Ziutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='majqa']Pupki w górę, a nie kimać po sobotnich balangach !!! Chyba na dogo te nocne balangi :evil_lol: Przynajmniej w moim przypadku :eviltong: Quote
majqa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Ziutka']Chyba na dogo te nocne balangi :evil_lol: Przynajmniej w moim przypadku :eviltong:[/quote] Każda wymówka jest dobra, kto Was tam wie, nie sposób sprawdzić :evil_lol:!!! W górę piesinko!!! Quote
Ziutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='majqa']Każda wymówka jest dobra, kto Was tam wie, nie sposób sprawdzić :evil_lol:!!! [/quote] A sposób sposób - wystarczy zobaczyć na moje posty i już będziesz wiedziała do której balangowałam na dogo :evil_lol: Quote
majqa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Apacz broń mnie przed zaczepkami :evil_lol: !!! Quote
majqa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witamy Sochaczew i cudnego Apacza! Oj piesiu, modlę się by ktoś dał Ci szansę !!! Quote
luka1 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Zitka a ty się swiatła słonecznego nie boisz? :evil_lol:Tak jakoś mi przyszło do głowy bo spotkac cię raczej mozna tylko nocą. :lol: Quote
majqa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Zrobić test czosnkiem - nie zaszkodzi ;)... Quote
Ziutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='luka1']Zitka a ty się swiatła słonecznego nie boisz? :evil_lol:Tak jakoś mi przyszło do głowy bo spotkac cię raczej mozna tylko nocą. :lol:[/quote] Nocą nocą bo wtedy mam czas....ale jak widzisz dzisiaj udało mi się usiąść za dnia - więc czosnek niepotrzebny :evil_lol: Quote
luka1 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 To mi ulzyło, boję sie horrorów - ale jednocześnie tylko to czytam :evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='luka1']To mi ulzyło, boję sie horrorów - ale jednocześnie tylko to czytam :evil_lol:[/quote] No to świetnie :diabloti: Quote
majqa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Witam się z Tobą cudny wojowniczku! Jeszcze nie podbiłeś czyjegoś serduszka tak mocno jak Twoich opiekunek. :shake: Nic to, jak mawiał Wołodyjowski...wszystko wobec tego przed Tobą !!! Ruszaj Apaczu w górę !!! Quote
luka1 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 No człowieku Apacza, czas sie zająć psem. Quote
majqa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jejku, Apaczu, ten tytuł wątku wygląda jak fatum...Żartuję, żartuję dziewczyny....Ty musisz mieć szczęście, widać idzie do Ciebie psinko okrężną drogą...:-( Quote
Edi100 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='majqa']Jejku, Apaczu, ten tytuł wątku wygląda jak fatum...Żartuję, żartuję dziewczyny....Ty musisz mieć szczęście, widać idzie do Ciebie psinko okrężną drogą...:-([/quote] I jeszcze gdzies skręca na boki...:( Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 To taki typ psa który czerpie siły witalne z człowieka który da mu miejsce przy sobie. Teraz wygląda na klapnietego, ale gdy sie z nim poprzebywa pies sie ożywia, nabiera energii i pięknieje. Quote
majqa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Zastrzyk energii w postaci domku dla Apacza potrzebny !!! Nie spadaj tak daleko piesiu !!! Quote
luka1 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Te większe psiaki jakoś trudniej znajdują dom. Quote
luka1 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Dla tego psa tez potrzebny jest dom Quote
luka1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Wspaniały Apacz prosi swojego Manitou o pomoc w znalezieniu ognika domowego - a bogowie śpią Quote
majqa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 luka1 napisał(a):Wspaniały Apacz prosi swojego Manitou o pomoc w znalezieniu ognika domowego - a bogowie śpią Bogowie ponoć nigdy nie śpią tylko są nam podobni, po ludzku ułomni....:-( Apaczu, w górę piesiu !!! NOBODY IS PERFECT !!! :placz: Quote
majqa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Luka, plizzzzz, jesli tak, to bogowie mieli, mają i będę mieć nie tylko Apacza...:-( Czuję bezradność...przepraszam.... Quote
luka1 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Ha i tak jest. W całej swej dobroci pozwalają gnić psom w schroniskach, zdychać w lesie, dusić się w workach... Quote
Recommended Posts