Rafal StWola Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Tylko te grille i grille a nad wodę to kiedy ? ... wiem wiem brak czasu .... Miśka a co ? gamoniu nieładnie ? ;) ok wymyslę coś lepszego ... może być Szelmo ? ( to takie raczej pieszczotliwe Szelmo hehe ) okok zejdźmy z Miśki bo się Ciotek obrazi albo narazimy się na słowotok :):) Powiem krótko .... oddam ojca w dobre ręce.... po kilku dniach pobytu w kraju już mnie prawie wykończył ... ja MUSZĘ gdzieś uciec albo ojca sprzedać :):) Pozdrówki ps ... cholerka właśnie się ogarnąłem że Szelmo już też było ):) i co ja biedny teraz zrobie ? Quote
halcia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ja od srody mam chate wolna.....:evil_lol:,przyjezdzaj!Bo sprzedac pewnie Ci sie nie uda...... Quote
Rafal StWola Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Najpewniej skorzystam z okazji i przyjadę :) Ciotki tylko trzeba ogarnąć ... Jak cos będzie planowane i moja skromna :) osoba przeszkadzać nie będzie to znać tylko dać kiedy .... idę spać pada .. pada ... padam .... Quote
Miśka84 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Rafal StWola'] Miśka a co ? gamoniu nieładnie ? ;) ok wymyslę coś lepszego ... może być Szelmo ? ( to takie raczej pieszczotliwe Szelmo hehe ) [/quote] Szelma może być - ostatecznie a nie jakieś gamoniu....:angryy: Quote
Rafal StWola Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 U mienia wszystko jest gamoń hehe psica jest gamoń ... kot jest gamoń ... tato jest gamoń ... hehe takie kofane gamonie :) .... Szelmo jak się nie podoba to czekam na odwet :) Quote
halcia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wczoraj Misce tłumaczyłam,ze gamon, Szelma w Twoim wydaniu to wyrazy sympati:evil_lol:Byłysmy w schroni,remonty ida... mój Nelus coraz lepiej spaceruje:lol: Quote
albiemu Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 kurcze, tak sobie słodzicie tutaj, że próchnicy dostaję - LITOŚCI! :roll::diabloti: Quote
halcia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Nooooo...w słodzeniu to Ciebie nie przeskocze:diabloti:,nie umie i nie lubie.... Quote
albiemu Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 to się nazywa BYCIE MIŁYM, co z szczerością się nie mija - czasem w parze z kąśliwością idzie ... a zresztą ... Mnie bycie miłą dzisiaj nie dotyczy - Mirabela z uporem maniaka postanowiła zostać na moim rameniu wbita pazurami i nijak sobie z nią poradzić nie mogę ... Teraz idę pod prysznic może sama odpadnie! - na miłości się jej zebrało, już wiem skąd powiedzenie MIŁOŚĆ BOLI - ten ktoś miał kota! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
halcia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wzajemnie,nie mocz długo Mirabelki....:eviltong:A Zdrapek odetchnie,troche chłodniej.... Quote
Rafal StWola Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Zdrapek własnie wpierdziela kociołek hehe kota nie ma bo się gdzieś szlaja :) Co do szelm i gamońow ect to fakt że nie miałem nic złego na myśli i w moim wydaniu są to wyrazy życzliwości raczej :) Ok zaprzestanę gamoniów hehe a co do słodzenia ... oj Kaśka gamoniu ja sie chyba nie nadaję do słodzenia .... jak i do ożenku :) bo i do kawy się nie nadaje jak i ożenić nikt się ze mną nie chce hahaha Pozdrówki Quote
Becia66 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Rafal StWola']jak i ożenić nikt się ze mną nie chce hahaha /quote] słabo szukasz Rafciu albo wcale bo pewnie niejedna by sie znalazła....:eviltong: Quote
Rafal StWola Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Beciu to tylko słowa .... proszę podać przykłady :):):) choć i to prawda że ja do kobiet jak do koscioła ... baaardzo ostroznie :) Quote
halcia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 a wtm kosciele jakaś Dziewice bys utrafił,moze warto?:evil_lol::diabloti: Quote
albiemu Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 w którym Kościele - błagam Halina :D bo umrę ze śmiechu przez Ciebie :D :D :D Mogę być gamoniem, szelmą czym tam potrzeba bo wiem, że to w wydaniu Rafała mniej więcej to samo - co dobra z Ciebie baba. Miśka przyjmuj więc z wielką radością wszystkie szelmy jakie się posypią w twoim kierunku bo to komplement największy, innego nie usłyszysz :D hehehe Quote
albiemu Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Rafal StWola']Beciu to tylko słowa .... proszę podać przykłady :):):) choć i to prawda że ja do kobiet jak do koscioła ... baaardzo ostroznie :)[/quote] ostrożnie bo za mało pewny siebie jesteś - co akurat w Tobie lubię :) Kurcze z całego serca życzę Ci naprawdę fajnej równej kobity! co to cień da jak gorąc, ogrzeje gdy mróz itd itd a głównie MĄDREJ! :p ... z tym już rynek szwankuje od wielu lat mam wrażenie ;) W cholerę ładnych dziewuch ... żal tylko czasem jak usta otworzą ... Quote
Rafal StWola Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Co tu tak cichutko jak jestem ? Ok to nowe zdjęcia Zarki wstawię na inne forum :):):):) papatki Quote
halcia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No już nie cicho! Cicho jak Cie nie ma:diabloti: Quote
albiemu Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='Rafal StWola']Co tu tak cichutko jak jestem ? Ok to nowe zdjęcia Zarki wstawię na inne forum :):):):) papatki[/quote] cicho???? No proszę Cię ... :-o Dawaj te zdjątka wujaszku bo gorzej jak wpadnie któraś z ciotek, kablem Cie owinie i zgra nie tam gdzie potrzeba ostrym końcem! NO! :) :diabloti: Quote
Miśka84 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 :diabloti:[quote name='Rafal StWola']Wujek ma ....okres[/quote] yyyyyyyyyyyy............:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Hej ja już wróciłam z Częstochowy. To dziś się wszyscy widzimy u Halinki?! Kasiek zaraz lecę po "niebieskie" winko:loveu: Quote
albiemu Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Kasiek już wie, że niebieskie znaczy się ... gubienie środkowej litery w słowie mówionym ... MASAKRA! Pierwszy raz mam fragment wyrwany i większą świadomość własnego organizmu ... Jednak człowiek całe życie się uczy :D Mam nadzieje w drodze do Schronu nie drzecie ze mnie ŁACHA! Dowiem się :D Pozdr.wiam W.s Wszy.tkich :D heheh Quote
Recommended Posts