Czekunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Boże... Jakie cudo... Oczy i ta bielutka jak śnieg sierść... wprost urzekają i chwytają za serce... A wiadomo coś więcej o tej łapce? Jakie rokowania? Czy da się ją wyleczyć, a jeśli nie to czy bardzo będzie suni doskwierać? Quote
Makuuu Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 jeżeli chodzi o łapkę to jest i tak już lepiej jak było... będzie ok! Quote
Czekunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Trzymam kciuki za sunię, bo zapadła mi głęboko w serce... mam taką nieśmiałą prośbę, jeśli dałoby radę to czy mogłabym prosić o zdjęcia suńki w całej swojej krasie:cool3: chciałabym zobaczyć jaka jest duża?? I jeszcze jedno moje pyanie: czy są już jakieś osoby, które zgłosiły konkretne propozycje? hoopaj, ślicznotko, na pierwszą stronę... Quote
Czekunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Kochanie, nikt tu do Ciebie nie zagląda, a przecież jesteś taka śliczna.... Wskakuj na pierwszą stronkę!! Ktoś musi Cię wreszcie zauważyć! Quote
Makuuu Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Czekunia']Trzymam kciuki za sunię, bo zapadła mi głęboko w serce... mam taką nieśmiałą prośbę, jeśli dałoby radę to czy mogłabym prosić o zdjęcia suńki w całej swojej krasie:cool3: chciałabym zobaczyć jaka jest duża?? I jeszcze jedno moje pyanie: czy są już jakieś osoby, które zgłosiły konkretne propozycje? hoopaj, ślicznotko, na pierwszą stronę...[/quote] to tak... sunia na razie (z tego co wiem) jest ogłoszona tylko tutaj... propozycji nie ma, może jakiś tymczasik ;) (ale to nie 100%). Fotki suni przy ludziu zrobię w sobotę. Popytam o łapkę weta i napiszę wszystko czego się dowiem ;) Quote
Kida i Olo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Przydałoby się zrobić suni Allegro, pewnie się o nią pobiją :cool3:. Trzeba by zrobić tylko takie fotki, gdzie oczka suni byłyby widoczne bardzo dokładnie, bo to nimi najprędzej zauroczy jakiegoś człowieka. I tytuł taki jakis łapiący za serce, albo zachęcający do wejścia. Na Allegro jest mnóstwo ogłoszeń piesków, ale ludzi najchętniej zaglądają tam, gdzie zalety pieska są uwypuklone w tytule, albo króciutki opis pieska, bo jak wiadomo to tytuł rzuca się pierwszy w oczy. Quote
Czekunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Maku! W takim razie czekam z niecierpliwością na fotki sunieczki z ludziem;) i jakiekolwiek informacje o jej stanie zdrowia, itd.. cokolwiek... a tymczasem intensywnie myślę... Quote
Makuuu Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Czekunia']Maku! W takim razie czekam z niecierpliwością na fotki sunieczki z ludziem;) i jakiekolwiek informacje o jej stanie zdrowia, itd.. cokolwiek... a tymczasem intensywnie myślę...[/quote] to w sobotę wrzucę pakiecik informacji o suni + fotki jak z jej łapką będzie lepiej to może wyprowadzę ją nataki dłuższy spacer, poobserwuję jak się zachowuje i takie tam. Quote
Czekunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Błękitnooka... Hopaj wyżej, bo widzę, że nikt tu do Ciebie nie zagląda, a przecież jesteś taka śliczna!! Quote
red Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Mam wiadomość - to jest ten Błękit, chłopak na 100 procent. :evil_lol: Quote
Makuuu Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 ojoj! :oops: ukąsi (on nie gryzie) mnie za przekłamanie... Czekuniu, czy nadal chcesz fotki, mimo tego że to psinek:cool3:? Quote
Czekunia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 I tym sposobem Błękitnooka stała się Błękitnookim;) Oczywiście, że nadal czekam na fotki... Quote
red Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Nóżka jeszcze chora póki co.... jest po wypadku, będzie miał rtg . Podobno bardzo płacze żałośnie na całe schronisko....:-( Quote
Makuuu Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 oj płacze, płacze... najbardziej żałośnie jak przejdzie się koło boksu i on zdąży to zauważyć Quote
Kida i Olo Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Czekunia']I tym sposobem Błękitnooka stała się Błękitnooką;) Oczywiście, że nadal czekam na fotki...[/quote] A raczej Błękitnookim :eviltong:. Quote
Makuuu Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Przygotować się na porcję fotek ;) Quote
troglodytes Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 red napisał(a):Mam wiadomość - to jest ten Błękit, chłopak na 100 procent. :evil_lol: Czy to na pewno pies, w jakich okolicznościach został znaleziony, czy ma tatuaż ? Okres obecny to okres wzmożonych ucieczek husky. Jeśli wyje i "płacze" jak pisaliście to znaczy, że tęskni. Dlatego tak ważne w jakich okolicznościach trafił do schroniska. Może ktoś na niego czeka ? Quote
troglodytes Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Na drugim zdjęciu robi coś co my nazywamy "łoł" "łoł". U wszystkich naszych psów oznacza to : "ZAINTERESUJ SIĘ MNĄ" " TU JESTEM" Quote
troglodytes Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jeśli to jest pies to jest nadzieja, że miałbym dla niego domek. I niedaleko, sam bym przyjechał. Ale to jeszcze nic pewnego. Quote
Makuuu Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 troglodytes napisał(a):Na drugim zdjęciu robi coś co my nazywamy "łoł" "łoł". U wszystkich naszych psów oznacza to : "ZAINTERESUJ SIĘ MNĄ" " TU JESTEM" hmmm... coś w tym musi być. Stałam przed boksem robiąc fote, dopiero później weszłam do niego... trochę się uspokoił wtedy... nie ma to jak znać psi język... :cool3: jestem pod wrażeniem jak do schronu trafił? cóż, podobno po wypadku, ale kto wie jakim... Quote
Makuuu Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 troglodytes napisał(a):Jeśli to jest pies to jest nadzieja, że miałbym dla niego domek. I niedaleko, sam bym przyjechał. Ale to jeszcze nic pewnego. pies na 100% wcześniej się machnęłam i napisałam, że sunia :oops: Quote
Recommended Posts