Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='weronika1']
Rekińczyk już w drodze do Warszawy , :multi:szczęśliwej podróży kochany. :multi:
Jaki on sympatyczny, aż ściska za serce, pogodny , wesolutki ze smutnymi oczami. Nie chciał odemnie iść, podobało mu się w domu. Myslę ,że tam też będzie miał dobrze.:lol:[/quote]

Weronika baaaardzo dziękuję za pomoc przy Rekińczyku ... wielkie dzięki!

Dzisiaj wielki dzień - cztery psie łapy mniej w schronisku!

Posted

[quote name='żaba88']Ogłoszenia z głosowaniem są na naszej stronce, nk, forum Przemyśla.

Będzie ciężko wygrać... Gdybyśmy o tym wiedzieli wcześniej :roll:[/quote]

Dziękuję Żaba za ogłoszenie ...

to prawda, gdybyśmy wiedzieli wcześniej, że ktos nas zgłosił ... ale mamy co mamy :shake:
Już mają tam pretensje, że startujemy skoro raz juz karmę dostaliśmy ... gramy uczciwie, bez kombinowania i skoro tyle mamy oddanych głosów to znaczy, że ludzie nadal chcą pomagać Orzechowcom i to mnie cieszy. Nie rozumiem skąd te złości skoro pomoc z Krakvetu dotyczy zwierząt bezdomnych, tych które bez względu na wszystko mają takie same potrzeby i gorycz bezdomności ...

Przykre ... i pocieszające, że orzechowce są pamiętane i wspierane.

Ja trzymam kciuki za pozostałych z listy Krakvetu i ich zwierzęta które kochają nie mniej niż MY.

Posted

Albiemu , to Tobie sie należą podziękowania , że znalazłaś mu miejsce.
Aż szkoda ,aby takie maleństwo marnowało życie w schronie.

Żabek z tym głosowaniem, może się uda, szukajmy głosów wsród znajomych. :lol:

Posted

[quote name='weronika1']
Żabek z tym głosowaniem, może się uda, szukajmy głosów wsród znajomych. :lol:[/quote]

Nawiązując do słów Weroniki ponawiam wcześniejszy wpis ...

[I][B][COLOR=red]Jakiś ANIOŁ a raczej ANIELICA zgłosiła nas do konkursu KRAKVET i właśnie otrzymałam meila ... słuchajcie wiecie że jesteśmy na 2 miejscu z szansą na pierwsze??? WAZNE głosować można jedynie do 31-12-2008 roku więc spróbujmy :smile:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=red]Błagam o głosy słuchajcie :smile: wiem, że sucha karma się kończy więc jak najbardziej skoro już ktoś nas zgłosił kontynuujmy to :smile:[/COLOR][/B]

[URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=9075"][COLOR=#000000]Forum o psach i kotach[/COLOR][/URL][/I]

Posted

[quote name='albiemu']Dziękuję Żaba za ogłoszenie ...[/quote]

Nie dziękuj bo to nie dla Ciebie :p

[quote]Już mają tam pretensje, że startujemy skoro raz juz karmę dostaliśmy[/quote]

W regulaminie nie ma nic napisane o tym że nie można startować ponownie. Nikt nikomu nie broni żeby głosować na "swoje" propozycje. Więc pomachajmy z uśmiechem w ich stronę :evil_lol:

Posted

[quote name='żaba88']Nie dziękuj bo to nie dla Ciebie :p

W regulaminie nie ma nic napisane o tym że nie można startować ponownie. Nikt nikomu nie broni żeby głosować na "swoje" propozycje. Więc pomachajmy z uśmiechem w ich stronę :evil_lol:[/quote]

AŁĆ ! ale ja w imieniu psich i kocich serduch orzechowskich podziękowałam :evil_lol:

Posted

Zagłosowałam i rozreklamowałam gdzie mogłam - aktualnie 397 głosów, zobaczymy, ile jeszcze uda się zebrać :-)
Pozdrowienia od Nusi - dziś prawie, prawie sama do mnie podeszła. CAŁA była machającym ogonkiem, ale strach zwyciężył. Jeszcze kilka dni i... :-)
Za to uwielbia wylegiwać się na łóżku i nastawia brzuszek do głaskania, o!

Posted

[B][SIZE=3]I przypominamy o Orzeszkowych głosach na Krakvecie :roll:
Już tak niewiele czasu !

[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=9075]Forum o psach i kotach[/url][/SIZE][/B]

Posted

Parę moich znajomych jak wróci do domu też jeszcze zagłosuje...:multi:
Można poprosić żeby twój znajomy zadzwonił do najbliższego znajomego, a ten do nastepnego......i taki cudny łańcuszek sie zrobi...i... fajnie będzie....:evil_lol:....
Nieważne kto wygra bo i tak w końcu wygrają zwierzęta.....:lol:

[B][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Szczęśliwego Nowego Roku !!! :BIG:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Czasu coraz mniej...
A my wciąż liczymy na Waszą pomoc :fadein:

[CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img520.imageshack.us/img520/2342/cimg0259rt8.jpg[/IMG][/URL]

[/CENTER]