luka1 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jest piękny - każdy to widzi, jest inteligentny - kazdy to wie, jest juz nie taki młodziutki - to tez mozna sie dopatrzeć. Ale nikt nie wie co ten pies przezywa czekając w zimnym ciemnym boksie na swojego pana. Jego smutne oczy zabłysły nadzieja gdy wyprowadzałam go z boksu, ale jak na mnie patrzył gdy go tam wprowadzałam z powrotem - wiem tylko ja. Proszę, pomórzcie mi znależć dom dla tego psa. Tel. do schroniska: 692 659 026 do p.Rafała 692 005 758 do p.Małgosi 668 432 419 do p.Zyty lub [email protected] Quote
Ziutka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 On zawsze był taki smutny :-( Te jego oczy :shake: Quote
luka1 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 No właśnie takich zdjęć brakowało. On jest piękny. Teraz zupełnie zaniedbany, ale jesli sie nad nim popracuje, wygląda wspaniale. Quote
luka1 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Pies, ktor już raz wyszedł ze schroniska i wrócił bo jego pan wyjechał - ma nadzieję na odzyskanie domu. Quote
BasiaD Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ojej jaki piękny Smutasek! Hopaj Niuniu do góry po domek! Quote
majqa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ten pies jest zjawiskowo piękny...niejedno oko potrafi uszczęśliwić... Pokazuj się jak najwięcej piesiu!!! Quote
luka1 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 allegro już mamy http://www.allegro.pl/item290983846_owczarek.html Quote
luka1 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 czy ten pies ma jakies imię? jeśli nie to trzeba go nazwać, może Ralf, albo Bary? Wymyślcie coś. Quote
Edi100 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Bez nadziei, bez imienia....:shake: Smutno jakoś:( Quote
majqa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Edi100 napisał(a):Bez nadziei, bez imienia....:shake: Smutno jakoś:( On wygląda jak wojownik, jak wojownik o swoje nowe życie. Takie dostojeństwo, duma, pogodzenie z losem ale nie poddanie, to wielka różnica!!! Psi Apacz!!! Quote
Ziutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 majqa napisał(a): Psi Apacz!!! To może na imię dać mu Apacz :cool3: Quote
majqa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ziutka napisał(a):To może na imię dać mu Apacz :cool3: Qrczę, wyszła moja słabość lat młodzieńczych i zaczytywania się w.... Eh, ale on naprawdę ma w sobie taką indiańską egzotykę i dumę spojrzenia! Kibicuję Ci piesiu!!!!!! 3mam kciuki 4 - ro łapny Indianinie!!! ;) Quote
Ziutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Majga widzę, że zostałaś matką chrzestną naszego Apacza:razz: Dostał imię, które wymyśliłaś więc jesteś matka chrzestna :cool3: Quote
majqa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Ziutka']Majga widzę, że zostałaś matką chrzestną naszego Apacza:razz: Dostał imię, które wymyśliłaś więc jesteś matka chrzestna :cool3: Śmiejcie się, śmiejcie ze mnie, a Manitou wam kości pora****e!!! Dziewczyny czegoś mi na wątku brakuje. Czy wiecie, jaki Apacz był u tego własciciela, który, jak rozumiem wziął go ze schroniska i oddał (wyjazd)??? Gdzie on był u niego? W mieszkaniu, na zewnątrz? Czy on się nadaje/ przystosuje do mieszkanka? Ile może mieć lat? Czy ma jakieś dolegliwości? Czy miał kontakt z dzieckiem, a jeśli, jaki ma stosunek do dziecka? Inne zwierzaki (w tym i kot - obojętny, czy kot to papu)??? Im więcej info tym lepiej dla znalezienia mu domu... Quote
luka1 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 cha, trzeba popytać wsród wolent. które lepiej znaja psy schroniskowe niż opiekunowie tam pracujący. ( zbyt często zmienia sie obsada schroniska). A nad Apaczem teraz czuwa jego Manitou - będzie dobrze. Quote
majqa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 luka1 napisał(a):Gdzie aniołowie Apacza? Do roboty leniuchy :mad: Prostować skrzydła, a nie dawać w kimę pod Piotrową bramą!!! ;) Quote
Mikea Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Właśnie kochani napiszcie coś więcej o tym ślicznym psiaku. Jego wiek, usposobienie, charakterek i ważna rzecz czy miał kontakt z dziećmi. Nie wiem,być może pominęłam, ale gdzie obecnie się znajduje??? Quote
Ziutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Mikea napisał(a): ale gdzie obecnie się znajduje??? Przebywa w Sochaczewie woj. mazowieckie schronisko "Azorek" Quote
majqa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Mikea napisał(a):(...) ale gdzie obecnie się znajduje??? Sochaczew!!! Apacz - domku łapacz !!! W górę Dostojności Kochane!!! Kto ugości Cię na stałe w swoim tipi i przyjmie do plemiennej rodziny??? Quote
majqa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 W górę wojowniku!!! Jest o co powalczyć!!!:Dog_run: Quote
kasiaprodex Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 no tak ciotka o tobie zapomniala.:placz: nikt cie juz nie wyczesze tak jak ona? Quote
Recommended Posts