Jump to content
Dogomania

9 letnia ZARAPI z Radomia MA NOWY DOMEK u Rafała!!! Zarapi za TM ...

Recommended Posts

Posted

Tylko te grille i grille a nad wodę to kiedy ? ... wiem wiem brak czasu ....
Miśka a co ? gamoniu nieładnie ? ;) ok wymyslę coś lepszego ... może być Szelmo ? ( to takie raczej pieszczotliwe Szelmo hehe )

okok zejdźmy z Miśki bo się Ciotek obrazi albo narazimy się na słowotok :):)

Powiem krótko .... oddam ojca w dobre ręce.... po kilku dniach pobytu w kraju już mnie prawie wykończył ... ja MUSZĘ gdzieś uciec albo ojca sprzedać :):)

Pozdrówki

ps ... cholerka właśnie się ogarnąłem że Szelmo już też było ):) i co ja biedny teraz zrobie ?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najpewniej skorzystam z okazji i przyjadę :) Ciotki tylko trzeba ogarnąć ...
Jak cos będzie planowane i moja skromna :) osoba przeszkadzać nie będzie to znać tylko dać kiedy .... idę spać pada .. pada ... padam ....

Posted

[quote name='Rafal StWola']
Miśka a co ? gamoniu nieładnie ? ;) ok wymyslę coś lepszego ... może być Szelmo ? ( to takie raczej pieszczotliwe Szelmo hehe )

[/quote]
Szelma może być - ostatecznie a nie jakieś gamoniu....:angryy:

Posted

Wczoraj Misce tłumaczyłam,ze gamon, Szelma w Twoim wydaniu to wyrazy sympati:evil_lol:Byłysmy w schroni,remonty ida... mój Nelus coraz lepiej spaceruje:lol:

Posted

to się nazywa BYCIE MIŁYM, co z szczerością się nie mija - czasem w parze z kąśliwością idzie ... a zresztą ...

Mnie bycie miłą dzisiaj nie dotyczy - Mirabela z uporem maniaka postanowiła zostać na moim rameniu wbita pazurami i nijak sobie z nią poradzić nie mogę ...

Teraz idę pod prysznic może sama odpadnie!

- na miłości się jej zebrało, już wiem skąd powiedzenie MIŁOŚĆ BOLI - ten ktoś miał kota!

Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

Zdrapek własnie wpierdziela kociołek hehe kota nie ma bo się gdzieś szlaja :)
Co do szelm i gamońow ect to fakt że nie miałem nic złego na myśli i w moim wydaniu są to wyrazy życzliwości raczej :)

Ok zaprzestanę gamoniów hehe a co do słodzenia ... oj Kaśka gamoniu ja sie chyba nie nadaję do słodzenia .... jak i do ożenku :) bo i do kawy się nie nadaje jak i ożenić nikt się ze mną nie chce hahaha

Pozdrówki

Posted

[quote name='Rafal StWola']jak i ożenić nikt się ze mną nie chce hahaha /quote]

słabo szukasz Rafciu albo wcale bo pewnie niejedna by sie znalazła....:eviltong:

Posted

w którym Kościele - błagam Halina :D bo umrę ze śmiechu przez Ciebie :D :D :D

Mogę być gamoniem, szelmą czym tam potrzeba bo wiem, że to w wydaniu Rafała mniej więcej to samo - co dobra z Ciebie baba.
Miśka przyjmuj więc z wielką radością wszystkie szelmy jakie się posypią w twoim kierunku bo to komplement największy, innego nie usłyszysz :D hehehe

Posted

[quote name='Rafal StWola']Beciu to tylko słowa .... proszę podać przykłady :):):) choć i to prawda że ja do kobiet jak do koscioła ... baaardzo ostroznie :)[/quote]

ostrożnie bo za mało pewny siebie jesteś - co akurat w Tobie lubię :) Kurcze z całego serca życzę Ci naprawdę fajnej równej kobity! co to cień da jak gorąc, ogrzeje gdy mróz itd itd a głównie MĄDREJ! :p ... z tym już rynek szwankuje od wielu lat mam wrażenie ;) W cholerę ładnych dziewuch ... żal tylko czasem jak usta otworzą ...

Posted

[quote name='Rafal StWola']Co tu tak cichutko jak jestem ? Ok to nowe zdjęcia Zarki wstawię na inne forum :):):):) papatki[/quote]

cicho???? No proszę Cię ... :-o Dawaj te zdjątka wujaszku bo gorzej jak wpadnie któraś z ciotek, kablem Cie owinie i zgra nie tam gdzie potrzeba ostrym końcem! NO! :) :diabloti:

Posted

:diabloti:[quote name='Rafal StWola']Wujek ma ....okres[/quote]
yyyyyyyyyyyy............:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Hej ja już wróciłam z Częstochowy. To dziś się wszyscy widzimy u Halinki?!
Kasiek zaraz lecę po "niebieskie" winko:loveu:

Posted

Kasiek już wie, że niebieskie znaczy się ... gubienie środkowej litery w słowie mówionym ... MASAKRA! Pierwszy raz mam fragment wyrwany i większą świadomość własnego organizmu ... Jednak człowiek całe życie się uczy :D

Mam nadzieje w drodze do Schronu nie drzecie ze mnie ŁACHA! Dowiem się :D

Pozdr.wiam W.s Wszy.tkich :D heheh