Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszyscy jestesmy bardzo podłamani sytuacją Justki. Wysłałam chyba z 20 wiadomosci do ludzi z dogo,niestety wszystko pozapychane. Czy uzbieramy 400 zł miesiecznie na nią? Pozwoliłam sonie poprosic wiosne o wpisanie Justki na kolejke,a narazie pomyslimy o kupnie wiekszej klatki dla niej. :-( :-( :-(

Posted

Anashar napisał jeszcze o dorym hotelu w okolicach Krakowa. Cena to 450 zł na miesiac,w tym socjalizacja i wyzywienie. Co sądzicie? Co robimy?
Ja jeszcze napisze do Niemców z prosba czy pomogą w kwestii finansowej.

Posted

Jeśli chodzi o klatkę to na allegro jest taniej. Jedna oferta od osoby prywatnej z licytacją - cena 199,00 zł., druga od firmy - cena 249,00 - kup teraz. Koszty przesyłki w obu przypadkach to ok. 30,00 zł. Klatka walizkowa otwierana z przodu i z boku, ocynkowana wym. 120x74x83 cm. z wysuwanym spodem ułatwiającym czyszczenie. Chyba ok. ?

Z bazarków na dzień dzisiejszy jest 147,00 zł. Za chwilę zrobię następne.
Forsa to nie problem, uzbiera się, trudniej o dom.

Posted

ja postaram sie w weekend zrobic bazarek dla suni...
tylko tak jak ania mowi czy nie lepiej ta kase z klatki przekazac juz na hotelik :roll:
bo 400zł na miesiac to niestety dosc sporo i bedziemy musiały sie dosc wypocic aby zebrac taka sume :shake:
moze allegro i jakies cegiełki ze zdjęciami ładynki małej? :roll:

Posted

Ja kupiłam taką klatkę z Karuska i Dofi ją rozwaliła w drobny mak w dwa tygodnie, jest słabo wykonana, według mnie druty są za cienkie i zbyt giętkie. Widziałam ostatnio klatki firmy SAVIC, te sa naprawdę fajne i dobrze zrobione.

Posted

Klatka o rozmiarze 6 jest bardzo duzoa,nie przyda sie na nic,nawet na transport.
Nam przydałaby sie taka o rozmiarze 4 ale Justce taka klatka nie pomoze w niczym.
Lepsze wiesci to takie ze odezwała sie do mnie Murka. Prawdopodbnie bedzie miesjce dla Justki u niej. Pod koniec tygodnia bedzie odpowiedź. 300 zł na miesiąc.
Czy Justka wytrzyma jeszcze tydzien w tej małej klatce?

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Klatka o rozmiarze 6 jest bardzo duzoa,nie przyda sie na nic,nawet na transport.
Nam przydałaby sie taka o rozmiarze 4 ale Justce taka klatka nie pomoze w niczym.quote]

Aniu, docelowo to i tak potrzebowałybyście ze dwie klatki. Napisz jakie ? I czy wogóle, bo może zbierać na boks albo ... coś ??

Posted

lepiej kupic solidna klatke bo nie wiadomo jakie zwierzaki przyjdzie trzymac w niej w przyszłości ,moga to byc takie energiczne osobniki jak Dofi i wtedy klops
mam kilka ksiązek mogę wystawić bazarek

Posted

Klatke kupimy tak czy siak,ale nie taka wielka,tylko rozmar 4. Taka wystarczy,zeby przydała sie tez do transportu. Justka jeszcze tydzien musi wytrzymac tam gdzie jest,a potem ...trzymamy kciuki zeby pojechała.

Posted

Wrzuciłam na swoje allegro klatki kennelowe i kojec z paneli - tanio na dzień dzisiejszy. Jeśli uda się wylicytować w takich pieniądzach - to by było super. Aniu, nie protestuj. Wy to jesteście jak ja po rozwodzie - mieszkanie na kredyt, pralka na kredyt, lodówka na kredyt, kuchenka .....
Jak coś wypatrzę gdzieś tanio, to dam znać :)

Posted

Justusiu jak Ci pomóc? :-(
Wszystkie ciocie cały czas myślą o tobie i szukają człowieka ,który pomoże ci zaufać.
:loveu: Nasza kochana ,cudowna przytulanko :loveu:

Posted

hanka456 napisał(a):
Mamy nadzieję, że miejsce u Murki bedzie to dla Justki wielka szansa.

Ja trzymam mocno kciuki;). Justka w rękach doświadczonej osoby szybciutko zaufa nam, ludziom.