Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Apacz-owczarek bez odrobiny szczęścia - A JEDNAK MA DOM

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apacz idż ty juz do domu bo ja nerwicy dostanę. Dzwonił pan, trzy hektary ogrodzone, wiejskie powietrze i w ogóle- ma suczkę długowłosą Onkę i czy Apacz nadaje sie do krycia. Jeśli ktoś zadzwoni do schroniska i powie, że rozmawiał z niesympatyczną osobą to bedzie o mnie. :mad:

Posted

no zobaczę, bo jakoś nie dociera do ludzi ze schroniska to co mówię. Czy ja to jakims innym językiem gadam, ze ludzie niewiedzą o co mi chodzi? :angryy:

Posted

"Ludzie zapomnieli o tej prawdzie - rzekł lis. - Lecz tobie nie wolno zapomnieć. Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. Jesteś odpowiedzialny za twoją różę."

Posted

pytają czy moze być na posesji jako pies pilnujacy, pies towarzyszący - różne pytania. Takie jawne "Mam sukę" było jedno. No ale do schroniska chyba nikt nie dojechał.

Posted

byli jacyś ludzie ogladali Apacza ale coś im nie pasowało. Nie wiem co bo nie było mnie przy tym, rozmawiali z P. Malgosią. Tak więc Apacz nadal czeka :shake:

Posted

luka1 napisał(a):
byli jacyś ludzie ogladali Apacza ale coś im nie pasowało. Nie wiem co bo nie było mnie przy tym, rozmawiali z P. Malgosią. Tak więc Apacz nadal czeka :shake:

Ehhh.....:grab::grab::grab::grab: