Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Apacz-owczarek bez odrobiny szczęścia - A JEDNAK MA DOM

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Pupki w górę, a nie kimać po sobotnich balangach !!!
Chyba na dogo te nocne balangi :evil_lol:
Przynajmniej w moim przypadku :eviltong:

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Chyba na dogo te nocne balangi :evil_lol:
Przynajmniej w moim przypadku :eviltong:[/quote]
Każda wymówka jest dobra, kto Was tam wie, nie sposób sprawdzić :evil_lol:!!!
W górę piesinko!!!

Posted

[quote name='majqa']Każda wymówka jest dobra, kto Was tam wie, nie sposób sprawdzić :evil_lol:!!!
[/quote]
A sposób sposób - wystarczy zobaczyć na moje posty i już będziesz wiedziała do której balangowałam na dogo :evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']Zitka a ty się swiatła słonecznego nie boisz? :evil_lol:Tak jakoś mi przyszło do głowy bo spotkac cię raczej mozna tylko nocą. :lol:[/quote]
Nocą nocą bo wtedy mam czas....ale jak widzisz dzisiaj udało mi się usiąść za dnia - więc czosnek niepotrzebny :evil_lol:

Posted

Witam się z Tobą cudny wojowniczku! Jeszcze nie podbiłeś czyjegoś serduszka tak mocno jak Twoich opiekunek. :shake: Nic to, jak mawiał Wołodyjowski...wszystko wobec tego przed Tobą !!! Ruszaj Apaczu
w górę !!!

Posted

Jejku, Apaczu, ten tytuł wątku wygląda jak fatum...Żartuję, żartuję dziewczyny....Ty musisz mieć szczęście, widać idzie do Ciebie psinko okrężną drogą...:-(

Posted

[quote name='majqa']Jejku, Apaczu, ten tytuł wątku wygląda jak fatum...Żartuję, żartuję dziewczyny....Ty musisz mieć szczęście, widać idzie do Ciebie psinko okrężną drogą...:-([/quote]
I jeszcze gdzies skręca na boki...:(

Posted

To taki typ psa który czerpie siły witalne z człowieka który da mu miejsce przy sobie. Teraz wygląda na klapnietego, ale gdy sie z nim poprzebywa pies sie ożywia, nabiera energii i pięknieje.

Posted

luka1 napisał(a):
Wspaniały Apacz prosi swojego Manitou o pomoc w znalezieniu ognika domowego - a bogowie śpią

Bogowie ponoć nigdy nie śpią tylko są nam podobni, po ludzku ułomni....:-(
Apaczu, w górę piesiu !!! NOBODY IS PERFECT !!! :placz: