Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja kolezanka operatorka go wezmie o ile ktos jej nie uprzedzi bo mialam jeszcze jeden telefon:cool3:
gwoli wyjasnienia bardzo chcialabym zeby trafil do mej kolezanki bo to cudowna osoba i na 100%mu zapewni wspaniale zycie,tyle tylko ze obecnie kreci film i moze go wziac w czerwcu ale niestety nie na poczatku i stad pojawil sie plan B ale o tym to juz musi sie wypowiedziec Ziutka:p

Posted

ale superowe wieści:multi:trzymam mocno kciuki, Frodek zasługuje życie poza schronem, a takie wysyłanie maili to świetny pomysł, pies jest indywidualnie prezentowany i ludzie zaczynają sie zastanawiać:razz:

Posted

wazne jest tez zeby zaprezentowac w jakich warunkach zyja zwierzeta w schroniskach bo o tym wiekszosc narodu nie ma pojecia:shake:mysle ze w tym wypadku zadzialala ta klatka...

Posted

Nawet ci co kochaja swoje psy,nie chca słyszec o schroniskach,nie maja pojęcia,słuchać nie chca/ mówią ,ze nie mogą!!/ a sumienie maja czyste,bo ich psom jest dobrze.

Posted

halcia napisał(a):
Nawet ci co kochaja swoje psy,nie chca słyszec o schroniskach,nie maja pojęcia,słuchać nie chca/ mówią ,ze nie mogą!!/ a sumienie maja czyste,bo ich psom jest dobrze.

tak, nawet tu na dogo takich znajdziesz, jak dobrze poszukasz:roll:tak się ciesze, że Forkowi już niedługo sie uda:multi:

Posted

Akcja szukania domu dla Froda była chyba zakrojona na szeroką skalą bo dzisiaj mój osobisty Prezes wysłał mi maila z informacją, że trzeba by dla niego dom zorganizować:evil_lol:

A tymczasem dom sie wziął i zorganizował;)

Dobrze, że do czerwca jeszcze 11 dni tylko

Posted

taaa sam sie zorganizowal;-)mowilam ze mam duzo znajomych:evil_lol:w roznych korporacjach tez:eviltong:
jest pewna prawidlowosc: im straszniejesze zdjecie tym odzew wiekszy
tylko goldeny i labradory ida jak woda bez problem ale takie zadko w schronach laduja...porobcie wiecej fotek psom w ich klatkach w Orzechowcach a bedzie wiecej adopcji - gwarantuje

Posted

Panca napisał(a):

"samo życie" ............ ale dobre cokolwiek byleby tylko domy sie znalazły !

Posted

To juz wiem czego Amonek nie miał wzięcia,:shake:wygladał zbyt elegancko na tak straszne warunki schroniskowe,buda nieszczelna ale była,a mądrości internet nie pokaze:eviltong:

Posted

Panca napisał(a):
taaa sam sie zorganizowal;-)mowilam ze mam duzo znajomych:evil_lol:w roznych korporacjach tez:eviltong:
tylko goldeny i labradory ida jak woda bez problem ale takie zadko w schronach laduja...porobcie wiecej fotek psom w ich klatkach w Orzechowcach a bedzie wiecej adopcji - gwarantuje

panca a może Ty masz jeszcze chetnych na roczną dalmatynkę:razz:Sorki Frodek za offa:roll:

Posted

halcia napisał(a):
Frodo,już prawie zaklepany,a chudzielec dobek w potrzebie.

widziałam jego fote na watku dobciów, biedaczek, a taki ładny kolorek ma, w dłużynie młodziak nie wytrzymał i zszedł ze stresu, chociaż był w jedynce i tam nie ma takich tragedii jak u Was

Posted

wczoraj zadzwonila do mnie Pani ktora zadeklarowala sie dolozyc do hoteliku dla Froda (15 zl za dzien) na czas kiedy bedzie czekal na moja kolezanke co go wezmie.Hotelik jest pod Warszawa 30 km .Co o tym myslicie?jesli Ziutka nie zalatwi nic to moze jest jakies tymczasowe wyjscie?

Posted

Trzymam parę sznurków przy transporcie Frodo, mam tylko nadzieję że za odpowiedzni pociągnę...:roll: Jak wszystko sie uda jutro Frodo przyjedzie do Rzeszowa...