Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

troglodytes napisał(a):
Jeśli jest taka wola zajmujących się adopcją BŁĘKITA,
podajcie mi na PM dane nowego domku, pojadę i sprawdzę - to, w sumie, całkiem niedaleko ode mnie.....
Ok. jutro podamy.

Posted

troglodytes napisał(a):
Jeśli jest taka wola zajmujących się adopcją BŁĘKITA,
podajcie mi na PM dane nowego domku, pojadę i sprawdzę - to, w sumie, całkiem niedaleko ode mnie.....

Czy wiesz już gdzie i co sprawdzić....

Posted

Wiem gdzie się mam udać, nie wiem tylko czy dam radę przed niedzielą. Specyfika mojej pracy polega na tym, że do 20 każdego miesiąca mam nawał roboty, potem troch luzu. Jak będę to oczywiście natychmiast daję znać.

Posted

niby tel jest... ale czy dzwonili nie wiem...

Przypomniałam sobie coś... Jak go zabierali powiedzieli, że będą przesyłać zdjęcia... Ciekawa jestem tylko na czyją pocztę, bo nikt maila nie podawał... chiba, że pocztą zwykłą...
Mimo tego, że wiedzieli o tym jakim jest Błękit agresorem do innych piesów to postanowili, że on będzie biegał po podwórku free... a te, które do tej pory biegały u nich luzem podobno (z rodzinnej rozmowy wynikało) mają zostać przypiete na łańcuchach.

Posted

Makuuu napisał(a):

Przypomniałam sobie coś... Jak go zabierali powiedzieli, że będą przesyłać zdjęcia... Ciekawa jestem tylko na czyją pocztę, bo nikt maila nie podawał... chiba, że pocztą zwykłą...
Mimo tego, że wiedzieli o tym jakim jest Błękit agresorem do innych piesów to postanowili, że on będzie biegał po podwórku free... a te, które do tej pory biegały u nich luzem podobno (z rodzinnej rozmowy wynikało) mają zostać przypiete na łańcuchach.

Czegoś tu nie rozumiem,
husky w nowym środowisku luzem ( pewnie nawieje ) a pozostałe psy na łańcuchach ?
Co to za adopcja i co to za dom ?
Chyba muszę tam pojechać....

Posted

Makuuu napisał(a):

I wy chcecie wydać psa takim ludziom? :-o

Posted

Ja nie mam zbyt wiele do powiedzenia jeżeli chodzi o adopcje.
Z tego co wywnioskowałam z rozmowy (ich między sobą), domek mają ogrodzony coś alla duża działka...

Posted

Czekamy na wiadomości o Błękicie, oby nie zmarnowali tego psa....on miał szanse na super dom u miłośników tej rasy. Napisz zaraz po powrocie.... czekamy:shake:

Posted

Jakoś hasło "Wąchock" źle mi sie kojarzy,po wątku zagłodzonego bokera!!
Dziewczyny znajace Wąchock,źle o tym miejscu mówią!
Trzeba trzymać rękę na pulsie-jak to mówią!!
Może jednak domek jest OK,mimo,że w Wąchocku?

Posted

red napisał(a):
Qrcze, chyba poszukamy kogoś innego do sprawdzenia tego miejsca... Gdzie ten Wąchock leży...k.jakiego miasta .

Za Wierzbicą przed Starachowicami