Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Apacz-owczarek bez odrobiny szczęścia - A JEDNAK MA DOM

Recommended Posts

Posted

Aggie napisał(a):
juz posłałam opis i zdjecia do Maćka.
chyba do was jednak naprawde w koncu zawitam dziewczyny,,, Huzar, teraz Apacz - same skarby w tym Sochaczewie

to zobacz Kazika, Wiki, Misię z mojego podpisu - a takich mamy sporo.

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widziałam.... ręce opadaja - w każdym schronie tyle nędzy..... i smutku, dobrze jak cierpienia nie ma... :-(
te wasze to chociaż jakoś wyglądają... w sumie pogratulować - jak na schron - piękne i zadbane psy - ukłony dla wszystkich zaangazowanych.. :loveu:

Posted

nie moge sie powstrzymać - niby to nic ważnego ale.. ale Apacz jest naprawde zjawiskowo piękny.. i ta postawa na zdjeciach... wystawy sie kłaniają - gdzie są miłośnicy rasy??:p

Posted

Aggie napisał(a):
nie moge sie powstrzymać - niby to nic ważnego ale.. ale Apacz jest naprawde zjawiskowo piękny.. i ta postawa na zdjeciach... wystawy sie kłaniają - gdzie są miłośnicy rasy??:p

Właśnie, na ulicy nie można by obojętnie przejść koło niego...

Posted

maggiejan napisał(a):
Właśnie, na ulicy nie można by obojętnie przejść koło niego...

parę dni temu widziałam na ulicy jego sobowtóra, tyle że tam gdzie Apacz ma siwe włosy tamten miał żółtawe...piękny pies

Posted

luka1 napisał(a):
Astro trzymaj sie.

Apacz ciotka, Apacz :eviltong:
Zaczynam się o Ciebie martwić, coś ostatnio częściej mylisz się z tymi imionami :)