Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez czekam na wiesci.Dzwonilam juz 2 razy do Uli i psa jeszcze nie bylo:roll:teraz jest taka sprawa ze moja znajoma moze go zawiesc w piatek do Sochaczewa tylko potrzebna jest zrzuta 50 zl.Moze ktos chce sie dolozyc na benzyne?

Posted

wiadomosc z ostatniej chwili: Frodo nie jedzie do Sochaczewa.Ula powiedziala ze go nie odda:multi::multi::multi:a godzine pozniej dzwonila pani zainteresowana Frodem, wiec jest duzy ruch:evil_lol: (tez dostala mojego maila wiec rada na przyszlosc aby robic zdjecia warunkom w jakich psy mieszkaja a ilosc adopcji wzrosnie).Ta pani jest z Warszawy i moze go wziac ale troche to jest na zasadzie ze ma juz 3 psy i jak zobaczyla ta klatke to jej serce peklo...Zadzwonie wieczorem do Uli, spytam co o tym mysli, jesli zadecydujemy na tak to ja zobowiazuje sie sprawdzic ten potencjalny dom

Posted

Frodo?? Ojciec Uli zakochaaaaany i stwierdził, że nie wyobraża sobie gdzies go dawać więc zostaje .... Frodo dzisiaj śpi na trawie i ma w nosie wszystko :D zmęczenie podróżą robi swoje :) ....

Ula też nim oczarowana i mówi trochę jak o swoim psie ALE wiadomo - sprawa była jasna od początku więc napewno sie dogadają wszyscy :)

Posted

niezla to historia:evil_lol:mam zamiar poznac Froda z moim zamojskim Fryziem:evil_lol: moze mi sie uda jakos w przyszlym tygodniu do niego podjechac.Zrobie sesje zdjeciowa i wkleje dla Was dziewczyny:loveu:

Posted

Boższsze jak ja się cieszę...!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Ten pies zasługuje na wszystko co najlepsze.....miałam go chwilę w domu to wiem o czym piszę....:loveu::loveu::loveu:

Posted

becia66 napisał(a):
Boższsze jak ja się cieszę...!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Ten pies zasługuje na wszystko co najlepsze.....miałam go chwilę w domu to wiem o czym piszę....:loveu::loveu::loveu:

dokładnie :multi: z tym, że ja nie miałam go w domu, a wyprowadzałam podczas każdej wizyty u Orzeszków ;) Teraz zwolniło się miejsce spacerkowe dla kogoś innego :)

Posted

ślicznie wygląda na tych fotach, mój Bismarck tez kocha tylko maskotki i wcinanie trawy, czasami jak kosiarka się zachowuje;) Frodek zasłuzyłeś na to wszystko:multi::multi::multi:

Posted

To może by po kolei wstawiac tam psiaki do tej wrednej klaty,będą szły jak woda.Betoniaki też straszne,ale nowe i tego nieszczescia na upale czy w mrozie nie widać.A wierzcie ,piekarnik,smród,bo "O" wietrzenia....