gagata Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 No przecież nie bedziesz pić sama z komarami....:beerchug: Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='gagata']No przecież nie bedziesz pić sama z komarami....:beerchug:[/quote] Dziś komary mi niestraszne, jestem zabezpieczona :evil_lol: :knajpa: Quote
Rafal StWola Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ha a ja mam trzy zimne browarki ... i oryginalne francuskie wino ... z Francji nie jakieś rozlewane w Polsce z etykietką w tymże języku :) Miśka ja sobie lubie poskakać :) Zdrapek wystawił mnie dziś do wiatru ... wystawiła mnie rufą do wiatru ..... Znalazłem kleszcza ... wyrywała się jak diabli więc pojechałem do weta przed chwilą ... i co ???? i nic ...wstyd jak cholera ... wystawiła mnie rufą do wiatru ..... wredna menda :) GAGATKO TERAZ TY ? MÓWIŁEM ŻE NIE DAJĘ AUTORYZACJI NA UPUBLICZNIANIE ZDJĄTEK !!!!!!!!! BĘDZIE ZEMSTA Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote=Rafal StWola;12789223oryginalne francuskie wino ... z Francji nie jakieś rozlewane w Polsce z etykietką w tymże języku :) BĘDZIE ZEMSTA[/quote] Winka zazdroszczę :p Quote
Rafal StWola Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Nie ma sprawy ... winko może poczekać bo i ochoty samemu nie mam wypic :) jak się z Naszą żałosna ekipą spikniemy to wypijemy :) choc wypadało by i wujka odwiedzić a nie tylko do Rzeszowa i do rzeszowa :) Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Rafal StWola']Nie ma sprawy ... winko może poczekać bo i ochoty samemu nie mam wypic :) jak się z Naszą żałosna ekipą spikniemy to wypijemy :) choc wypadało by i wujka odwiedzić a nie tylko do Rzeszowa i do rzeszowa :)[/quote] To niech winko czeka :p Quote
Rafal StWola Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ok poczeka na zachętę dodam co tu na flaszce jest napisane hehe " Cotes du Rhone Villages ", " mis en bouteille par Theophile Guillon , Ivry-sur-Seine Cedex - France " hehe kusi mnie trochę :) Quote
halcia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Mnie tydz nie ma ,jak wróce,wsadze Mise za kierownice i jedziemy do SW.A...chłop w nocy wrócił i zagapiłam sie rano zapytac ,kiedy sobie znowu pojedzie.Gagacie spisałam exspres busy.Tak mi Was brak w pełnym skladzie:placz: Quote
Miśka84 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 A ja za kierownicę :p może być :p Halcia niezła jesteś :evil_lol: TZ ledwo co przyjechał a Ty już go chcesz gdzieś wysłać :diabloti: Quote
gagata Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Rafal StWola'] GAGATKO TERAZ TY ? MÓWIŁEM ŻE NIE DAJĘ AUTORYZACJI NA UPUBLICZNIANIE ZDJĄTEK !!!!!!!!! BĘDZIE ZEMSTA[/quote] Hi,Rafał, toż na tej focie tylko katapulta Halci.....A ona nic mi o autoryzacji nie szumiała.....Ześ się zaplatał w te liście niechcący...:evil_lol: Quote
halcia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:No i nowa wojna:eviltong:teraz o liscie?:evil_lol::eviltong: Quote
Rafal StWola Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Wojna ? między żałosna Gagatą i żałosnym wujkiem ? hehe tom się ubawił :):) Quote
Miśka84 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Stalowa wskakuj na "żałosny". Zobaczysz jak ludzie ciężko pracują. Quote
Rafal StWola Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ej żałosna co się często chowa :) chcesz w czapkę ? Widziałem ... nie dość że żałosne to jeszcze prawdziwe hehe Quote
albiemu Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 przyznaje ostatni raz jak się tak usmiałam to na wspólnych dniach z Wami ... żalośni jesteście i za to Was uwielbiam! :D heheheheh Zdjęcia ... BOSKIE :D Prawda Rafciu? :D Rewela! Quote
Rafal StWola Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Jasne ... żenada , wstyd , ogólnie żal mi dziewczyn .... a w szczególności tego podlotka co się "często chowa" .... :):):) Imienia nie pamiętam ale coś 84 czy jakoś tak :) Fakt Ciotka uśmiać to się uśmiałem wtedy .... fajnie było jak chole... a juz pierwszej nocy z Żabą i Szpilką to wręcz przesada była :) Quote
SZPiLKA23 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ja nic nie pamietam o żadnej nocy:cool: Quote
halcia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 I zła wiadomosc,BP se nie wyjezdza...:crazyeye:Powiedział,ze nic nie planuje,moze na narty.Wiec bedzie musiał nauczyc sie nas znosic....:evil_lol:albo pykniemy cos u Miski póki sama....:eviltong: Quote
albiemu Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 jestem za pykaniem gdzie i kiedy chcecie! :) Quote
Miśka84 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Stalowa ja Ci dam podlotka :mad: To może w ta sobotę? Bo później mam najazd starych :flaming: Szczegóły to może dogadamy jutro, zobaczę jak Matylda będzie się czuć po zabiegu. Ok? Quote
Miśka84 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Rafal StWola']U " Podlotka 84 " to spotkanie ?[/quote] Nie!!!! Musimy dogadać termin. Ja mam wolną chatę do 26. Halcia jutro jedzie w Bieszczady i wraca w niedzielę. Kudłata też jeszcze na urlopie.(kiedy wraca?) Quote
halcia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ja Ci powiem jak Kudłata"spróbujcie beze mnie"!!!:mad:Ja w niedz.mam podobno wrócic ok 15,to ja o 15.30 16 juz moge byc:eviltong:Kudłata tez zjedzie pewnie sobota niedz.i sie zgłosi.:evil_lol: Quote
Rafal StWola Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Aha Stalowa już rozumieć wszystko .... ok odpowiem tak .... ja sobie zrobię imprezę u siebie i wyobrażać sobie będę że są wszyscy ..... będzie miło i sympatycznie i przeszkadzać nikomu nie będzie Stalowa ... Papatki pozdrowienia od Zarka & Rafał inc ...hmm może powinno być od Zarka & Stalowa inc ? sam nie wiem .... W każdym badź razie papa Quote
Recommended Posts