Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże... Jakie cudo... Oczy i ta bielutka jak śnieg sierść... wprost urzekają i chwytają za serce... A wiadomo coś więcej o tej łapce? Jakie rokowania? Czy da się ją wyleczyć, a jeśli nie to czy bardzo będzie suni doskwierać?

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki za sunię, bo zapadła mi głęboko w serce... mam taką nieśmiałą prośbę, jeśli dałoby radę to czy mogłabym prosić o zdjęcia suńki w całej swojej krasie:cool3: chciałabym zobaczyć jaka jest duża?? I jeszcze jedno moje pyanie: czy są już jakieś osoby, które zgłosiły konkretne propozycje?

hoopaj, ślicznotko, na pierwszą stronę...

Posted

[quote name='Czekunia']Trzymam kciuki za sunię, bo zapadła mi głęboko w serce... mam taką nieśmiałą prośbę, jeśli dałoby radę to czy mogłabym prosić o zdjęcia suńki w całej swojej krasie:cool3: chciałabym zobaczyć jaka jest duża?? I jeszcze jedno moje pyanie: czy są już jakieś osoby, które zgłosiły konkretne propozycje?

hoopaj, ślicznotko, na pierwszą stronę...[/quote]

to tak...
sunia na razie (z tego co wiem) jest ogłoszona tylko tutaj... propozycji nie ma, może jakiś tymczasik ;) (ale to nie 100%).
Fotki suni przy ludziu zrobię w sobotę. Popytam o łapkę weta i napiszę wszystko czego się dowiem ;)

Posted

Przydałoby się zrobić suni Allegro, pewnie się o nią pobiją :cool3:. Trzeba by zrobić tylko takie fotki, gdzie oczka suni byłyby widoczne bardzo dokładnie, bo to nimi najprędzej zauroczy jakiegoś człowieka. I tytuł taki jakis łapiący za serce, albo zachęcający do wejścia. Na Allegro jest mnóstwo ogłoszeń piesków, ale ludzi najchętniej zaglądają tam, gdzie zalety pieska są uwypuklone w tytule, albo króciutki opis pieska, bo jak wiadomo to tytuł rzuca się pierwszy w oczy.

Posted

Maku! W takim razie czekam z niecierpliwością na fotki sunieczki z ludziem;) i jakiekolwiek informacje o jej stanie zdrowia, itd.. cokolwiek... a tymczasem intensywnie myślę...

Posted

[quote name='Czekunia']Maku! W takim razie czekam z niecierpliwością na fotki sunieczki z ludziem;) i jakiekolwiek informacje o jej stanie zdrowia, itd.. cokolwiek... a tymczasem intensywnie myślę...[/quote]

to w sobotę wrzucę pakiecik informacji o suni + fotki
jak z jej łapką będzie lepiej to może wyprowadzę ją nataki dłuższy spacer, poobserwuję jak się zachowuje i takie tam.

Posted

red napisał(a):
Mam wiadomość - to jest ten Błękit, chłopak na 100 procent. :evil_lol:

Czy to na pewno pies, w jakich okolicznościach został znaleziony, czy ma tatuaż ? Okres obecny to okres wzmożonych ucieczek husky. Jeśli wyje i "płacze" jak pisaliście to znaczy, że tęskni. Dlatego tak ważne w jakich okolicznościach trafił do schroniska. Może ktoś na niego czeka ?

Posted

troglodytes napisał(a):
Na drugim zdjęciu robi coś co my nazywamy "łoł" "łoł". U wszystkich naszych psów oznacza to : "ZAINTERESUJ SIĘ MNĄ" " TU JESTEM"

hmmm... coś w tym musi być. Stałam przed boksem robiąc fote, dopiero później weszłam do niego... trochę się uspokoił wtedy...
nie ma to jak znać psi język... :cool3: jestem pod wrażeniem

jak do schronu trafił? cóż, podobno po wypadku, ale kto wie jakim...

Posted

troglodytes napisał(a):
Jeśli to jest pies to jest nadzieja, że miałbym dla niego domek. I niedaleko, sam bym przyjechał. Ale to jeszcze nic pewnego.

pies na 100%
wcześniej się machnęłam i napisałam, że sunia :oops: