albiemu Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ale z Rafciem wieziemy psy do Radomia w piątek Neczuś ... Quote
Rafal StWola Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 OOO i moja randka wytłumaczyła wujka heheheheheh ps ..Neczka nie jedziecie ???/ czuje sie odtrącony :( i zapomniany oraz nie kochany itd itp :) Quote
Neczka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Aaa... chyba, że tak ;) Kaś, będziemy szukać domu dla Fasoli, bo nam dziewczyna kolegów ze wsi przyciąga i się agresor robi do obcych :evil_lol: ...proszę Cię, napisz coś o tym gadzie, bo ja jak tak patrzę na te jej śpiąco/ziewające foty, mam ochotę napisać - NIE BIERZCIE JEJ, TUTAJ JEST JEJ DOBRZE :eviltong: Quote
albiemu Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rafal StWola'] czuje sie odtrącony :( i zapomniany oraz nie kochany itd itp :)[/quote] kiciarz .... :p ...... Quote
albiemu Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Neczka']Kaś, będziemy szukać domu dla Fasoli, bo nam dziewczyna kolegów ze wsi przyciąga i się agresor robi do obcych :evil_lol: ...proszę Cię, napisz coś o tym gadzie, bo ja jak tak patrzę na te jej śpiąco/ziewające foty, mam ochotę napisać - NIE BIERZCIE JEJ, TUTAJ JEST JEJ DOBRZE :eviltong:[/quote] gubie się ... która to Fasola? :p:cool1::oops: WSTYYYYYD ... już wiem ktora :) ... ale ona do adopcji? hmmm .... Ona ma tam luzik totalny, praktycznie dom ... szcześliwe suczydło chyba z niej :) napisz tylko mi prosze jak dziecku co mam napisać gdzie i komu? bo nie kumam, mam nadzieje z uwagi na godzine i sennośc a nie na starość :D Quote
SZPiLKA23 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 No wiesz Kacha... Dropka ktora wolno sobie biega, chociaz ostatnio ja zamykaja bo własnie kawalerow przyciaga. Tez mysle ze suk z niej szczesliwy i z tego co wiem To Pan Janusz mowił ze ona była kilka razy w adopcji ale zawsze wracała Quote
SZPiLKA23 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dropek vel Fasola [IMG]http://img229.imageshack.us/img229/5730/dsc1317cr0.jpg[/IMG] Quote
albiemu Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 a własnie ... ona miała sterylkę Szpilka? chyba miala ... jak to jest? ja naprawdę się gubic zaczynam ... Quote
SZPiLKA23 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Miała, ale chyba nie dokładnie została "oczyszczona" bo nadal łaza za nia psy i ja mecza tyle ze dzieci z tego nie ma, nie raz wraca upackana w błocie i z czerada wielbicieli Quote
albiemu Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ... ta ..... schroniskowe perfekcyjne sterylki ...... Quote
Neczka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Rafal StWola'](...)ps ..Neczka nie jedziecie ???/ czuje sie odtrącony :( i zapomniany oraz nie kochany itd itp :)[/quote] Jeśli pojedziesz w sobotę, możesz poczuć się przygarnięty, zapamiętany i kochany :D Kasiu, wątek, chodzi mi o WĄTEK dla Fasolkowej ;) Szpilka, jak udało Ci się zrobić jej zdjęcie na stojąco ?:crazyeye: No normalnie pełna podziwu jestem:klacz: Ja wczoraj cały dzień polowałam, ale zdjęcia mam zupełnie inne. Albo jak śpi, albo jak ziewa, albo podniosła łaskawie głowę, ale oczy ma zamknięte (bo po co otwierać, skoro z podniesioną głową też można spać?). Tak leniwego psa jeszcze nie widziałam:roll: Quote
gagata Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No to szykuje się Wam gorąca końcówka tygodnia... Quote
Neczka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Oby nie... mamy dzisiaj 4 przyczepy słomy do przeładowania:roll: Quote
gagata Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja właśnie o tym...Szpilka wołała: Ja chcę słomy"...To dla niej? Quote
Neczka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 To dla każdego ;) Ale dziś musimy sobie z tym poradzić we dwie z Halcią... tzn. jeśli chodzi o wolontariat, bo jest jeszcze kierownik :) Quote
halcia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Żabol,chłopie pomóz!!!!A Fasole to trzeba spod auta wypychać ,bo auto jredzie a jej sie podnieśc nie chce.Rafał pisał,że po niedzieli moze z tego co pamietam.Jak czwartek i piatek poleje solidnie to moze być nieciekawie z jazdą.Nelusia ,miziamy. Quote
Becia66 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Neczka']chodzi mi o WĄTEK dla Fasolkowej ;) Ja wczoraj cały dzień polowałam, ale zdjęcia mam zupełnie inne. Albo jak śpi, albo jak ziewa, albo podniosła łaskawie głowę, ale oczy ma zamknięte (bo po co otwierać, skoro z podniesioną głową też można spać?). Tak leniwego psa jeszcze nie widziałam:roll:[/quote] To tak do końca nie jest...:eviltong: Może i ona cały dzien śpi ale chyba odsypia nocki bo wtedy poluje na szczury ktore wlażą do kuchni. Ponoć Fasola to specjalistka w odganianiu / czyt.eliminacji/ szczurów od psiego żarełka...:evil_lol: Mówią w schronisku że codziennie rano przynajmniej jeden leży na podłodze...upolowany wlasnie przez naszą leniwą Fasolke.... Quote
albiemu Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Neczuś z tego co wiem to Fasola miała dom już conajmniej trzy razy i zawsze do schroniska wróciła ... dla niej schron to dom. Nie wiem kurcze, czy jest sens ją zabierać ... trzeba się nad tym zastanowić. Quote
gagata Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Skoro jej dobrze...Lep[iej poszukać takiego,któremu jest tam żle...A zresztą, kto będzie nocami pilnował psiego żarełka? Nie pozbywajcie się schronowej SM...;) Quote
MagdaH Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Hej:evil_lol: czy Podhalan ma jakiś wątek osobisty? gdzie można o nim więcej poczytać? jak dogaduje się z innymi psiurkami? zwłaszcza małymi typu jamnik albo Ircio/Czesio? Quote
albiemu Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Madziu narazie wątku nie ma, jedynie Camara prowadzi jego temat na oddzielnym forum dla podhalanów ... Narazie psiak wymaga pracy więc nie znamy jeszcze stosunku do innych zwierzaków bo nie ma zwyczajnie z nimi kontaktu. Quote
gagata Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No,Albiemu mu bajki czyta....w ramach socjalizacji, oczywiście..:lol: Quote
albiemu Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='gagata']No,Albiemu mu bajki czyta....w ramach socjalizacji, oczywiście..:lol:[/quote] gagata i Ty też przeciwko mnie? :evil_lol: A smiejcie się z czytania psom ale to ja jestem jedyną osobą którą trącał nosem do głaskania, któremu dał na chwilę brzuch na głaski :D heheh NO! :) Quote
Saphira Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Kogo teraz wstawiać na profil? Jest Diana, Lejdi i Poziomka. Kto dalej? Quote
Wet-siostra Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Może Dudusia...:roll:Niepoprawnego nosiciela kamieni...:oops: Tylko-czy on ma jakieś fotki? I-czy mogę wstawiać fotki psiaków ze schroniska,czy tylko od p.Romy? Quote
Recommended Posts