anovip1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ciapuś napisał(a):Ja też trzymam kciuki za sunie Pomoc cioci ciapuś jak zawsze niezbędna. W imieniu suni wielkie ukłony. Wspólnymi siłami damy radę jej pomóc:lol: Ona jest taka młoda i biedniusia. Miejmy nadzieję,że się uda i zaufa człowiekowi. Dziękujemy wszystkim i prosimy ciocie by zauważyły Justeńkę. Quote
pusia2405 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Na pewno zaufa człowiekowi, tylko, żeby szybciutko tego swojego znalazła:razz:. Quote
anovip1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 pusia2405 napisał(a):Na pewno zaufa człowiekowi, tylko, żeby szybciutko tego swojego znalazła:razz:. Odwiedziłyśmy niunię dziś . Biedactwo jest bardzo wystraszone:-( Czy zaufa ? Trzeba popracować z nią, pomóc, a wtedy będzie najwierniejszym przyjacielem. Quote
pusia2405 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jak suńcia się czuje, kiedy zdjęcie szlafroczka?:roll: Quote
anovip1 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 pusia2405 napisał(a):Jak suńcia się czuje, kiedy zdjęcie szlafroczka?:roll: Fartuszek ma już zdjęty, dostała antybiotyk w zastrzyku . Szwy pięknie się goją. Niestety w tym momencie ogromnym problemem jest brak odpowiedniego kojca, w którym mogłaby przebywać i skuteczniej przygotowywać się do nowego życia.:-( Quote
pusia2405 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Kto jest w stanie przygarnąć taką śliczną, wystraszoną sunię?:-( Ona potrzebuje od wczoraj kochającego domu! Quote
agata51 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Koszt sterylizacji suni wraz z ubrankiem wyniósł 325 zł. Dojda jeszcze zastrzyki,czyli ok 350 zł. Naprawde prosimy o wspracie. No to samo konto co Tofik? Quote
Ewelina.w38 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 w moim przypadku o adopcji nie ma mowy ale chętnie dorzucę parę grosikóe na sunie, prosze o nr konta. Quote
anovip1 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 pusia2405 napisał(a):Tutaj ciągle mały ruch... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Niestety płacz jej nie pomoże. Co robić, by zainteresować tą sunią ,nie mam pojęcia:shake: Być może jest zbyt dzika, szara, taka zwykła.... normalna - jak my wszyscy? :shake: To ,że jej nie zdążyli fizycznie okaleczyć ,nie przynosi jej zbytniej popularności . Najważniejsze że jast zdrowa i z tego trzeba się cieszyć. Być może nagle znajdzie się ktoś,kto ją jeszcze pokocha. Wierzę w to ,życzę jej tego z całego serca:loveu: Quote
pusia2405 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 anovip1 napisał(a): Najważniejsze że jast zdrowa i z tego trzeba się cieszyć. Być może nagle znajdzie się ktoś,kto ją jeszcze pokocha. Wierzę w to ,życzę jej tego z całego serca:loveu: Trzeba być dobrej myśli! Ja niestety nie mogę w tej chwili w żaden sposób pomóc, jedynie wchodząc od czasu do czasu na ten wątek:oops:. Quote
hanka456 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jest propozycja hotelowania suni i resocjalizacji za około 140 zł na miesiąc. rozważamy tę propozycję. Dla niej to szansa. Teraz siedzi w klatce kynylowej i czeka. Quote
Martecek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 może faktycznie uskubać troszkę grosza od Tofisia tak jak padła wcześniej propozycja na wątku Tofisiowym....jej by to na pewno bardzo pomogło Quote
ciapuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Myślę że nikt sie nie pogniewa ,,ona jest też w wielkiej potrzebie Quote
pusia2405 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ten hotelik to może być dla niej ogromna szansa na normalne życie. Quote
agata51 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 agata51 napisał(a):Na to samo konto co Tofik? Wciąż nie wiem. Proszę na PW. Quote
ciapuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 tak na to samo konto tylko z dopiskiem "dla suni z działek" Bardzo dziękujemy!!! Quote
Ewelina.w38 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Hmm dalej nie mogę się tu odnaleść.Wiem juz ze to konto tofika ale z dopiskiem dla suni tylko czy moglby ktos podac nr tego konta? Quote
agata51 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ciapuś napisał(a):tak na to samo konto tylko z dopiskiem "dla suni z działek" Bardzo dziękujemy!!! A może być "dla Justy"? Imię śliczne, sunia pewnie by wolała. Quote
ciapuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10423869 Quote
anovip1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Justa to cudowna ,biedna tak ciężko doświadczona przez okrutny los sunieczka. W jej drodze życia wszystko układa się "pod wiatr":shake: Wystraszona siedzi w małej klatce i problemem jest (..........hm właściwie to o niej dobrze świadczy ) fakt,że nie potrafi się załatwić w miejscu w którym przebywa . Kiedyś ,być może nauczona była czystości , musiała mieć jakiś dom ...... swojego pana:mad:........ który w końcu wywiózł ją z domu i wyrzucił z samochodu ...... gdzieś w polach:angryy::angryy::angryy: Niestety w tym momencie nie wiadomo co robić, ponieważ spacery nie wchodzą w rachubę:shake: Może ktoś ma jakiś pomysł ? Quote
Recommended Posts