Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa w ciasnej , małej klatce czeka na boks ,który dla niej będzie wybawienim,drogą zbliżająca do nowego życia .
W obecnej chwili klatka jest dla niej więzieniem :-(
Justa liczy na nasze wsparcie.
POMÓŻMY JEJ !!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justka ma szansę na koniec męczarni,ale czy damy radę bez pomocy dogomaniaków ?

Mała ciasna klatka to jej dom,azyl, a zarazem więzienie. Smutne to,ale niestety prawdziwe:-(:-(:-(
Każdy kto widział ją zamkniętą w małej klatce,bez możliwości spaceru nie może przejść obok obojętnie.
To młoda, dzika, bardzo wystraszona sunia,której trzeba dać szansę by zaufała człowiekowi.
Boks to dla niej jedyna szansa na oswojenie. Potrzebne jest nasze wsparcie.
Ja przeznaczam 100 zł. na boks dla Justki.

Posted

Justusia liczy na pomoc wszystkich cioć i wujków dogomaniaków.
Na dzień dzisiejszy tak wygląda jej codzienne życie.
Niestety nie wiadomo czy to dom ,czy więzienie?
Pomyślmy jak ona ,pies wolności musi cierpieć w tak ciasnej klatce !!!
POMÓŻMY Justusi !!!
Dla niej boks to prawie wolność,swobodne poruszanie się i szansa na szybkie oswojenie,prawdziwy dom i serce ukochanego człowieka.
Ona nie może tak cierpieć!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Myślę, że poczekamy na boks. Pan się zgdoził postawić go w Łodzi na swoim terenie. Dziękujemy za wszystko, za pomoc, za wsparcie dla Justy i dla nas. Pozdrawiam wszystkch.

Posted

hanka456 napisał(a):
Myślę, że poczekamy na boks. Pan się zgdoził postawić go w Łodzi na swoim terenie. Dziękujemy za wszystko, za pomoc, za wsparcie dla Justy i dla nas. Pozdrawiam wszystkch.

Zaraz, Justa, trudny przypadek, była w kolejce do Wiosny i rezygnujecie z tego? Co to znaczy "pan zgodził się postawić boks na swoim terenie?" Jaki pan? Coś przegapiłam? Przepraszam, wprawdzie grosz, ale przekazałam na boks dla Justy. Chcę wiedzieć.

Posted

Mamy nadzieję że do końca tego tygodnia powstanie pierwszy ale mam nadzieje że nie ostatni boks na terenie łodzi do którego będzie można wsadzać te najbardziej potrzebujące i pracować z nimi.Mamy już lokalizację i częściowo fundusze na zakup potrzebnych rzeczy do jego zbudowania.Powstanie on z pracy osób które chcą pomagać najbardziej potrzebującym i będzie kosztować nas jedynie materiały budowlane.
Po Justce przyjdą niestety kolejne bidy i im będzie już łatwiej pomóc bo będzie miejsce w którym będą mogły zamieszkać