Jump to content
Dogomania

Pilne !!!! Ona Tak Cierpi...ZBIERAMY NA HOTELIK MINI- Rhodesian MA GDZIEŚ DOM

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']Nie, to nie wyjątek. Praktycznie wszystkie psy, które mają trafić do DT albo DS będą sterylizowane :).

Z oczkami jest lepiej. Na 99% są leczone od soboty.[/quote]

Super wieści, oby tak dalej ;)

Posted

To dobrze, że sunia jest leczona.Teraz tylko domek potrzebny.A gdzie ona jest ogłoszona.Jutro będe robić ogłoszenia na adopcje org i allegratce także mogę ją tam ogłosić

Posted

Dzisiaj dostałam to :
dzien dobry.chcialam sie zapytac czy suczke mix rhodesjana zostala juz adoptowana?i czy jest mozliwa u was adopcja zagraniczna,tzn ja jestem polka ale mieszkam w Holandi,warunki jakie proponuje pieskowi to mieszkanie 3pokojowe na 2pietrze w centrum Hagi zaraz kolo domu jest spacerniak dla pieskow,duza przestrzen do biegania.dla pieska mielibysmy dosc duzo czasu,gdyz prowadzimy firme,wiec czas pracy mamy ruchomy,a dodatkowo ja codziennie o godz 15jestem juz w domu gdyz nasza corka konczy zajecia w szkole o tej godz a poniewaz ma 4 latka ja jestem z nia w domu od tej godz.jesli jeszcze moge odpowiedziec na jakies pytania to prosze pytac.aha w Polsce bede w tym miesiacu,swoim samochodem wiec z transportem pieska niebylo by problemow,bylby i wygodny i humanitarny.tylko ja rownierz mialabym prosbe zeby leczenie pieska juz bylo rozpoczete albo chociaz zeby byla juz konsultacja z weterynarzem,gdyz tu w holandi niema zbyt dobrych weterynarzy,i wolalabym zeby mnie panstwo skontaktowali z polskim weterynarzem zebym tez dokladnie wiedziala co dolega suni i jak skutecznie ja leczyc i w taki sposub zeby jak najmniej cierpiala.oj chyba trszke wybieglam w przyszlosc...ja spisalam sobie nr tel do pani i jak tylko dostane od pani odpowiedz i bede wyjezdzac do Polski to bede sie kontaktowac telefonicznie.dziekuje pozdrawiam

Posted

Wygląda fajnie i ciekawie, ale żeby się spełniło trzeba by szybko wyciągnąć sunię na DT. Leczyć ją i spełnić wymogi przewozu poza granicę kraju (jakie dokładnie wymogi ma Holandia nie wiem).
Czy jest szansa na DT dla suni? Pieniądze są, w razie czego!

Posted

Justyno, napisz do wszystkich, którzy wyrażali chęć wolontariatowania w katowickim schronie. Może któraś z tych osób się podejmie "wyzwania" :), w ten sposób zaczynając już wolontariat!

Posted

maciaszek napisał(a):
Justyno, napisz do wszystkich, którzy wyrażali chęć wolontariatowania w katowickim schronie. Może któraś z tych osób się podejmie "wyzwania" :), w ten sposób zaczynając już wolontariat!

To dobry pomysł...napisać na wątku katowickim?

Posted

Dziewczyny...chetnie bym Wam pomogla...ale chyba jednak nie bede sie na to pisala,poniewaz nie znam psiaka ani sytuacji do konca:(Lepiej by bylo gdyby ktos bardziej wtajemniczony sie tym zajal:DPomysl z przyszlymi wolontariuszami jest swietny!To takze pomoze wam sprawdzic stopien checi i zaangazowania w pomoc zwierzakom takich osob;)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Dziewczyny...chetnie bym Wam pomogla...ale chyba jednak nie bede sie na to pisala,poniewaz nie znam psiaka ani sytuacji do konca:(Lepiej by bylo gdyby ktos bardziej wtajemniczony sie tym zajal:DPomysl z przyszlymi wolontariuszami jest swietny!To takze pomoze wam sprawdzic stopien checi i zaangazowania w pomoc zwierzakom takich osob;)

Wiesz, że nawet ja tego psa nie znam,więc i tak powiem tyle,co wiem...

Przyszły potencjalny domek czeka,a czas ucieka...

Posted

Hmm byłam pewna, że będą osoby, które się tym zajmą z przyjemnością.
Jeśli nie, to ja dysponuję czasem.
Nie znam suni, nie znam sprawy i mam zero doświadczenia przy adopcjach.. wprawdzie od czegoś trzeba zacząć, chęci mam, ale nie wiem.. boję się trochę:oops:
Jeśli nie znajdzie się nikt bardziej kompetentny to zgłaszam się na ochotnika do pilotowania sprawy.
Mogę jeździć, pytać, pisać, czytać.. odwiedzać sunię w schronie.. I to tyle. Naprawdę jestem niedoświadczona.