troglodytes Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Jeśli jest taka wola zajmujących się adopcją BŁĘKITA, podajcie mi na PM dane nowego domku, pojadę i sprawdzę - to, w sumie, całkiem niedaleko ode mnie..... Quote
red Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 troglodytes napisał(a):Jeśli jest taka wola zajmujących się adopcją BŁĘKITA, podajcie mi na PM dane nowego domku, pojadę i sprawdzę - to, w sumie, całkiem niedaleko ode mnie..... Ok. jutro podamy. Quote
~MaDaLeNa~ Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jak bedziecie już wiedzieć, co z błekitem to piszcie, martwię się o tego psinke!! Quote
red Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 troglodytes napisał(a):Jeśli jest taka wola zajmujących się adopcją BŁĘKITA, podajcie mi na PM dane nowego domku, pojadę i sprawdzę - to, w sumie, całkiem niedaleko ode mnie..... Czy wiesz już gdzie i co sprawdzić.... Quote
troglodytes Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Wiem gdzie się mam udać, nie wiem tylko czy dam radę przed niedzielą. Specyfika mojej pracy polega na tym, że do 20 każdego miesiąca mam nawał roboty, potem troch luzu. Jak będę to oczywiście natychmiast daję znać. Quote
Czekunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Co z Błękitem?? Jest jakiś kontakt z nowymi właścicielami?? Quote
Makuuu Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 niby tel jest... ale czy dzwonili nie wiem... Przypomniałam sobie coś... Jak go zabierali powiedzieli, że będą przesyłać zdjęcia... Ciekawa jestem tylko na czyją pocztę, bo nikt maila nie podawał... chiba, że pocztą zwykłą... Mimo tego, że wiedzieli o tym jakim jest Błękit agresorem do innych piesów to postanowili, że on będzie biegał po podwórku free... a te, które do tej pory biegały u nich luzem podobno (z rodzinnej rozmowy wynikało) mają zostać przypiete na łańcuchach. Quote
red Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Czekamy z niecierpliwością na wiadomości po sprawdzeniu domku.... Quote
troglodytes Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Makuuu napisał(a):niby tel jest... ale czy dzwonili nie wiem... Przypomniałam sobie coś... Jak go zabierali powiedzieli, że będą przesyłać zdjęcia... Ciekawa jestem tylko na czyją pocztę, bo nikt maila nie podawał... chiba, że pocztą zwykłą... Mimo tego, że wiedzieli o tym jakim jest Błękit agresorem do innych piesów to postanowili, że on będzie biegał po podwórku free... a te, które do tej pory biegały u nich luzem podobno (z rodzinnej rozmowy wynikało) mają zostać przypiete na łańcuchach. Czegoś tu nie rozumiem, husky w nowym środowisku luzem ( pewnie nawieje ) a pozostałe psy na łańcuchach ? Co to za adopcja i co to za dom ? Chyba muszę tam pojechać.... Quote
Kida i Olo Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Makuuu napisał(a):niby tel jest... ale czy dzwonili nie wiem... Przypomniałam sobie coś... Jak go zabierali powiedzieli, że będą przesyłać zdjęcia... Ciekawa jestem tylko na czyją pocztę, bo nikt maila nie podawał... chiba, że pocztą zwykłą... Mimo tego, że wiedzieli o tym jakim jest Błękit agresorem do innych piesów to postanowili, że on będzie biegał po podwórku free... a te, które do tej pory biegały u nich luzem podobno (z rodzinnej rozmowy wynikało) mają zostać przypiete na łańcuchach. I wy chcecie wydać psa takim ludziom? :-o Quote
Makuuu Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Ja nie mam zbyt wiele do powiedzenia jeżeli chodzi o adopcje. Z tego co wywnioskowałam z rozmowy (ich między sobą), domek mają ogrodzony coś alla duża działka... Quote
Rybka. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Proponuję zmienić treść pierwszego posta... Bo wynika z niego, że Błękit jest nadal w schronie i czeka na człowieka... Quote
Makuuu Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 pierwsze zawsze zostają takie same... temaciki się zmieniają :P Quote
red Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Czekamy na wiadomości o Błękicie, oby nie zmarnowali tego psa....on miał szanse na super dom u miłośników tej rasy. Napisz zaraz po powrocie.... czekamy:shake: Quote
Czekunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Czekamy na informacje... Co z Błękitkiem?? Wiadomo coś o nowym domku... Czemu taka cisza:shake: Quote
red Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ktoś się tu zaoferował sprawdzić dom w weekend, nie wiem dlaczego taka cisza? Też dzisiaj o tym myślałam....:shake: Quote
epe Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jakoś hasło "Wąchock" źle mi sie kojarzy,po wątku zagłodzonego bokera!! Dziewczyny znajace Wąchock,źle o tym miejscu mówią! Trzeba trzymać rękę na pulsie-jak to mówią!! Może jednak domek jest OK,mimo,że w Wąchocku? Quote
red Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Qrcze, chyba poszukamy kogoś innego do sprawdzenia tego miejsca... Gdzie ten Wąchock leży...k.jakiego miasta . Quote
epe Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dziewczyny! Wklejam wątek tego boksera: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103903 Tam jest pełno dziewczyn,to sobie wybierzcie taka,która najbliżej mieszka! Niech sprawdzi! Bo tego boksera zabrała jedna z nich! Quote
mandy Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 red napisał(a):Qrcze, chyba poszukamy kogoś innego do sprawdzenia tego miejsca... Gdzie ten Wąchock leży...k.jakiego miasta . Za Wierzbicą przed Starachowicami Quote
andzia69 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 pisałam przecież wczesniej, zebyscie sie skontaktowali z Majaa - na pewno pomoze jeśli znajdzie odrobinę czasu!:shake: Wąchock lezy rzut beretem od Starachowic Quote
red Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Tak zrobimy, bo osoba z watku nic nie pisze, pewnie nie była. Musimy to sprawdzić. Quote
epe Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 I co dziewczyny? Pojedzie ktoś sprawdzić co z psem? Kiedy się czegoś dowiemy o nowym domku Błękita? Quote
Makuuu Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 czyli chwilowo nie zmieniam tytułu i na wieści razem z Wami czekam :) Quote
red Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dorka miała dziś rozmawiać z Majką ze Starachowic, to blisko, ona na pewno sprawdzi, choć ma mnóstwo spraw. Czekamy. Quote
Recommended Posts