Jump to content
Dogomania

Pilne !!!! Ona Tak Cierpi...ZBIERAMY NA HOTELIK MINI- Rhodesian MA GDZIEŚ DOM

Recommended Posts

Posted

Nie wiadomo co sunia ma z oczkami.Jedno jest pewne- bardzo cierpi...

Jest nieduża, bardzo smutna i bardzo CHUDA . Ma też jakiś stan zapalny oczu :-(. NIE WIADOMO JEDNAK DOKŁADNIE CO JEJ JEST

Ma około 4 lat.
Jej numer to 1324/07.

PILNIE POTRZEBNY DOMEK TYMCZASOWY, NAWET PŁATNY.

PROSIMY O DANIE JEJ SZANSY.

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przegladając różne wątki parę razy zauważyłam, że ktoś "przyznawał się", że jest weterynarzem, ale nie pamiętam kto to był.
Może jakimś szczęśliwym trafem któryś wet tu zajrzy...

Posted

[quote name='Asia_Klero']Moze jakis lekarz moglby ja zobaczyc??wiadomo juz co ona ma z tymi oczkami??przeciez mozna ja zawiezc do jakiegos pobliskiego weta...koniecznie trzeba leczyc:(

Suńka na razie jest w schronisku. Zawieźć do lekarza będzie ją mogła osoba, która zdecyduje się ją ze schronu wyciagnąć i zabrać na tymczas...

Póki co możemy tylko czekać aż wet schroniskowy się nią zajmie...
o ile wogóle

Posted

Witam, słyszałam, że mnie wołacie.Zróbcie mi bliższe zdjęcie tego gorszego oka , bo nie widzę wyraźnie. Jest kilka możliwości takiego stanu, musze, to lepiej zobaczyć, żeby się wypowiedzieć w miarę fachowo. Jak długo to trwa, jest z pewnością powikłane bakteryjnie, bo w oczy cieknie ropa. Czy ona trze te oczyska łapami, czy ma obrzęknięte powieki?

Posted

rybon36 napisał(a):
Witam, słyszałam, że mnie wołacie.Zróbcie mi bliższe zdjęcie tego gorszego oka , bo nie widzę wyraźnie. Jest kilka możliwości takiego stanu, musze, to lepiej zobaczyć, żeby się wypowiedzieć w miarę fachowo. Jak długo to trwa, jest z pewnością powikłane bakteryjnie, bo w oczy cieknie ropa. Czy ona trze te oczyska łapami, czy ma obrzęknięte powieki?

problem w tym, że dopóki ona jest w schronisku nic nie da sie zrobić.Tylko Maciaszek może zrobić zdj psiakom i to nie zawsze, tam nie ma wolontariatu :(

nie wiemy o niej nic...

Posted

rybon36 napisał(a):

Myślisz, ze to oczka mogą ją boleć?