Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

stan Tymusia trudno okreslic , z jednej strony spi bardzo dobrze , ma apetyt ,jest chwilami wesolutki , chce sie bawic , i duzo spi , dostaje wszystko co potrzeba , dzisiaj mial zrobiony z pazurkami porzadek , jeden szponek wisial :shake:, meczyl sie z tym od dawna , ,ale uporalismy sie z tym , mial dzisaj zmiane leku , na summamed , bardzo silny w syropie , bo ropka jest jeszcze , ,zaczelismy sie marrtwic , bey nie bylo nic z tym okiem ktore jest obok tego obrzeku i caly czas w ropie, ,, w tuygodniu robie badania , dokladne lacznie z rgt ,czaszki , i o ta glowe najbardziej sie martwimy , bo ropa wvczesniej zrobila swoje, i mozna powiedie ze daleka droga jeszcze przed nami , ,

Posted

idalia46 napisał(a):
stan Tymusia trudno okreslic , z jednej strony spi bardzo dobrze , ma apetyt ,jest chwilami wesolutki , chce sie bawic , i duzo spi , dostaje wszystko co potrzeba , dzisiaj mial zrobiony z pazurkami porzadek , jeden szponek wisial :shake:, meczyl sie z tym od dawna , ,ale uporalismy sie z tym , mial dzisaj zmiane leku , na summamed , bardzo silny w syropie , bo ropka jest jeszcze , ,zaczelismy sie marrtwic , bey nie bylo nic z tym okiem ktore jest obok tego obrzeku i caly czas w ropie, ,, w tuygodniu robie badania , dokladne lacznie z rgt ,czaszki , i o ta glowe najbardziej sie martwimy , bo ropa wvczesniej zrobila swoje, i mozna powiedie ze daleka droga jeszcze przed nami , ,
, Tymusia bardzo pokochalam bo tego pieska nie da sie nie kochac , , wczoraj wieczorem tak delikatnie dawal znac ze chce wejdz do mnie , i wszedl polozyl sie obok mnie i przytulil, i tak usnelismy

Posted

Idalio witaj
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx każdy kto czyta ten wątek wie jakim aniołkiem jestem dla Tymusia i każdy wie,że nie dasz mu zrobić krzywdy:) jesteś wspaniałą osoba a Tymolek Cię teraz bardzo potrzebuje ja osobiście przesyłam moc ciepłych pozdrowień dla Ciebie i Tymka, co u niego teraz? jak się czuje?

Posted

Tak, pomoc zawsze, a gdybanie co się stanie nie ma najmniejszego sensu.

Jesteśmy po to aby pomagać i tylko po to.
Ja bardzo się cieszę, że poznałam Idalię i Tymoteusz mogł znaleźć się pod jej opieką.

Posted

a co do Tymusia , jest w lepszej formie , duzo spi , dszisiaj bylismu u weta , i poweidzial , ze ma lepsza skorke , dostal dzisiaj summamed , ktory dziala rewelacyjnie , i naprawde obrzek pysia , schodzi , jest mniejszy , , bardzo boje sie tych jego powtornych badan , bedzie sprawdzony od stop do glow, jego stan jest jeszcze zly ale to juz niejest to co bylo na poczatku , , tymus zjadl terazi poszed l spac , zakopal sie w kocyk , bede miala nadzieje ze uda mi sie mu pomoc jesz t pod dobra lekarska opieka , 2 weterynarzy , z tej lecznicy , dziiaj mial oporzadzone pazurki , i zerwany wiszacy szpon ,

Posted

naprawdę nie chciałabym żeby ten wątek zamienił się w kolejną dyskusję na temat kto lepiej pomaga, kto ma za mało, a kto za dużo psów. idalia ma w bloku 5 psów i chwała jej za to. na dogo są osoby takie jak idalia oraz te, które mają wielki dom, a mają jednego psa, mimo że nie byłoby problemem dla nich wziąć dwa kolejne potrzebujące.
nikt inny nie zaproponował Tymusiowi domu, kiedy go najbardziej potrzebował. chociażby dlatego złośliwości w kierunku idalii są tutaj nie na miejscu. nie chcę też, żeby jakieś osoby zniknęły z tego wątku z powodu osobistych starć. tu wciąż chodzi o psa, pamiętajcie.
proszę, powróćmy do dyskusji o Tymku i tylko o nim.

Posted

Poker napisał(a):
absolutnie się zgadzam,bo to wątek Tymusia i dla jego dobra.
Chylę czoło przed Idalią.
mama juz porobionych zdjec tymoteusza , presle je w wekend , jeszcze na dworze mu zrobie , on jest bardzo krotko na dworze, nie chece chodzic ,bardzo duzo spi , mysle ze to dobry znak ,

Posted

Ciesze się,że tymus ma kochany domek i pełną poświęcenia panią.
On odsypia stresy , a poza tym od dawna wiadomo,że sen to zdrowie.:evil_lol:

Posted

badz ponad wszystko
my tak wyczekujemy wiesci o Tymku
a i twoja pozostala gromadke chcielibysmy poznac...
prosze Cie nie zostawiaj nas tak
jestes osoba o wielkim sercu - wrazliwym sercu -
badz tez wrazliwa na nasz smutek - ze nie uslyszymy jzu o tymku...

Posted

Nata, napisz proszę do moda prośbę o usunięcie postów nie na temat.

Idalia, ignoruj proszę.
Wątek jest dla Tymka, a nie dla osobistych (dla mnie kompletnie niezrozumiałych-sama mam 3 psy, jeża, dziecko i TZ-ta na 28m!!!!w bloku!!!szok prawda??!!i sąsiedzi mnie nie lubią!!:crazyeye:) wycieczek osobistych!!!!

Posted

[quote name='Moriaaa']Nata, napisz proszę do moda prośbę o usunięcie postów nie na temat.

Zgodnie z prośbą usuwam posty nie na temat ... usuwam WSZYSTKIE posty nie na temat i proszę żeby znowu ktoś nie czuł się urażony że jego posty zostały również usunięte.

Posted

nata od jadzi napisał(a):
dziękuję maupa. szkoda, że tak to się musiało skończyć. a najbardziej żal mi w tym wszystkim Tymka, o którym ewidentnie zapomniano.

a propos - idalia, jak mój ulubieniec? :cool3:
jest w calkiem niezlej formie ,wykompany , pachnacy z merdajacym ogonkiem , ,zaraz dostanie leki, ,martwi mnie bonie otwiera calkowicie oczek , tylko do polowy , jedno i drugie jedno zwiazane jest z ropniem , kttory juz jest bardzomalutki , a drugie , ,dostaje masc do oczu,,w tygodniu zrobie wszystkie badania

Posted

Idalio i Tymusiu dla Was:buzi::glaszcze:
Idalko myslalas kochana nad prezencikiem dla Tymusia , ktory chce mu sprawic.
Co by mu sie przydalo ? Pozdrawiam Was wszystkich

Posted

Biedaczek, zrujnowany przez życie :placz:
Ale teraz może być już tylko lepiej, w takich pościelach leży, ależ ma dobrze! :loveu:
A braciszek dobrze wygląda, taka słodka kuleczka :p