magda z. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Neczka napisał(a):..ja nie mogę :-x nienawidzę tej edycji podpisu i ciągle zacinającej się strony :motz: Żabek, nie szydź :lmaa: :D:D sorry Madziu, ale ja wymiękam.. niech Żaba mądrala pomoże :eviltong: dobra, podeślę mu na PW info;) Quote
albiemu Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 madziuuuuu jak śliczny spioch w avatarku :) SŁODZIAK!!!! DACIE radę moim najzdolniejsi dogomaniacy jakich ta ziemia nosi! Quote
magda z. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 albiemu napisał(a):madziuuuuu jak śliczny spioch w avatarku :) SŁODZIAK!!!! DACIE radę moim najzdolniejsi dogomaniacy jakich ta ziemia nosi! dzięki albiemu-to mój Bismarck:diabloti:historia podobna do Bianki od Was z orzechowców+psy które go w boksie nie pokochały, ma swój watek tutaj, przez niego trafiłam na dogo;) to teraz czekam na żabę:razz: Quote
albiemu Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 madziu nie dziękuj, uwielbiam takie psie łapciowe "smrodki" nagrzane pod kołderką :D dlatego mnie rozwaliło Twoje psisko - CUDNY JEST! Słodziak śpi tak, że tyłka nie czuje pewnie :D nie ma lepszej nagrody niż taka metamorfoza prawda Madziu? Mój Gutekpogryziony był jak diabli a dzisiaj śpi tak jak Twój z avatarku i też tyłka nie czuje, nie wspomnę o tym, że pojęcia nie ma o tym, że pada ...... FRODO moim wielkim pragnieniem jest zobaczyć Ciebie pod taką kołderką ze spokojnym senm na pysiu ..... Quote
magda z. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 zgadzam się z Toba w 100% dlatego cały czas dopinguje Frodka, bo jemu taki błogostan sie należy. ja ze swoim jak idę to niektórzy maja miny, jakbym to ja mu zapewniła jakies psie walki, a poza tym się boi więc pewnie go biję, psia fryzjerka u mojej wetki mi za peirwszym razem powiedziała-mój Misiek też się lubi gryźć z psami;) Zresztą każdy kto ma psa ze schronu wie jak to jest jak pies zaczyna być nasz i przechodzi przez kolejne fazy i przy okazji pięknieje A tak wracając do fryzjerki to Frodka można by było na fajnego terierka przerobić, bo pycholek ma śliczniusi:loveu: Quote
Neczka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 magda z. napisał(a): A tak wracając do fryzjerki to Frodka można by było na fajnego terierka przerobić, bo pycholek ma śliczniusi:loveu: Froda nie trzeba przerabiać ;) Jego sierść raczej nie nadaje się do strzyzenia, bo nie jest taka długa a terierkiem to on jest, mieszanym, ale jednak :razz::eviltong: Quote
halcia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Becia,jak znajdziesz odrobine czasu wyślij mi zdjęcia Frodo/3 a wtym to,co wystaje spod tej siatki./,oraz Figaro ,to pięknie usmiechnięte i zza krat,zawieszę u weta,mała szansa,ale też nigdy nie wiadomo,gdzie psiak kogo znajdzie. Quote
Becia66 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Frodo piesku tak mi cie szkoda...:-( siedzisz w ciasnej klatce i do tego twoja mała buda dachu nie ma...:shake: Quote
Neczka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 becia66 napisał(a):twoja mała buda dachu nie ma...:shake: o ile można nazwać budą kawałek dykty służącu za dno i jedną rozpadającą się ścianę..:-( Quote
halcia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Becia,ostatnio rozmawiałysmy o Frodo,czy przejęzyczenie? Quote
albiemu Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 z tego co wiem rozmawiałyście o Frodo - ja nic narazie nie wypytuję ale mocno trzymam kciuki ....... Quote
Recommended Posts