darunia-puma Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 kochani jedna z suczek ostała dziś o 6 rano wyadoptowana i trafiła do swojego nowego domu niestety zostaje sprawa drugiej suni nie mam nadal co z nią zrobić... Quote
darunia-puma Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 zostaje u mojej sąsiadki ale nadal wiem że nie jest to odpowiednie miejsce dla niej... na szczęście codziennie ją widzę a na dodatek po kryjomu przed moim mężem karmię,... Quote
Besti Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Teraz dopiero przeczytałam. Darunia zawsze jakaś bida musi trafić na Ciebie..... Kombinuj,musi się cos udać wymyślić z losem suni. Trzymam kciuki! Quote
darunia-puma Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Besti kochanie ta dziewczyna która ma na razie Shillę ( dostała imię po mojej babuni shillci ) jest u mnie codziennie zostawia mi ją na godzinę, dwie daje jej jeść bo oni mają biedę aż piszczy i nie mają za co kupić choćby karmy dla malutkiej więc codziennie karmię małą, daje jej mleko itd ona nawet nie chce do niej iść tylko jej ucieka i biegnie do mnie ... oh to życie... przecież ta kruszyna dopiero zaczyna swoje życie a już jest tak jak nie powinno być... Quote
Pani Profesor Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 darunia, nienawidzę Cię :shake: zobacz, która godzina - tyle właśnie czasu zajęło mi przewalenie całego Twojego wątku i psiej historii, ale nie mogłam sobie odpuścić :evil_lol: żartuję oczywiście - super masz te psiaki, pochłonęłam ich życiorys jak całkiem niezłą biografię ;) jak z dominantem Shiro? dalej morduje co widzi? ja mam podobny problem, tylko mój waży 15 kilo i nie jest astem :D Quote
Joanna-F Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ja też długo, długo czytałam ten wątek :lol: Quote
andzia69 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='darunia-puma']kochani badania moja dzidzia miała i wyszły ok ja po prostu się martwię widzę w niej zmiany jakie doszły na jej stare lata ona ma mniej więcej 10-11 lat zmieniłam jej styl życia tzn. nie ma już długich spacerów z pozostałą dwójką idzie ze mną sama pomału i spokojnie i na bardzo krótko kiedyś biegałam z nią teraz mogę z nią wyjść na tzw. sik i już staram się również aby Shiro jej nie dokuczał co ma w zwyczaju[/QUOTE] jakbyś przyjechala w tym roku, zobaczyłabyś jak się moja Mania postarzala :( każdy, kto ją widzial wczesniej to widzi...dostaje leki na serce, stawy i kręgosłup masakra...życie :( Quote
darunia-puma Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Andzia ucałuj ją ode mnie proszę no niestety my się również starzejemy a według mnie nasze psiaki odchodzą za szybko... Quote
Majkowska Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Niesamowita historia! Niesamowite psy i Niesamowita TY! Gdyby mi ktoś powiedział że znalazł te psy nie uwierzyłabym pewnie, myślałabym że to psy kupione razem z hodowli, w dodatku mające coś wspólnego z wilczakiem. Jak wyjdę z podziwu to wrócę do was poczytać, bo teraz już oczy się kleją ;) Quote
darunia-puma Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Bardzo miło mi słyszeć takie słowa - dziękuję Ci bardzo no wiesz na potwierdzenie mogę wstawić skan potwierdzający że Seth jest ze schroniska ;-) Quote
Malgoska Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 to jest genialna fotka:) darunia co z tymi maluszkami??? Quote
darunia-puma Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 oba poszły do swoich domów ;-) więc jest oki !!! nawet nie wiesz jak ja się cieszę będę na pewno je doglądać czy wszystko ok. ;-) Quote
darunia-puma Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 ach kochani muszę się pochwalić jestem w trakcie sprzedaży swojego mieszkania ( co było dość trudne zważając na rynek jaki teraz mamy ) i kupna 20m2 większego od mojego :multi: z tarasem i przydomowych ogródkiem !!! jestem taka szczęśliwa że fruwam pod sufitem oto link do tego nowego ( oczywiście większość zostanie w nim zmieniona .... ale ten taras...) http://tablica.pl/oferta/sprzedam-mieszkanie-66-30-m2-lub-zamienie-pilne-CID3-ID1X3MD.html#0b7fbed93d p.s.wyjście na taras oczywiście z mieszkania :cool3: Quote
Besti Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Gratuluję! Cieszymy się razem z Tobą:multi: Widać wszystko układa się po Twojej myśli! Mieszkanie i jeszcze z ogródeczkiem. Quote
Malgoska Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='darunia-puma']ach kochani muszę się pochwalić jestem w trakcie sprzedaży swojego mieszkania ( co było dość trudne zważając na rynek jaki teraz mamy ) i kupna 20m2 większego od mojego :multi: z tarasem i przydomowych ogródkiem !!! jestem taka szczęśliwa że fruwam pod sufitem oto link do tego nowego ( oczywiście większość zostanie w nim zmieniona .... ale ten taras...) http://tablica.pl/oferta/sprzedam-mieszkanie-66-30-m2-lub-zamienie-pilne-CID3-ID1X3MD.html#0b7fbed93d p.s.wyjście na taras oczywiście z mieszkania :cool3: świetnie! pieski będą miały gdzie się wylegiwać :) Quote
Pani Profesor Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 i nareszcie odpoczniesz od sąsiadów :) i psy odpoczną :) Quote
Majkowska Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Malgoska']świetnie! pieski będą miały gdzie się wylegiwać :)[/QUOTE] To samo pomyślalam :D Quote
darunia-puma Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 nasz teraźniejszy ogród też nie był zły ale zawsze trzeba było zejść z pierwszego piętra i iść za blok a tutaj będzie bezpośrednie wyjście na taras i ogród ... ;-) to nasz teraźniejszy ogród Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Oscar Patric Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 super,trzymamy kciuki aby na nowym miejscu byłi normalni sąsiedzi Quote
Joanna-F Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Gratuluję i również trzymam kciuki :lol: Quote
darunia-puma Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 kochani bardzo Wam dziękuję i serdecznie pozdrawiam ;-) Quote
Joanna-F Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Czy możemy liczyć na jakieś nowe wieści (zdjęcia :lol: ) o pieskach? ;) Quote
Medorowa Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='darunia-puma']ach kochani muszę się pochwalić jestem w trakcie sprzedaży swojego mieszkania ( co było dość trudne zważając na rynek jaki teraz mamy ) i kupna 20m2 większego od mojego :multi: z tarasem i przydomowych ogródkiem !!! jestem taka szczęśliwa że fruwam pod sufitem oto link do tego nowego ( oczywiście większość zostanie w nim zmieniona .... ale ten taras...) http://tablica.pl/oferta/sprzedam-mieszkanie-66-30-m2-lub-zamienie-pilne-CID3-ID1X3MD.html#0b7fbed93d p.s.wyjście na taras oczywiście z mieszkania :cool3: Oooooooooooooooooo jakie zajebiste!! Kiedy parapetówa, tym razem będę, będę słowo!!!!!! Daruś moja najkochańsza, jutro naskrobię Ci pw, bo dziś padam na pysk. Bardzo się cieszę Twoim szczęściem, bardzo, bardzo:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Besti Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Halo halo jest tu kto? :) Takie dobre wieści u Ciebie i nie podzielisz się? :) Quote
Recommended Posts