Hotel KADIF Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Choć, Justa, z ciotką DIF..... :painting: Jakoś od rana nie byłaś na spacerku. Nikt nie zajrzał..:shake::placz: Quote
agata51 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No to jeszcze na nocny popędzimy, ślicznotko! Quote
hanka456 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Justa wysłana do Metra, mam nadzieję, ze znajdzie dom tak szybko jak Placek. Quote
Hotel KADIF Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dziewczyny! Jeśli dobrze pamiętam Justa przebywa w płatnym DT. Jak stoicie z finansami?:cool3: I jaki jest miesięczny koszt pobytu Justki? Nie pomogę finansowo, ale może mogłabym coś przeznaczyć na bazarki... :hmmmm: Quote
ciapuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Niestety stoimy bardzo kiepsko Koszt miesięczny to 300zł + karma Bazarki wystawiane są non-stop ,ale miesięcznie zbieramy z nich z 50 do 100zł resztę pokrywamy z Iwonka z własnej kieszeni,bo przecież nie można Justusi tak zostawić. Quote
Hotel KADIF Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ciapuś napisał(a):Niestety stoimy bardzo kiepsko Koszt miesięczny to 300zł + karma Bazarki wystawiane są non-stop ,ale miesięcznie zbieramy z nich z 50 do 100zł resztę pokrywamy z Iwonka z własnej kieszeni,bo przecież nie można Justusi tak zostawić. O qrczę.....:-( Poszperam w klamotach i zobaczę co mogę wystawić. Tylko ja nigdy jeszcze nie robiłam bazarku :oops: Trzeba koniecznie zmienić tytuł, że potrzebne wsparcie finansowe na DT!!! Quote
szajbus Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Prosimy o wsparcie dla Justusi i o domek Quote
Evelin Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jak ta psina musi sie bać,aż strach pomyśleć co przezyła.. Poproszę o numer konta na które można wpłacić na Justę...Chociaz troszke postaram się pomóc.. Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Evelin! Pod banerkiem świnek masz link do wątku Gapy! :evil_lol: Kliknęłam, bo sama mam prośkę i bardzo bym chciała mieć drugą, ale TZ się nie zgadza! :placz: To super, że możesz pomóc finansowo Justusi! Jak to się mówi "ziarnko do ziarnka" itd. Dziewczyny włożyły w tę sunię mnóstwo pracy i czasu a praktycznie zostały z problemem same.... :shake: Gdyby kilka osób zadeklarowało się chociaż po 10 zeta miesięcznie już by było im lżej. Quote
Evelin Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 DIF napisał(a):Evelin! Pod banerkiem świnek masz link do wątku Gapy! :evil_lol: Kliknęłam, bo sama mam prośkę i bardzo bym chciała mieć drugą, ale TZ się nie zgadza! :placz: Nie wiem jak to się stało,że taki cyrk z tym banerkiem wyszedł..teraz juz jest dobrze :lol: DIF co dwie świnki to nie jedna..Idą święta,zmiekczaj Tz,może się zgodzi a swince będzie weselej..Ostatnio sa świnkodziewczynki z labo..zobacz,podumaj... Pogłaskajcie w moim imieniu dzielną sunię.. Quote
anovip1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Justusia dziękuje wszystkim wspaniałym ciociom za pomoc i zaangażowanie w szukaniu najcudowniejszego domku :lol: Evelin,bardzo chętnie uściskałabym Justusię ,ale niestety najprawdopodobniej w najbliższych dniach nie będzie to możliwe :-( Nie będę również miała dostępu do dogo,więc proszę kochane ciociunie,by pamiętały u naszej księżniczce. Jeżeli ktoś pragnie wspomóc Justusię będziemy wdzięczni za wpłaty na konto: Fundacja "POMAGAJMY RAZEM - ZWIERZĘTA W POTRZEBIE" Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993 Chłędowskiego 1/8 93-239 z dopiskiem: nick z dogo na Justusię Quote
szajbus Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Justusiu, oby ten upragniony domeczek sie szybko znalazł Quote
Hotel KADIF Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Justa!!!! Wstawaj, śpiochu!!! :loveu: Czas na spacer.... Quote
zuzka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Justusia wypatruje swojego człowieka i kochanego domku. Quote
szajbus Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Tyle w życiu przeszła, nie może zostać bez domku. Ludzie , to kochana sunia ODWAGI!!!!! Quote
ciapuś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/f-google-page-ranking-zwp-potrzebujemy-pomocy-duzo-fajnych-rzeczy-na-prezenty-do-16-12-a-126784/#post11400677 Quote
ciapuś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Evelin -bardzo ,bardzo dziękuje - pieniądze już doszły Quote
zuzka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Domku kiedy wypatrzysz naszą mądrale Justusie ona czeka na swój domek Quote
Hotel KADIF Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ciapusiu! Skąd Ty bierzesz te piękne kwiaty?! :crazyeye: Ja też kce, dawaj linka do strony ...:evil_lol: Quote
Ayia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Justusia prosi o domek! Domku pospiesz się!! Quote
agata51 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Justka chciałaby spędzić święta ze swoim człowiekiem. Być może pierwsze w życiu. Quote
Recommended Posts