halcia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 A jakby co ,to jak Tata nas zniesie?NAmiot,kołderki ,śpiwory sa?Własnie sie popiekliłam,ze mnie Bogdan do Miski nie zawózł,na ten ...tego,a teraz to bez łaski jak rano wyjezdzam:shake:trzymajcie sie wesoło,załosni:diabloti: Quote
Rafal StWola Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Jakby co to .... Połowa chatki jest maja za moje własne kase ... więc co mi tam Tato ... namiotki mi nie potrzebne bo domek mam ...ciasny ale własny .... a lodówkę mam większą od Halci hehe Zestaw wypoczynkowy też mam nowiutki wiec jest na czym spać a jakby co to mogę udostępnic mało używaną budę Zdrapci bo Sunia śpi w drewutni ..z własnego wyboru :) Ok Ok żartuję ... lubię jeździć do Rzeszowa .... ogłaszam kapitulacje .... może to i lepiej ...w końcu Halcia ma zmywarkę a ja jeszcze nie :) po co mam na zmywaku zapierd...... :):) Quote
Rafal StWola Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Orzeszki .... co kto mysli ma prawo .... a tyle co pomogli Żaba , Halcia, Kaśka Kudłata, Becia itd ..... czytam teraz ogólny wątek i cieszę sie pomimo niesnasek zwiazanych z serwerem od " www " .... psy maja lepiej ... ok i o to chodziło aczkolwiek spoczywać na laurach nie wolno .... Jedno co wiem to to że takiej ekipy .... to ze świeczką szukać i głupi ten co się tej ekipie stawia .... głupi bo szkoda całokształtu i głupi bo szkoda psów i kotów ..... Nie wspomnę o tym ile i z jaka ochota można sobie wzajemnie pomóc ... czy to fizycznie czy tylko albo "aż" mentalnie ..... Trzymcie się cieplo i "Stalowej " nie wspominajcie źle .... papaty od Zarapi & rafał inc Quote
Becia66 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 a Szpileczka to gdzie w tej wyliczance ??? :razz::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 O mnie zawsze zapominaja:( za to jak jestesmy razem to sier zaraz po Halinie najgłosniej wydzieram:D Quote
Rafal StWola Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Szpilka ... O Tobie to i nikt nie zapomina jak i przypominać potrzeby nie ma :)... Nic nie wiem czy ta urlopowa kartę na jutro wypisać sobie mam czy też .... może nikt tej "stalowej " w tym " Rzeszowie " nie chce ? ..... :( ok jam gotów ... jak cosik bedzie wiadome to .... a tam .... wiecie co .... jak nie ... to .... Zdrapek na pake i nad wodę ... samemu ... trudno .... Quote
albiemu Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 zaglądnij do połączeń nieodebranych Rafciu a potem, pisz że nie chcą ... Dzwoniłam zapytać, jutro spotkanie u Miśki o 19, im nas więcej tym przyjemniej! ;) Quote
Rafal StWola Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 już idę .... miało być więcej literek :) będzie mało .... cóż ..mea culpa Quote
albiemu Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ... widzim się jutro więc, nie objadać się w domach bo znów Miśka będzie wyjadać lodówke przez tydzień :D Quote
Rafal StWola Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Być może na tym skorzysta hehe trzeba podpaść " podlotka " :):) Wujek dziś wygłaskał kotka ... ma alergie straszną i nie wie co bedzie jutro ... dziś jest katar i kichanie ....cholerka z kotkami :):) a ja je strasznie lubie :):) Quote
Miśka84 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Rafal StWola']Być może na tym skorzysta hehe trzeba podpaść " podlotka " :):) [/quote] Sam się idz podpaść :vamp: Quote
Kudłata Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Znaczy się kiedy to spotkanie? Bo może zdążę...:cool3: Quote
Miśka84 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Kudłata']Znaczy się kiedy to spotkanie? Bo może zdążę...:cool3:[/quote] Jesteś :multi: Dziś u mnie o 19 :p Miałam pisać do Ciebie smska ale numer gdzieś posiałam :roll: Quote
