panienkabubu Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 http://www.zkwp.pl/zg/mp2008.htm jest spis młodych prezenterów Quote
ewka i haker Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ale duzo ich a grupa mlodsza w jakim wieku jest Quote
Guciek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Psie - nie. Dziś potwierdziłam, jesteśmy na liście:multi: Quote
tomo Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 KRAKÓW - POZNAN - sobota 8.11 - szukam transportu dla sympatycznej kobitki i średniego, grzecznego psiaka :lol: prosze pisać na mail [email protected] Quote
Paatrycja Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 A mnie się link z młodymi prezenterami nie otwiera... Quote
zula Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Paatrycja']A mnie się link z młodymi prezenterami nie otwiera... http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=mp2008 ;) Quote
Paatrycja Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Teraz już tak. Jestem ciekawa kiedy oddziały pośpieszą się z wysyłaniem kart ocean, mnie w ogóle nie uwzględnili w Szczecinie gdzie zajęłam dobre miejsce. :mad: Może pojawię się w Poznaniu, daleka podróż by mnie czekała. :roll: Quote
RudaPaskuda Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 czemu nie ma jeszcze stawki psów..:( umre tu na zawał;) Quote
panienkabubu Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 RudaPaskuda napisał(a):czemu nie ma jeszcze stawki psów..:( umre tu na zawał;) Bo jeszcze dłuuuuugo do wystawy :) Quote
RudaPaskuda Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ale już dawno minął termin przyjmowania zgłoszeń!..Czyli mają jużkompletne listy wystawców Quote
panienkabubu Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ruda, źle to rozumiesz. To, że minął termin przyjmowania zgłoszeń, to nic nie znaczy. Zgłoszenia należy przygotować do katalogu, trzeba posegregować według ras i klas itp, trzeba sprawdzić, czy aby na pewno wszystko się zgadza. Jak masz np. 3000 takich psów do przejrzenia, to na pewno nie zrobią tego w jeden weekend. I jeszcze ważna rzecz, nie mają obowiązku dawać stawki, to tylko ich dobra wola Quote
M&S Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 dzwoniłam....jesteśmy na liście:lol: listę wystawców mają wstawić po 15 października:p Quote
izabela.szczepaniak Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 My też jedziemy. Jeżeli ktoś szuka transportu na trasie Bytom - Poznań to mogę pomuc z tym że wyjazd planujemy w piątek godz. do ustalenia. Jakby co to proszę o PW. Mogę zabrać kogoś z psem lub bez albo samego psa jakby się komuś do auta nie zmieścił :loveu: Quote
Paatrycja Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ciekawa jestem jaka stawka w sznaucerach średnich czarnych.. :cool3: Quote
Guciek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 RudaPaskuda napisał(a):czemu nie ma jeszcze stawki psów..:( umre tu na zawał;) Zamiast umierać na zawał - zadzwoń i spytaj, jeśli sprawa tyczy się przyjęcia:roll: Quote
maga18 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 panienkabubu napisał(a):Ruda, źle to rozumiesz. To, że minął termin przyjmowania zgłoszeń, to nic nie znaczy. Zgłoszenia należy przygotować do katalogu, trzeba posegregować według ras i klas itp, trzeba sprawdzić, czy aby na pewno wszystko się zgadza. Jak masz np. 3000 takich psów do przejrzenia, to na pewno nie zrobią tego w jeden weekend. I jeszcze ważna rzecz, nie mają obowiązku dawać stawki, to tylko ich dobra wola i muszą dla każdego psa przygotować pamiątkowy medal :lol: Quote
panienkabubu Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 maga18 napisał(a):i muszą dla każdego psa przygotować pamiątkowy medal :lol: A no tak, zapomniałam:evil_lol: Quote
caramba Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Sznaucery srednie czarne: psy championy 3 otwarta 1 szczeniat 1 suki championy 1 posrednia 2 nie ma mozliwosci zmienic klasy, poniewaz katalog jest juz gotowy:) Poznan nigdy nie podaje stawek- powod prosty zakaz publikacji katalogu w dowolnej formie- w tym elektronicznej, przed wystawa. ( Niedowiarkow odsylam do regulaminu wystaw). Co zostanie opublikowane na stronie - to statystyki. Pozdrawiam Quote
Barabara Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Witam forumowiczów, jestem nowa.Chciałabym się dowiedziec czy ktoś się orientuje ile będzie Mastino w Poznaniu? Quote
panienkabubu Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Barabara napisał(a):Witam forumowiczów, jestem nowa.Chciałabym się dowiedziec czy ktoś się orientuje ile będzie Mastino w Poznaniu? Wkrótce związek opublikuje stawkę (statystyki) przyjętych psów, także już niebawem odpowiemy na to pytanie:) Quote
Light of Shin-Ra Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Mamy wolne miejsce w samochodzie dla osoby z nawet sporym (byle łagodnym psem). Jedziemy na dwa dni, wyjazd w piętek. Start z Zakopanego , możemy zabrać kogoś po drodze z Krakowa, Katowic. Zainteresowanych proszę na pw. Quote
betka-sp Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 caramba napisał(a):Sznaucery srednie czarne: psy championy 3 otwarta 1 szczeniat 1 suki championy 1 posrednia 2 nie ma mozliwosci zmienic klasy, poniewaz katalog jest juz gotowy:) Poznan nigdy nie podaje stawek- powod prosty zakaz publikacji katalogu w dowolnej formie- w tym elektronicznej, przed wystawa. ( Niedowiarkow odsylam do regulaminu wystaw). Co zostanie opublikowane na stronie - to statystyki. Pozdrawiam skąd znasz ilość psów ?? podali przez telefon??? ja tez chcę ...ja też :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
osobek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a ja jestem ciekawa stawki sznaucerow mini p&s :lol: Quote
Recommended Posts