ciapuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Justka się przypomina i powoli za domkiem się rozgląda Quote
Niewiasta_21 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Codziennie po trochu budujemy boks dla Justki,jeszcze troszke... Quote
anovip1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 quote=Niewiasta_21;10604211]Codziennie po trochu budujemy boks dla Justki,jeszcze troszke... troszeczkę i Justusia będzie szczęśliwa w swoim boksie. To cudowna sunieczka . Staramy się i cieszymy ,że możemy jej pomóc. Jest mądra ,wie że ją bardzo kochamy i chcemy dla niej wszystkiego co najlepsze. Quote
pusia2405 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 A może by tak Justkę ktoś zechciał?:razz: Boks się przyda dla następnych bid;). Quote
Niewiasta_21 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 KIlka foteczek z wczorajszej budowy. Wojtek malujący płyty na boks i ja. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Wyrównywanie terenu pod plyty,ja I Wojtek. " class="ipsImage" alt=""> Oraz Wojtek i Iwonka. " class="ipsImage" alt=""> Prace sie opuzniaja,niemamy spawacza,a rak do pracy niezbyt wiele. Quote
Niewiasta_21 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Boks w sumie wyniesie nas 1500 zł. Wydamy na to wszystkie nasze pieniądze. Takze wszelkie bazarki wciaz mile widziane. Quote
ciapuś Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Popołudniowa zmiana odliczyła się wczoraj do pracy w komplecie ;) Quote
ewatonieja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 to macie już spawacza?bo ja nie bardzo wiem co widze na fotce czy to tnie czy spawa :oops: Quote
Ewelina.w38 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Zapraszamy na bazarek dla suczki, poszeweczki nadal aktualne!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116517&page=3 Quote
Niewiasta_21 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Kolejne zdiecia z dzisiaj. Zostaly zrobione juz wszystkie ramy. Wojtek dzielnie wykonywal swoje obowiazki. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> A dziewczynki malowaly ramy i stal pod dach. Ja,Hania i Iwonka. " class="ipsImage" alt=""> Jak dobrze pujdzie to do przyszlej niedzieli Justa zamieszka w nowym boksie! Quote
ewatonieja Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 czy tam można wyjśc na spacer poza teren?są jakies sciezki? bo oprócz Justy (która jeszcze nie może wychodzić) są tam jeszcze dwie bidy ze schroniska Bej i Diana w typie ON (w depozycie bo ich "pan" odsiaduje chyba wyrok za morderstwo a psy płacą za jego nikczemność) Quote
szajbus Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Widzę, że prace w pełni zaawansowane. Jutro dokładam 100 zł (przekazem) Quote
Ewelina.w38 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Nadal pilnie potrzebne pieniążki na kojec dla suczki!! Zapraszamy na bazarek z poszewkami: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116517&page=3 Quote
hanka456 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Justa już nie długo w pięknym apartamencie zamieszka. Quote
anovip1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ogromne podziękowania za wkład finansowy wszystkim ,którym los Justki nie jest obojętny:lol: Cieszymy się,że ciocia Szajbus wróciła do nas :lol: życzymy szybkiego powrotu do zdrówka :loveu: Justusia z niecierpliwością podgląda jak postępują prace przy budowie boksu dla niej.:evil_lol: Niestety od soboty pogoda płata nam figle :mad: Quote
szajbus Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Pogoda, ty się lepiej wyklaruj , bo jak nie to.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Justa chciałaby mieć swojego człowieka. Quote
anovip1 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Właśnie wróciłam od Justki. Niewiasta z Ciapusiem przełożyły Justkę do wolnego boksu. Przebywała w nim cały dzień. To niesamowity pies. Nawet nie byłam w stanie wyobrazić sobie w najśmielszych marzeniach jej radości z mojej dzisiejszej wizyty u niej. Gdy doszłam do boksu,dobiegła do krat,polizała moją dłoń,a ogonek niemal kręcił się dookoła:multi::multi::multi::multi: Oboje z Wojtkiem byliśmy bardzo zaskoczeni jej reakcją. Justusia jest cudowna ,łagodna i nieśmiało stara się zaufać człowiekowi. Dwa najbliższe dni Justka spędzi w boksie ,a to dużo więcej niż mała klatka.Będzie mogła się swobodnie poruszać a to ogromna radość. Zdjęcia z dzisiejszego dnia pomoże wstawić Ciapuś ,bo ja niestety nie bardzo potrafię:razz: Quote
Reno2001 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Baaardzo się cieszę, ze idzie do przodu. I przepraszam za moja absencję :oops:. Quote
ewatonieja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ma wiecej do czynienia z człowiekiem i sa postępy:multi: tez bym chciała dotrzymac jej towarzystwa ale pogoda nie sprzyja jezdzie na rowerze :oops: może w weekend? Quote
Niewiasta_21 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Jak najbardzie,mamy nadzieje ze w weekend bedziemy juz stawiac boks,zapraszamy w odwiedziny do Justy :-) Quote
ciapuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 I niezmordowana w bojach o boks dla Justki Iwonka przy ciężkiej pracy Quote
Recommended Posts