do poznania za rok pojade jak będzie wystawa. trudno,że tam medal.Pojeżdzę troche z psem może uda mi sie coś nazbierac i sie wybiore.

Faktycznie będziesz miala z tymi psami identycznie jak w Sopocie.

Posted

Jogurt napisał(a):
To zglos jeszcze ktoregos z twioch "seniorow" :lol: a niby ze mala tak przy okazji :evil_lol:

panienkabubu napisał(a):
Biorąc pod uwagę, że dostaniesz wstążkę... ;-) To nie ;)
Ale ja jechałam z suką w klasie baby do Nitry (320km) w zeszłym roku i wróciłyśmy z .. BIS Baby :)
Także bym się zastanowiła i pewnie bym.. zgłosiła ;)

starych nie chce zglaszac bo nie ma sensu, po co mam jechac po db lub bdb? :)
moze ktos jedzie z moich okolic do poznania? :lol::lol::roll:

Posted

spidzior napisał(a):
no to świenie! my też się wybieramy :oops: i mamy niezłego stracha bo to nasza pierwsza wystawa! ale co tam, jak już spadać to z wysokiego konia :cool3:

Nasz też pierwsza :cool3:i my do tego w szczeniorach :lol:
ale jak szaleć to szaleć :roll:;)

Posted

Wiadomość do handlerów:
Szukam handlera do wystawienia sznaucerki średniej czarnej w klasie otwartej .
Więcej informacji w dziale `Szukam Handlera` . Handler poszukiwany z trójmiasta, okolic, pies musi być szkolony do pokazu, nie jest łatwym psiakiem do wystawienia .

Proszę pisać na priv .