Jump to content
Dogomania

Pilne !!!! Ona Tak Cierpi...ZBIERAMY NA HOTELIK MINI- Rhodesian MA GDZIEŚ DOM

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś z was potrafi powiedzieć jak ta sunia się zachowuje, jak się odnosi do ludzi i do psów i w jakim jest wieku? Jaka duża mniej więcej?

Kiedy można liczyć na jakąś diagnozę?

Posted

ma-ja napisał(a):
Czy ktoś z was potrafi powiedzieć jak ta sunia się zachowuje, jak się odnosi do ludzi i do psów i w jakim jest wieku? Jaka duża mniej więcej?

Kiedy można liczyć na jakąś diagnozę?

Tylko Kasia ją widziała.Nie wygląda na agresywną,tylko na zagubioną.

Co do diagnozy- najwcześniej po poniedziałku pewnie.

Wszystkie koszt związane z jej zdrowiem na pewno zwrócimy+jedzenie.

Posted

Mysia_ napisał(a):
yhy :roll: Strasznie żal suńki.... Ktoś wie jak się sprawy mają? Amikat rozmawiała z wetem?

jeszcze nie wiemy...

Nawet jeśli,to nie ma pewności, ze pracownicy będą stosowali sie do tego

Trzeba ją WYDOSTAĆ

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Nawet jeśli,to nie ma pewności, ze pracownicy będą stosowali sie do tego

dokładnie, ale to zawsze jakaś nadzieje dla niej by była :roll: Rozgladałyście się za jakimś hotelikami, w miarę tanimi?

Posted

Mysia_ napisał(a):
dokładnie, ale to zawsze jakaś nadzieje dla niej by była :roll: Rozgladałyście się za jakimś hotelikami, w miarę tanimi?

A znasz jakiś tani?

na utrzymaniu jest i będzie dokładnie tak:
Dżek-szkielecik z Katowic(w hotelu 300 zł na miesiąc)
Dorka i jej szczeniaki-Dorka podejrzenie ropomacicza.Prawdopodobnie trzeba będzie pomyśleć o hotelu
Sunia szkielecik,która ma tymczas u Maciaszek jeszcze tylko 9 dni.Trzeba będzie pomyśleć and hotelikiem.

Nie damy rady finansowo bez wsparcia :(

Posted

Mysia_ napisał(a):
Może by ktoś od rhodesianów pomógł? :roll:

No przeca jestem :cool3: i myślę ciężko :roll:
Tylko wybaczcie - nie wiem z której strony ona przypomina rhodesiana... chyba z umaszczenia tylko :p

Posted

ma-ja napisał(a):
No przeca jestem :cool3: i myślę ciężko :roll:
Tylko wybaczcie - nie wiem z której strony ona przypomina rhodesiana... chyba z umaszczenia tylko :p

Pisałam, że na rasach sie nie znam...

Sunia ma 2 obserwatorów na allegro,ale nikt nie pytał nawet o nią :(

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Sunia ma 2 obserwatorów na allegro,ale nikt nie pytał nawet o nią :(

No to moim zdaniem dość szybko, że już ma obserwatorów. A właśnie wiele ludzi bierze psa wcale nie zdrowego, bo tak ich wzrusza historia i stan psiaka...

Moim zdaniem ma duże szanse na szybki dom, tylko może by ją wiecej poogłaszać, na tych wszystkich stronakch darmowych, na dogo jest lista.

Co wy na to? Mogę kilka ogłoszeń zrobić, ale do kogo podać kontakt? (tel., e-mail)

Z Tyskiego schroniska właśnie dzięki ogłoszeniom ostatnio znalazły dom dwa trudne przypadki adopcyjne. Stary duży pies i szuczka panicznie bojąca się ludzi. Myśleliśmy że już nie mają szans...

Posted

kaja555 napisał(a):

Z Tyskiego schroniska właśnie dzięki ogłoszeniom ostatnio znalazły dom dwa trudne przypadki adopcyjne. Stary duży pies i szuczka panicznie bojąca się ludzi. Myśleliśmy że już nie mają szans...

To piękna wiadomość! Bo mnie się zawsze zdawało, że ludzie chcą ładne, młode, zdrowe i czyste pieski, z pewnych warunków, żeby można było wiedzieć czego się spodziewać.
Ale jak widać nie tylko tacy ludzie są! I całe szczęście :multi:

Posted

ma-ja napisał(a):
To piękna wiadomość! Bo mnie się zawsze zdawało, że ludzie chcą ładne, młode, zdrowe i czyste pieski, z pewnych warunków, żeby można było wiedzieć czego się spodziewać.
Ale jak widać nie tylko tacy ludzie są! I całe szczęście :multi:

ja chciałabym takich ludzi poznać,bo ostatnio trafiają się niezbyt poważni...

Posted

[quote name='kaja555']No to moim zdaniem dość szybko, że już ma obserwatorów. A właśnie wiele ludzi bierze psa wcale nie zdrowego, bo tak ich wzrusza historia i stan psiaka...

Moim zdaniem ma duże szanse na szybki dom, tylko może by ją wiecej poogłaszać, na tych wszystkich stronakch darmowych, na dogo jest lista.

Co wy na to? Mogę kilka ogłoszeń zrobić, ale do kogo podać kontakt? (tel., e-mail)

Sunia ma na dzień dzisiejszy allegro i alegratke.

Możesz podać namiary na mnie
602 180 396
[email protected]
nr gg 1788222

Dobrze, ze im sie udało...

może ktoś ma pomysł na wzruszający tekst?

Posted

[quote name='ma-ja']No przeca jestem :cool3: i myślę ciężko :roll:
Tylko wybaczcie - nie wiem z której strony ona przypomina rhodesiana... chyba z umaszczenia tylko :p[/quote]

ja się nie znam, tylko w tytule widziałam :eviltong:

justyna, niestety na hotelikach totalnie się nie znam :roll: Ale podobno przy katowickim schronisku jest, ktos wie na ten tamat coś więcej?

Posted

[quote name='Mysia_']ja się nie znam, tylko w tytule widziałam :eviltong:

justyna, niestety na hotelikach totalnie się nie znam :roll: Ale podobno przy katowickim schronisku jest, ktos wie na ten tamat coś więcej?[/quote]

ten hotelik taki sam jak schronisko.