agata51 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dlaczego spacery "nie wchodzą w rachubę"? Przepraszam, pewnie coś przegapiłam. Quote
szajbus Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ciapusiu dzięki za link. To ona się znalazła?????????? Matko ja myślałam,ze wyprowadziła się z tych działek, a ona bidulka po raz drugi po wielkich przejściach. Mam nadzieje, ze da sie ja szybciutko oswoić. Podnosze Juste! Quote
Niewiasta_21 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Z sunią bez zmian,najgorsze jest to ze wogóle sie nie załatwia. Apetyt ma,robi sie moze troszke smielsza,ale droga do oswojenia jest jeszcze bardzo długa. Do konca tygodnia musimy oddac klatke Fundacji Niechciane i Zapomniane,tej w której siedzi sunia. Ktos ma jakis pomysł co mamy zrobic z sunią? Quote
Ewelina.w38 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Chcialam pomoc Suni i wplacic jakies pieniżki ale nikt nie odpisuej na moje posty. Czy moglabym sie dowiedziec jaki jest nr konta bo to ze z dopiskeim "na sunie" juz wiem. Quote
Ewelina.w38 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Kurcze, widziałam ze mam dostać wiadomość ale okno mi sie nie otworzylo a teraz nie moge tego juz odzyskac. Czy moge prosic o meila z nr konta na [email protected] bo moj explorer strasznie tu nawala :/ Quote
ciapuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ewelina.w38 Niewiasta21 pojechała łapać bezdomnego biedaka który od miesiąca koczuje przy ruchliwej drodze,jak tylko przyjedzie na pewno się do Ciebie odezwie. Bardzo dziękujemy za pomoc Quote
Niewiasta_21 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Ewelina,wybacz ze tak długo czekałas,dziekujemy za pomoc :-) Quote
szajbus Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Mam nadzieje, ze uda sie sunie oswoić. Bidunia jest młodziutka i ma szansę na bezpieczne życie. Dobrze, ze została złapana. Quote
papatkiole Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Bazarek dla Tofika i Justy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10436633#post10436633 Quote
ciapuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 papatkiole witamy na dogo i dziękujemy za bazarek Quote
Aska7 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ja też zapraszam na bazarek dla suni :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10439028#post10439028 Quote
hanka456 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Justa zrobiła wreszcie "Kakę", to pocieszajace. W poniedziałek będzie miała oglądanko Pani doktor i być może zdjęte szwy. Quote
anovip1 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 :lol: I dziś znów się udało jej załatwić. Ciekawe czy to wynik lekarstwa,czy być może zaczyna nabierać zaufania do obecności człowieka. Tak bardzo chce zaufać człowiekowi, a tak bardzo się go boi. Za to ,że udało się ją uratować w ostatnim momencie należy podziękować jedynie Ani i Hani. Po uratowaniu jej dzieci Xeny i Ponga wszyscy zapomnieli o niej: młodej, najprawdopodobnie oszczenionej po pierwszej cieczce, niespełna rocznej dziewczynce. Przez cały czas to one uparcie dążyły do niesienia pomocy tej biednej, porzuconej i przeganianej przez ludzi zagubionej suni. Ich determinacja i poświęcenie są godne podziwu, tak w przypadku tej zwykłej,szarej suni ,jak i wszystkich tych najbardziej potrzebujących natychmiastowej pomocy ,niechcianych i zapomnianych psiaków. To one zawsze potrafią znaleźć czas by dojechać tam ,gdzie pomoc jest natychmiast potrzebna ,a nikt inny dojechać nie może, bo coś akurat mu wypadło. One zawsze mogą, wszystko odkładają na później i w drogę .... Po prostu Ania i Hania. Dziękuję Wam dziewczyny za to ,że jesteście w imieniu Justki i wszystkich biednych , porzuconych zwierząt. Quote
Niewiasta_21 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Ehh...ta Iwonka :-) Super ze Justka ma sie lepiej. Quote
ciapuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Zapraszam na kolejny bazarek dla suni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10444322#post10444322 Quote
Aska7 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja również zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115281 Quote
anovip1 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Justusię odwiedziła dziś pani doktor. Zdjęła szwy,cysie w porządku niedługo będzie można ja szczepić :lol: Nasz skarbek miał dziś okazję posiedzieć w dużym kojcu......gdyby mogła w nim przebywać cały czas ,postępy oswajania byłyby o wiele szybsze. Jest naprawdę cudowna,bardzo łagodna i mimo ogromnego strachu uwielbia dotyk ludzkiej dłoni , widać że bardzo chce zaufać. Niesamowite było podejście pani doktor do wystraszonego psiaka. Taki powinien być każdy lekarz ,po prostu powołanie. Ta cudowna niesamowita osoba kocha wszystkie zwierzęta - to widać:loveu: Pomagając pani doktor ,obserwowałam zachowanie suni............. będzie prawdziwym skarbem. Gdy już się oswoi będzie tym jedynym,na zawsze oddanym ,wiernym swojemu panu przyjacielem - takim prawdziwym, najprawdziwszym. Widać,że pragnie przyjaźni z człowiekiem. Zdjęcia oczywiście są i jak zwykle wklei je niezawodna Ania. Quote
pusia2405 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Już po zdjęciu szwów, więc najgorsze za małą;). Teraz tylko niech nowy domek szybciutko się odezwie. Quote
Recommended Posts