Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz już tak.
Jestem ciekawa kiedy oddziały pośpieszą się z wysyłaniem kart ocean, mnie w ogóle nie uwzględnili w Szczecinie gdzie zajęłam dobre miejsce. :mad:

Może pojawię się w Poznaniu, daleka podróż by mnie czekała. :roll:

Posted

Ruda, źle to rozumiesz. To, że minął termin przyjmowania zgłoszeń, to nic nie znaczy. Zgłoszenia należy przygotować do katalogu, trzeba posegregować według ras i klas itp, trzeba sprawdzić, czy aby na pewno wszystko się zgadza. Jak masz np. 3000 takich psów do przejrzenia, to na pewno nie zrobią tego w jeden weekend. I jeszcze ważna rzecz, nie mają obowiązku dawać stawki, to tylko ich dobra wola

Posted

My też jedziemy. Jeżeli ktoś szuka transportu na trasie Bytom - Poznań to mogę pomuc z tym że wyjazd planujemy w piątek godz. do ustalenia. Jakby co to proszę o PW. Mogę zabrać kogoś z psem lub bez albo samego psa jakby się komuś do auta nie zmieścił :loveu:

Posted

RudaPaskuda napisał(a):
czemu nie ma jeszcze stawki psów..:( umre tu na zawał;)

Zamiast umierać na zawał - zadzwoń i spytaj, jeśli sprawa tyczy się przyjęcia:roll:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ruda, źle to rozumiesz. To, że minął termin przyjmowania zgłoszeń, to nic nie znaczy. Zgłoszenia należy przygotować do katalogu, trzeba posegregować według ras i klas itp, trzeba sprawdzić, czy aby na pewno wszystko się zgadza. Jak masz np. 3000 takich psów do przejrzenia, to na pewno nie zrobią tego w jeden weekend. I jeszcze ważna rzecz, nie mają obowiązku dawać stawki, to tylko ich dobra wola

i muszą dla każdego psa przygotować pamiątkowy medal :lol:

Posted

Sznaucery srednie czarne:
psy
championy 3
otwarta 1
szczeniat 1
suki
championy 1
posrednia 2
nie ma mozliwosci zmienic klasy, poniewaz katalog jest juz gotowy:)
Poznan nigdy nie podaje stawek- powod prosty zakaz publikacji katalogu w dowolnej formie- w tym elektronicznej, przed wystawa. ( Niedowiarkow odsylam do regulaminu wystaw).
Co zostanie opublikowane na stronie - to statystyki.
Pozdrawiam

Posted

Barabara napisał(a):
Witam forumowiczów, jestem nowa.Chciałabym się dowiedziec czy ktoś się orientuje ile będzie Mastino w Poznaniu?

Wkrótce związek opublikuje stawkę (statystyki) przyjętych psów, także już niebawem odpowiemy na to pytanie:)

Posted

caramba napisał(a):
Sznaucery srednie czarne:
psy
championy 3
otwarta 1
szczeniat 1
suki
championy 1
posrednia 2
nie ma mozliwosci zmienic klasy, poniewaz katalog jest juz gotowy:)
Poznan nigdy nie podaje stawek- powod prosty zakaz publikacji katalogu w dowolnej formie- w tym elektronicznej, przed wystawa. ( Niedowiarkow odsylam do regulaminu wystaw).
Co zostanie opublikowane na stronie - to statystyki.
Pozdrawiam

skąd znasz ilość psów ?? podali przez telefon??? ja tez chcę ...ja też :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: