Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj przez chwilkę rozmawialam z panem Zbyszkiem, u którego jest sunia.

Ona bardzo potrzebuje pomocy, nawet on powiedział, że jest to pilne.
Zwracam się do wszystkich, którzy przegladają ten wątek, zalogowani bądź nie o pomoc.
Ta historia nie może skonczyć się źle.
Ona nie ma szans na normalne życie bez pomocy i wyjścia z klatki.

Posted

Kontakt z ludzmi jak najbardziej wskazany,jednak nic nie mozna zrobic,nawet nie mozna wyjsc z nia na spacer :-(
Ja przejrze mape dogo i napisze do wszystkich którzy maja jakies znajomosci w hotelach lub maja kojce na domach tymczasowych. Moze akurat...

Posted

Dostałam PM , u mnie tymczas tylko domowy , nie mam kojca a i tak zajety , bo czekam na przyjazd suni , sunia przyjeżdża tylko na dwa tygodnie ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy .

W hotelu w Lednicy nie ma miejsc , już ostatnio musiałysmy dwa psiaki w jedym kojcu umieścić.

Wszędzie sytuacja trudna :shake: Przykro mi .

Posted

W odpowiedzi na priva`;
W "naszym" zaprzyjaznionym płatnym kojcu (pod warszawa) jest jeszcze jedno miejsce (300pln miesiecznie plus karma - ale karme moge wziac na siebie), ale:
1. tam z psami nie pracuja, wiec bedzie zdana na nasze wolne chwile od czsu do czasu
2. obok w kojcu sa szczeniaki z parwo aktualnie (calego watku nie mialam czasu czytac, wiec nie wiem czy sunia zaszczepiona).

Mam na glowie placenie za szczeniory i 3 psy - wiec bez wsparcia finansowego (w postaci realnych deklaracji rozliczania z wlascieicielem kojcow) nie moge wziac za niunie odpowiedzialnosci.
mozemy pomoc w oswajaniu i karmie i wecie - decydujcie.

Posted

Dostałam PW, więc jestem.
Przejrzałam wątek, nie czytając wszystkiego.

Mam w hoteliku boksy, jeden z nich przewidziany jest właśnie na psa wymagającego pracy, więc spokojnie podjęłabym się pracy z sunią.
Są jednak dwa 'ale' - pierwszym jest kolejka, jaka jest do hoteliku - w tej chwili jest w niej kilka psów, a drugim są pieniądze - bo boks ten, ze względu na czas przewidziany na pracę z psem kosztuje 400/miesiąc.

Rozważncie więc możliwości, jakie się pojawiły - ja chętnie przyjmę suńkę, bo oswajanie jest jednym z moich ulubionych elementów pracy z psami, ale zdaję sobię sprawę, jak wygląda zbieranie pieniędzy, więc..
jakby co, to poproszę o PW lub znać na wątku hotelikowym (bannerek w podpisie).

Pozdrawiam,

Posted

Wszystkim bardzo serdecznie dziekuje za odpowiedzi. Poczekamy jeszcze do końca tygodnia i podejmiemy decyzje gdzie sunie wysłac.
Powiem cichutko,ze sunia chyba znalazła swoje miejsce,dzisiaj bede wiedziała wiecej. Trzymajcie kciuki.

Posted

:lol: Kciuki cały czas bardzo, bardzo mocno zaciśnięte :lol:
Ufffffff , a człowiek w pracy musi pracować . Kciukasy trzymam :evil_lol:
Nasza śliczna ,ukochana suńka , cały czas tak bardzo cierpi ,aż serce z żalu pęka :-(
Słoneczko dla Justki wreszcie zaświeciło, oby się udało.