szajbus Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ja tez podnoszę sunię, która zasługuje na kochaniutki domek Quote
Aska7 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Przypominam o ciuchowym bazarku na sunię http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115281 Quote
Niewiasta_21 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
ewatonieja Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 cudna jest i ma przesympatyczny wyraz twarzy :lol: Quote
hanka456 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dzisiaj przez chwilkę rozmawialam z panem Zbyszkiem, u którego jest sunia. Ona bardzo potrzebuje pomocy, nawet on powiedział, że jest to pilne. Zwracam się do wszystkich, którzy przegladają ten wątek, zalogowani bądź nie o pomoc. Ta historia nie może skonczyć się źle. Ona nie ma szans na normalne życie bez pomocy i wyjścia z klatki. Quote
szajbus Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Czyli najlepszym wyjściem dla niej jest jak najszysze znalezienie tymczasu i to cierpliwego tymczasu. Błagamy o pomoc dla tej suni Quote
Niewiasta_21 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Pilnie potrzebujemy dla suni miejsca w hotelu! Pomocy! Quote
Niewiasta_21 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Kontakt z ludzmi jak najbardziej wskazany,jednak nic nie mozna zrobic,nawet nie mozna wyjsc z nia na spacer :-( Ja przejrze mape dogo i napisze do wszystkich którzy maja jakies znajomosci w hotelach lub maja kojce na domach tymczasowych. Moze akurat... Quote
Neris Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dostałam PM, niestety mam w domu 3 dzikie psy z Krzyczek i zwyczajnie nie dam rady pracować z większą ilością psów, przykro mi. Quote
Patia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dostałam PM , u mnie tymczas tylko domowy , nie mam kojca a i tak zajety , bo czekam na przyjazd suni , sunia przyjeżdża tylko na dwa tygodnie ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy . W hotelu w Lednicy nie ma miejsc , już ostatnio musiałysmy dwa psiaki w jedym kojcu umieścić. Wszędzie sytuacja trudna :shake: Przykro mi . Quote
jayo Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 W odpowiedzi na priva`; W "naszym" zaprzyjaznionym płatnym kojcu (pod warszawa) jest jeszcze jedno miejsce (300pln miesiecznie plus karma - ale karme moge wziac na siebie), ale: 1. tam z psami nie pracuja, wiec bedzie zdana na nasze wolne chwile od czsu do czasu 2. obok w kojcu sa szczeniaki z parwo aktualnie (calego watku nie mialam czasu czytac, wiec nie wiem czy sunia zaszczepiona). Mam na glowie placenie za szczeniory i 3 psy - wiec bez wsparcia finansowego (w postaci realnych deklaracji rozliczania z wlascieicielem kojcow) nie moge wziac za niunie odpowiedzialnosci. mozemy pomoc w oswajaniu i karmie i wecie - decydujcie. Quote
wiosna Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dostałam PW, więc jestem. Przejrzałam wątek, nie czytając wszystkiego. Mam w hoteliku boksy, jeden z nich przewidziany jest właśnie na psa wymagającego pracy, więc spokojnie podjęłabym się pracy z sunią. Są jednak dwa 'ale' - pierwszym jest kolejka, jaka jest do hoteliku - w tej chwili jest w niej kilka psów, a drugim są pieniądze - bo boks ten, ze względu na czas przewidziany na pracę z psem kosztuje 400/miesiąc. Rozważncie więc możliwości, jakie się pojawiły - ja chętnie przyjmę suńkę, bo oswajanie jest jednym z moich ulubionych elementów pracy z psami, ale zdaję sobię sprawę, jak wygląda zbieranie pieniędzy, więc.. jakby co, to poproszę o PW lub znać na wątku hotelikowym (bannerek w podpisie). Pozdrawiam, Quote
Niewiasta_21 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Wszystkim bardzo serdecznie dziekuje za odpowiedzi. Poczekamy jeszcze do końca tygodnia i podejmiemy decyzje gdzie sunie wysłac. Powiem cichutko,ze sunia chyba znalazła swoje miejsce,dzisiaj bede wiedziała wiecej. Trzymajcie kciuki. Quote
anovip1 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :lol: Kciuki cały czas bardzo, bardzo mocno zaciśnięte :lol: Ufffffff , a człowiek w pracy musi pracować . Kciukasy trzymam :evil_lol: Nasza śliczna ,ukochana suńka , cały czas tak bardzo cierpi ,aż serce z żalu pęka :-( Słoneczko dla Justki wreszcie zaświeciło, oby się udało. Quote
Martecek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Pisz Niewiasta jak tylko coś się dowiesz....my trzymamy kciuki moooocno :roll: Quote
Recommended Posts