Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czy to nie chodzi o krewetki suszone? co rosna bardzo na patelni?takie jedyne chipsy jeszcze z czasow komuny???pamietam je z dziecinstwa:evil_lol: i jak je ostatnio kupilam u Witnamczyka to az mi sie lezka zakrecila - bynajmniej nie za komuna;)

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ida47 napisał(a):
ha ,ha , to ciateczka w stanie surowym , wrzuca sie je na olej i one sie powiekszaja , Tymus bardzo je lubi , i sekunda pracy:evil_lol:

tylko ze smazone potrawy dla psa sa zakazane niestety... psy jak ludzie, najbardziej lubia to, co jest najmniej zdrowe...

Posted

Panca napisał(a):
a czy to nie chodzi o krewetki suszone? co rosna bardzo na patelni?takie jedyne chipsy jeszcze z czasow komuny???pamietam je z dziecinstwa:evil_lol: i jak je ostatnio kupilam u Witnamczyka to az mi sie lezka zakrecila - bynajmniej nie za komuna;)
ha , ha to nie krewetki , tylko tzw przysmak swietokrzyski , to gotowe ciasteczka ktore wrzuca sie na olej i one sie powiekszaja , sa dobre , na torebce pisze przysmak swietokrzyski

Posted

fona napisał(a):
tylko ze smazone potrawy dla psa sa zakazane niestety... psy jak ludzie, najbardziej lubia to, co jest najmniej zdrowe...

o tym nie pomyslalam , tylko jak to tymkowi wytlumaczyc , ja czasami je pochrupie , , bardzo je lubie , i tymek tez ,

Posted

odkad mojemu peciowi wyszlo czarno na bialym, ze ma watrobe w zlym stanie, nie daje mu czekolady, mimo ze wychodzi z siebie, zeby mu cos odpalic

to dla jego dobra, nawet jesli pomysli, ze jestem niedobra ;0

Posted

fona napisał(a):
odkad mojemu peciowi wyszlo czarno na bialym, ze ma watrobe w zlym stanie, nie daje mu czekolady, mimo ze wychodzi z siebie, zeby mu cos odpalic

to dla jego dobra, nawet jesli pomysli, ze jestem niedobra ;0

Fono, czekolada nie tylko działa źle na wątrobę... to dla psów trucizna, wcale nie gorsza niż przeróżne substancje chemiczne.

Wymiziaj ode mnie koniecznie Tymusia :loveu:

Posted

Wiem o tym. Dlatego pisze, ze Pec, mimo ze by sie oddal za nia, nie dostanie. Podobnie jak smazonych rzeczy i innych niewskazanych czy zakazanych.

Posted

Co U Tymusia. Cały Czas O Nim Myślę I Wszystko Przeczytałam. Zdjecia Są świetne. A Moje Zaległości Wątkowe Nie Wynikają Z Tego że Nie Pamietam O Tymciu Ale Z Czasowego Braku Internetu W Domu. Wielkie Myzianko Dla Tymusia I Jego Kompanów. Idalio Jesteś Naprawde Wyjatkowa. A Tymus Dojdzie Do Siebie Tylko Czasu Potrzebuje On Był W Strasznym Stanie Więc Nie Ma Się Co Dziwic że Chce Odespac Gdy Poczuł Ze Jest Bezpieczny.

Posted

z nami jest wszytko w porzadku , Tymus to spioszek , wymylam mu slepka rano bo caly poklejony od ropki , , nie chcial sie zalatwic i dalej spi , ,po nocy jest obolaly , pewnie te jaderka , w poniedzialek jak pisalam zakonczymy to wszytko , wezmiemy wymaz i zdjecie zrobimy na swiezo , , bo z 2 zatoki sie saczy , wczoraj mialam popoludnie w pracy i wrocilm wieczorem , Tymus sie najadl , i bawil sie ze mna dlugo , takze forma nie jest najgorsza , ale jak sie na niego patrzy , rano to poltora nieszczescia , i ta zdeformowana glowka , dzisiaj idziemy do lecznicy na przepisowe pryskanie tym lekiem , i obejrzenie tymka , :p

