luka1 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Aggie napisał(a):juz posłałam opis i zdjecia do Maćka. chyba do was jednak naprawde w koncu zawitam dziewczyny,,, Huzar, teraz Apacz - same skarby w tym Sochaczewie to zobacz Kazika, Wiki, Misię z mojego podpisu - a takich mamy sporo. Quote
Aggie Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 widziałam.... ręce opadaja - w każdym schronie tyle nędzy..... i smutku, dobrze jak cierpienia nie ma... :-( te wasze to chociaż jakoś wyglądają... w sumie pogratulować - jak na schron - piękne i zadbane psy - ukłony dla wszystkich zaangazowanych.. :loveu: Quote
majqa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Prosimy o szansę dla tego niezwykłego psa!!! Quote
majqa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Gdzież te oczy do wypatrzenia Twojej niezwykłości Apaczu !!! Nie spadaj piesku... Quote
luka1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 od rana telefony - może sie uda, byle dobrze :-o Quote
Edi100 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 luka1 napisał(a):od rana telefony - może sie uda, byle dobrze :-o :-o Niech cosik się z tego wykluje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asiamm Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 luka1 napisał(a):od rana telefony - może sie uda, byle dobrze :-o wszystkie w sprawie Apacza czy i innych azorkowców? Quote
luka1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 A pytają o Kazika, Apacza i o jamniczke Piłeczkę:evil_lol: Quote
maggiejan Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 luka1 napisał(a):od rana telefony - może sie uda, byle dobrze :-o Jacyś poważni ludzie? Czy ogłoszenie było w prasie albo telewizji? Skąd to zainteresowanie...? Quote
luka1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Zainteresowanie stąd, bo mamy najlepsze, najładniejsze, najinteligentniejsze psy. :evil_lol:A ogłoszenie Ziutka dała do Gazety Wyborczej Quote
luka1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Dziś jeszcze nic sie nie zmieniło, ale jutro będzie jutro i moze sie zmieni Quote
Edi100 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 majqa napisał(a):Za to jutro trzymam kciuki!!! Ja też! W zadadzie za dzisiaj! Quote
Aggie Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 nie moge sie powstrzymać - niby to nic ważnego ale.. ale Apacz jest naprawde zjawiskowo piękny.. i ta postawa na zdjeciach... wystawy sie kłaniają - gdzie są miłośnicy rasy??:p Quote
luka1 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Apacz czeka na jednego jedynego który już go nie odda Quote
maggiejan Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Aggie napisał(a):nie moge sie powstrzymać - niby to nic ważnego ale.. ale Apacz jest naprawde zjawiskowo piękny.. i ta postawa na zdjeciach... wystawy sie kłaniają - gdzie są miłośnicy rasy??:p Właśnie, na ulicy nie można by obojętnie przejść koło niego... Quote
majqa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Rzeczywiście to przepiękny pies...:-( Dziś, w taką cudną pogodę, powinien kroczyć dumnie obok nogi swego pana...:-( Quote
asiamm Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 maggiejan napisał(a):Właśnie, na ulicy nie można by obojętnie przejść koło niego... parę dni temu widziałam na ulicy jego sobowtóra, tyle że tam gdzie Apacz ma siwe włosy tamten miał żółtawe...piękny pies Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 luka1 napisał(a):Astro trzymaj sie. Apacz ciotka, Apacz :eviltong: Zaczynam się o Ciebie martwić, coś ostatnio częściej mylisz się z tymi imionami :) Quote
luka1 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 no oczywi scie Apacz, tylko ze w ten sposób może ktos zainteresuje sie co to jest ASTRO. :eviltong: Quote
Recommended Posts