Kudłata Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Super, tylko jestem jedną noc do tyłu, więc może być ciężko, ale damy radę :lol:. Quote
Miśka84 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Kudłata']Super, tylko jestem jedną noc do tyłu, więc może być ciężko, ale damy radę :lol:.[/quote] fajnie, że będziesz pieczonki już przygotowane. Quote
Rafal StWola Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A wujek sam już nie wie jechać czy nie .... bo pewnie po piwku wracac przyjdzie hehe a Halinki goscinności nie wolno nad marę czerpać i tyle ... Quote
Rafal StWola Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jak to fajnie mieć własny wątek :) można sobie wypisywać co się chce i ile chce .... jak fajnie .... i psiaki na tym nie tracą .... i sie doczepić nikt nie może .... fajnie :) Quote
halcia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Mozna ,mozna tyle,ze mnie nie było i znowu sobie niedługo pojade.Bo co dogo poczytam,to zawsze na jakims watku mna telepnie.A podtuczyc trzeba....:diabloti: Quote
Kudłata Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Noo, dogomania dba o to abym nie miała za niskiego ciśnienia, a co. A gdzie się znowu wybierasz Halina? Quote
albiemu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 DiscoDogoPolo w wykonaniu zespołu [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2][B][U][COLOR=red]Rasta and her friends[/COLOR][/U][/B] [/FONT][/COLOR]przyznaje też nie w moim guście ale wystawy fotograficzne z dogo turne powalające ;) [URL]http://steven92.wrzuta.pl/audio/0dx478EEFCR/boys_-_wstawaj_i_walcz[/URL] Rafffffciu ukochaj swoją piękną Zarkę :) Quote
Rafal StWola Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Hehe Kudłata ja tak myślę że Halcia za długo na zadku nie usiedzi :) Ona nawet w domu będąc prawie w nim nie jest .... przelatuje tylko w tą i z powrotem nawet podłogi nie dotykając ( brakuje tylko miotły ale to chyba nowszy model ) :):) a cisnieniem się nie martw , tym bardziej tym na dogo .... Wiem że kobietkom wieku się nie wypomina lecz mi taka myśl przyszła do głupiej głowy by się ,mając cokolwiek wiosen za soba ,smarkaterią nie przejmować :):) To samo doradzam i Halci hehe Kasiu Zarke to ja juz ukocham ....Francę ..... szczególnie za tą niedzielną przygodę :mad: Quote
halcia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 A pojade se na Krym.A jutro do Mielca boksy w schr.malowac.Miałam pytanie o Nele na PM.Nela do duzego miasta...co o tym sadzicie.Cieszy mnie,ze ktos sie nia zainteresował,ale to za duza boidupka do miasta.Odpowiedziałam ostroznie.Kudłata,poszukaj "Carmen mix owczarek belgijski"/założone przez Reno 2001/ i podpowiedz cos gosciowi madrego Quote
Rafal StWola Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Hehe przeczytałem na Orzechowskim wątku coś bardzo śmiesznego hehe dziwi mnie tylko to że na ulicy pracują u Szpilci jacyś faceci :):) Quote
albiemu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 wcześniej Marta coś palnęła, że kierownik wg niej potrzebuje nie trzy a pięć kuwet :D - czasem gra słów robi niezły zamęt :D Quote
Rafal StWola Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Sorrki off Od 2003 roku w wyniku alaskańskiego programu polowania na wilki z użyciem śmigłowców życie straciło ponad 1000 wilków. Podczas tych polowań wilki są zabijane z powietrza i ścigane przy pomocy helikopterów do granicy wyczerpania. Następnie piloci lądują, by strzelcy mogli zabijać wycieńczone zwierzęta, które nie są już w stanie uciekać. Jeśli jesteście przeciwni takim praktykom .... Napiszcie .... Podam link do petycji przygotowanej przez Defenders of Wildlife .... Wyrażając sprzeciw , pomożecie tym wspaniałym zwierzakom ... Dzięki z góry Zarapi & Rafal inc . Quote
Recommended Posts