halcia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 "klata"Frodo juz rozwalona,resztkami utykałysmy dziury w sadzie. Quote
Neczka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 I teraz do sadu będą wpuszczone, starsze, spokojne psiaki. No i dzięki temu, że jest połatane, mogła się dzisiaj cudna Pręga wybiegać, jak już dawno tego nie robiła:-( Quote
halcia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Neczka,może póki robia tą droge i nie ma gdzie spacerowac,to na tymczas byłby wybieg?Choc niektóre byłby problem złapać,a wyjsć jeszcze sie da bokiem ,boczną bramką na spacer. Quote
Neczka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No właśnie sama nie wiem... z jednej strony dobrze by było już wpuścić te największe psie nieszczęścia, żeby mogły sobie teraz tam mieszkać, a z 2 to jest bardzo dobre miejsce na wybieg... z Pręgą wczoraj też biegałam na smyczy, poza schroniskiem, ale to jednak nie to samo, co ta radość spuszczonego ze smyczy psa...:shake: Zobaczymy... dopóki będzie na sadku pusto, będziemy psiaki tam puszczać. Co do złapania... będziemy brać takie, których jesteśmy pewni, że do nas wrócą ;) Quote
Becia66 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Neczka napisał(a):. dopóki będzie na sadku pusto, będziemy psiaki tam puszczać. Co do złapania... będziemy brać takie, których jesteśmy pewni, że do nas wrócą ;) Czy aby napewno jesteś pewna ? :eviltong: Quote
Neczka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Beciu, jestem ;) Dzisiaj przespacerowaliśmy w taki sposób na sadku chyba z 10 psów z betoniaków, z czego 1 został już na stałe i później Artur przyprowadził Dziadeczka vel. Śmieciarza (prawda, że to wstrętne imię dla psa ? ) :eviltong: Quote
halcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dlatego proponowałam Śmietek,ciut ładniejsze.A twoja klata Frodziu ....deski słuza do renowacji bud,oczywiscie te ,które nie rozpadaja sie w rekach. Quote
Neczka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A tak sobie kombinowałyśmy po drodze wczoraj i doszłyśmy do tego, że Frodziak nasz to musi być tatuśkiem maluszków od Agatki :):evil_lol: Quote
Becia66 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Neczka napisał(a):A tak sobie kombinowałyśmy po drodze wczoraj i doszłyśmy do tego, że Frodziak nasz to musi być tatuśkiem maluszków od Agatki :):evil_lol: pewnikiem jest....:eviltong: Quote
mru Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 tak się cieszę, że Frodziak ma dom :loveu: nie zaglądałam tu dawno, a kibicowałam mu bardzo... :multi: Quote
Recommended Posts