halcia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Frodo,cz ty juz uwierzyłeś ,że złe minęło?Cieszymy sie wszyscy. Quote
luka1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 I co z Frodo. Czy jedzie do Sochaczewa???? Czy jest dograny transport z Warszawy do nas??? Quote
halcia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Frodo nas zaskoszył.Becia mówi,ze super grzeczny i "przyklejka"Czekamy na wiesci. Quote
Panca Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ja tez czekam na wiesci.Dzwonilam juz 2 razy do Uli i psa jeszcze nie bylo:roll:teraz jest taka sprawa ze moja znajoma moze go zawiesc w piatek do Sochaczewa tylko potrzebna jest zrzuta 50 zl.Moze ktos chce sie dolozyc na benzyne? Quote
Panca Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Frodo juz dotarl!!!podobno zachowuje sie jak szczenie:lol: Quote
Neczka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 kiedy możemy liczyć na jakieś obszerniejsze wieści z załączonymi fotkami ? :):);) Quote
Panca Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 najdalej w piatek a moze juz jutro?czy Ula jest na dogomanii?bo jej nie zapytalam:oops: Quote
albiemu Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Uli na dogo nie ma .... miała się zarejestroważ ale w końcu się nie udało chyba :) Quote
wanda szostek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nie mam czasu przeglądać czy transport się znalazł. Jeżeli nie to pisz do Ani tygrysiczki szybko, Ona jeździ na tej Trasie. Pewnie w niedzielę będzie jechała. Quote
Panca Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 wiadomosc z ostatniej chwili: Frodo nie jedzie do Sochaczewa.Ula powiedziala ze go nie odda:multi::multi::multi:a godzine pozniej dzwonila pani zainteresowana Frodem, wiec jest duzy ruch:evil_lol: (tez dostala mojego maila wiec rada na przyszlosc aby robic zdjecia warunkom w jakich psy mieszkaja a ilosc adopcji wzrosnie).Ta pani jest z Warszawy i moze go wziac ale troche to jest na zasadzie ze ma juz 3 psy i jak zobaczyla ta klatke to jej serce peklo...Zadzwonie wieczorem do Uli, spytam co o tym mysli, jesli zadecydujemy na tak to ja zobowiazuje sie sprawdzic ten potencjalny dom Quote
Becia66 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jesssu jak ja się cieszę, przez ten Sochaczew to spac nie mogłam chociaz to i tak o niebo lepsze niż Orzechowce.....:lol: Quote
albiemu Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Frodo?? Ojciec Uli zakochaaaaany i stwierdził, że nie wyobraża sobie gdzies go dawać więc zostaje .... Frodo dzisiaj śpi na trawie i ma w nosie wszystko :D zmęczenie podróżą robi swoje :) .... Ula też nim oczarowana i mówi trochę jak o swoim psie ALE wiadomo - sprawa była jasna od początku więc napewno sie dogadają wszyscy :) Quote
Panca Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 niezla to historia:evil_lol:mam zamiar poznac Froda z moim zamojskim Fryziem:evil_lol: moze mi sie uda jakos w przyszlym tygodniu do niego podjechac.Zrobie sesje zdjeciowa i wkleje dla Was dziewczyny:loveu: Quote
Becia66 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Boższsze jak ja się cieszę...!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Ten pies zasługuje na wszystko co najlepsze.....miałam go chwilę w domu to wiem o czym piszę....:loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 becia66 napisał(a):Boższsze jak ja się cieszę...!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Ten pies zasługuje na wszystko co najlepsze.....miałam go chwilę w domu to wiem o czym piszę....:loveu::loveu::loveu: dokładnie :multi: z tym, że ja nie miałam go w domu, a wyprowadzałam podczas każdej wizyty u Orzeszków ;) Teraz zwolniło się miejsce spacerkowe dla kogoś innego :) Quote
Becia66 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Frodo z piłeczką jeszcze u mnie na ogrodzie...:lol: Frodo z misiem...:lol: Frodo wcina trawkę...:lol: Ale jest mi dobrze...:lol: Quote
Panca Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 cudny:loveu::loveu::loveu:a to zdjecie jak je trawke to po prostu bomba:evil_lol:wyglada jakby byl grozna bestia:diabloti: Quote
magda z. Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 ślicznie wygląda na tych fotach, mój Bismarck tez kocha tylko maskotki i wcinanie trawy, czasami jak kosiarka się zachowuje;) Frodek zasłuzyłeś na to wszystko:multi::multi::multi: Quote
halcia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 To może by po kolei wstawiac tam psiaki do tej wrednej klaty,będą szły jak woda.Betoniaki też straszne,ale nowe i tego nieszczescia na upale czy w mrozie nie widać.A wierzcie ,piekarnik,smród,bo "O" wietrzenia.... Quote
Neczka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 właśnie... ciekawe, który psiak tam teraz wylądował.. Quote
halcia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Jesli którykolwiek musiał,to ja bym skoczka dziecioroba tam zamknęła do czasu kastracji. Quote
Recommended Posts