Posted

ida47 napisał(a):
z nami jest wszytko w porzadku , Tymus to spioszek , wymylam mu slepka rano bo caly poklejony od ropki , , nie chcial sie zalatwic i dalej spi , ,po nocy jest obolaly , pewnie te jaderka , w poniedzialek jak pisalam zakonczymy to wszytko , wezmiemy wymaz i zdjecie zrobimy na swiezo , , bo z 2 zatoki sie saczy , wczoraj mialam popoludnie w pracy i wrocilm wieczorem , Tymus sie najadl , i bawil sie ze mna dlugo , takze forma nie jest najgorsza , ale jak sie na niego patrzy , rano to poltora nieszczescia , i ta zdeformowana glowka , dzisiaj idziemy do lecznicy na przepisowe pryskanie tym lekiem , i obejrzenie tymka , :p
a Tymus je glownie rzeczy gotowane , bo mam problemy z gryzieniem , kilka cieplutkich posilkow w ciagu dnia , , ma apetyt

Posted

ida47 napisał(a):
a Tymus je glownie rzeczy gotowane , bo mam problemy z gryzieniem , kilka cieplutkich posilkow w ciagu dnia , , ma apetyt
przed chwila wrocilam z nim od weterynarza , od razu jak go zobaczyl , merdajacego i chcacego sie bawic , powiedzial jest dobrze i ten obrzek juz jest mniejszy niebolesny , zwazylismy tymka , ma juz 9,5kg. , na poczatku jak przyjechal , to mial niecale 7 , ,boczki zaokraglone , merdajcy , zostal lekiem wysmarowany , w sobote bedzie 2 kompiel , w 2 szamponie , , teraz jak pisze tymek stoi nad miska ,i czeka :diabloti::p:lol:

Posted

przez tydzień 2,5 kg, no ładnie idalia :evil_lol: chyba przyślę do Ciebie jeszcze moją Polę, co je więcej niż reszta moich psów razem wzięta i nie może przytyć.
a tak serio to takie wieści mogłabym słyszeć codziennie ;)
dzisiaj wyślę Wam zdjęcia rtg, nie są aż tak niewyraźne jak się spodziewałam.

Posted

nata od jadzi napisał(a):
przez tydzień 2,5 kg, no ładnie idalia :evil_lol: chyba przyślę do Ciebie jeszcze moją Polę, co je więcej niż reszta moich psów razem wzięta i nie może przytyć.
a tak serio to takie wieści mogłabym słyszeć codziennie ;)
dzisiaj wyślę Wam zdjęcia rtg, nie są aż tak niewyraźne jak się spodziewałam.
, dziekuje pozdrowienia od Tymka:p

Posted

Tymus musisz wyzdrowiec i nabrac sil - zreszta przy tak dobrej opiece i tak kochajacej cioteczce nie masz wyjscia, po prostu musisz.!
Idus pozdrawiam Was serdecznie !

Posted

iwa77 napisał(a):
Tymus musisz wyzdrowiec i nabrac sil - zreszta przy tak dobrej opiece i tak kochajacej cioteczce nie masz wyjscia, po prostu musisz.!
Idus pozdrawiam Was serdecznie !
my rowniez pozdrawiamy Ciebie serdecznie:p

Posted

ida47 napisał(a):
my rowniez pozdrawiamy Ciebie serdecznie:p

Tymeczek okazal sie wielkim pieszczochem , i ciagle podaje obie lapki , i jest tez spiochem , takki zabawny jest i delikatny , o apetycie nie wspomne

Posted

Witajcie , Tymus jest kochanym psiaczzkiem ale rano to diabelek ,nie chce wstawac, moje pieski pozostale byly na sikaniu aon , coja go sciagam z jegolozeczka to on z powrotem na nie , to ja znowu , to on tez , przemylam te slepia , miziam go, rozne sztuczki ro bie koloniego a on drzemie , na sikaniu nie byl od wczoraj , , on wstaje kiedy uwaza , kiedy on chce , wstaje zawsze jakwracam ze pracy , Tymous po nocy budzi sie , powoli , kicha , oczyszcza nosio i zatoki ,drzemie , nie moge go z tego jego lozeczka wyciagnac , calyczas wnim lezy , z nartami w gorze,

Posted

ida47 napisał(a):
Witajcie , Tymus jest kochanym psiaczzkiem ale rano to diabelek ,nie chce wstawac, moje pieski pozostale byly na sikaniu aon , coja go sciagam z jegolozeczka to on z powrotem na nie , to ja znowu , to on tez , przemylam te slepia , miziam go, rozne sztuczki ro bie koloniego a on drzemie , na sikaniu nie byl od wczoraj , , on wstaje kiedy uwaza , kiedy on chce , wstaje zawsze jakwracam ze pracy , Tymous po nocy budzi sie , powoli , kicha , oczyszcza nosio i zatoki ,drzemie , nie moge go z tego jego lozeczka wyciagnac , calyczas wnim lezy , z nartami w gorze,
uff , udalo mi sie Tymka odsiusiac :multi: