Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wrocilam wczesniej z Mazur bo lalo:placz:i czytam ze Frodo do Rzeszowa pojechal.Do kogo?hotel?nowy dom ?czy mam jutro dzownic do znajomej mej co go chciala przygarnac?bardzo prosze o jakies wiesci

Posted

Frodzio jest u moich znajomych w kojcu. Biegał jak szalony po ogrodzie 2 godziny, jadł trawe jak krówka, a teraz odpoczywa w swojej zagródce....:lol:
Żeby psy w schronisku miały takie boksy....

Posted

żaba88 napisał(a):
A jak droga poszła?

Wyjątkowo dobrze. Frodo pół drogi grzecznie siedział z tyłu i patrzył przez okno, potem zwymiotował i dojechał leżąc w ty do Rzeszowa..:evil_lol:
Balbina za to siedziała na przednim siedzeniu włażąc mi co chwilę na kolana, w końcu też zwymiotowała na siedzenie i spokojnie dojechała...:eviltong:
Ale miałam robotę póżniej...niczym wy w boksach...:evil_lol:

Posted

...tak sobie podliczyłam, że od czasu, kiedy wzięłam moją Deylę, łącznie z nią 13 psiaków z wąteczkami znalazło domki ;) oby tak dalej :roll: a nawet jeszcze więcej :razz:

Posted

Neczka w schronie syf brud i głód,ale wczoraj nie miałam siły pisac,bo mnie aż telepałoTwierdzono np,że psy nakarmione,głodne nie sa,tylko pies jest taki,ze będzie"chlał az padnie"-to powiedział."fachowiec" kierowca pełniacy obowiązki kierownika,który nie wiem czy w życiu pogłaskał psa ,a po szlauf nawet sie nie schyli,bo po co?Wczorajszy wyjazd kosztował nas sporo nerwów!

Posted

Maleństwo tez jechało pieknie,co chwile do niego gadałam i ciągle glaskałam malą słodyczke,zżygało sie jak dojeżdżałam do beci i wlazło w to.Na kazde hasło "co slicznoto "wystawiało malenki zadowolony łepek i patrzyło uwaznie.

Posted

halcia napisał(a):
Twierdzono np,że psy nakarmione,głodne nie sa,tylko pies jest taki,ze będzie"chlał az padnie"-to powiedział."fachowiec" kierowca pełniacy obowiązki kierownika,który nie wiem czy w życiu pogłaskał psa ,a po szlauf nawet sie nie schyli,bo po co?

Jak zawsze... zawsze wszystkie nakarmione:angryy:
A tego KIEROWCY już nie chce mi się nawet komentować:mad:

Posted

rozmawialam z Karina (moja kolezanka co ma wziac Froda) i juz nie ma watpliwosci- jest zdecydowana w 100%:multi::multi::multi:do wieczora powinnam wiedziec kiedy go wezmie i czy bedzie konecznosc wozenia go do Sochaczewa.jak tylko bede wiedziala natychmiast napisze

Posted

Panca napisał(a):
rozmawialam z Karina (moja kolezanka co ma wziac Froda) i juz nie ma watpliwosci- jest zdecydowana w 100%:multi::multi::multi:do wieczora powinnam wiedziec kiedy go wezmie i czy bedzie konecznosc wozenia go do Sochaczewa.jak tylko bede wiedziala natychmiast napisze

Panca tylko nie zwlekajcie długo bo ja w piatek mam wyjazd w Bieszczady który z racji pogody nie wypalił w tym tygodniu.... Psów już nie mogę mieć w domu....:lol: