halcia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Niestety Frodo w twojej szopie siedzi nastepny nieszczęśnik.Starcszy chyba i mniejszy.Był chwileczke na spacerku potem strasznie rozpaczał. Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Właśnie w tej chwili w prog.II mówią o schronisku w Orzechowcach.Mówi p.Modrzejewska.Ma koty wywiezione z tych nieszczęsnych Orzechowców.Fajna jest ta Miecia! Informacje o wywiezionych 30 kotach można znależć na stronie schroniska Kundelek.Wspomniano o forum Miau,które tak dzielnie ratowało te nieszczęsliwe koty.Obiecali,że po wakacjach opowiedzą o schronisku w Orzechowcach.. Elżbieta Quote
Panca Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 planowalam odwiedzic Froda ale nie wiem czy dam rade w tym tygodniu:roll: Quote
Panca Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 wszystkiegio sie dowiem jak do niego pojade.Spokojnie ma baaaardzo dobrze:diabloti: Quote
Panca Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No nie bylam i raczej nie dam rady w tym tygodniu, moze w poniedzialek podjade? albo w niedziele jesli Ula nie bedzie mila nic przeciwko temu a ja bede w miescie Quote
halcia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Pozdrów serdecznie Ulę,poznałam ja przy akcji z podhalanami.A moze zdjęcia całego bractwa? Quote
Neczka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Jaktam Frodziak ? :roll: Coś ostatnio cisza tutaj zaległa :siara: Quote
Panca Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 mam problemy rodzinne i dlatego jeszcze u niego nie bylam postaram sie jutro zadzwonic i podpytac co u slodziaka Quote
Panca Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 dzwonilam do Uli...Frodo ma sie bardzo dobrze:lol:Moze w koncu w przyszlym tygodniu podjade do nich fotki popstrykam Quote
Panca Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 nic nie slyszalam zeby rozrabial:ptylko ze biega:lol:odrabia straty za wiezienie w ktorym siedzial:evil_lol: Quote
halcia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Jego wiezienie wreszcie puste! Dzisiaj nie było tam zadnego psiaka,ruina otwarta Quote
Neczka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ...dzisiaj też puste;) A co tam u Frodziaka ? Coś cisza tutaj zapanowała... Panca, byłaś u niego ? Nie ma żadnych fotek, wieści ? Quote
Panca Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 przepraszam wciaz nie bylam ale nie z braku checi tylko roznych okolicznosci zyciowych:-( obiecuje w nadchodzacym tygodniu pojade do niego i zaraportuje wszystko dokladnie Quote
Becia66 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Panca napisał(a):przepraszam wciaz nie bylam ale nie z braku checi tylko roznych okolicznosci zyciowych:-( obiecuje w nadchodzacym tygodniu pojade do niego i zaraportuje wszystko dokladnie Panca i zdjecia zrób koniecznie.!!!....:lol: Quote
Panca Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 no wiadomo! tydzien sie jeszcze nie skonczyl, wiec postaram sie dotrzymac obietnicy:evil_lol: Quote
Panca Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 rozmawialam z Ula....nie odda Frodo juz nikomu wiec tytul watku czas zmienic:evil_lol:nie bede sie z nia widziala w ten weekend tylko w tygodniu podjade do niej i sprobuje pstryknac fotki co podobno nie jest takie latwe bo Frodo zywiolowy chlopak jest:diabloti: Quote
Recommended Posts