Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Besti kochanie ta dziewczyna która ma na razie Shillę ( dostała imię po mojej babuni shillci ) jest u mnie codziennie zostawia mi ją na godzinę, dwie daje jej jeść bo oni mają biedę aż piszczy i nie mają za co kupić choćby karmy dla malutkiej więc codziennie karmię małą, daje jej mleko itd ona nawet nie chce do niej iść tylko jej ucieka i biegnie do mnie ... oh to życie... przecież ta kruszyna dopiero zaczyna swoje życie a już jest tak jak nie powinno być...

Posted

darunia, nienawidzę Cię :shake: zobacz, która godzina - tyle właśnie czasu zajęło mi przewalenie całego Twojego wątku i psiej historii, ale nie mogłam sobie odpuścić :evil_lol:

żartuję oczywiście - super masz te psiaki, pochłonęłam ich życiorys jak całkiem niezłą biografię ;) jak z dominantem Shiro? dalej morduje co widzi? ja mam podobny problem, tylko mój waży 15 kilo i nie jest astem :D

Posted

[quote name='darunia-puma']kochani badania moja dzidzia miała i wyszły ok ja po prostu się martwię widzę w niej zmiany jakie doszły na jej stare lata ona ma mniej więcej 10-11 lat zmieniłam jej styl życia tzn. nie ma już długich spacerów z pozostałą dwójką idzie ze mną sama pomału i spokojnie i na bardzo krótko kiedyś biegałam z nią teraz mogę z nią wyjść na tzw. sik i już staram się również aby Shiro jej nie dokuczał co ma w zwyczaju[/QUOTE]

jakbyś przyjechala w tym roku, zobaczyłabyś jak się moja Mania postarzala :( każdy, kto ją widzial wczesniej to widzi...dostaje leki na serce, stawy i kręgosłup masakra...życie :(

Posted

Niesamowita historia! Niesamowite psy i Niesamowita TY!
Gdyby mi ktoś powiedział że znalazł te psy nie uwierzyłabym pewnie, myślałabym że to psy kupione razem z hodowli, w dodatku mające coś wspólnego z wilczakiem.
Jak wyjdę z podziwu to wrócę do was poczytać, bo teraz już oczy się kleją ;)

Posted

ach kochani muszę się pochwalić jestem w trakcie sprzedaży swojego mieszkania ( co było dość trudne zważając na rynek jaki teraz mamy ) i kupna 20m2 większego od mojego :multi: z tarasem i przydomowych ogródkiem !!! jestem taka szczęśliwa że fruwam pod sufitem oto link do tego nowego ( oczywiście większość zostanie w nim zmieniona .... ale ten taras...)
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-mieszkanie-66-30-m2-lub-zamienie-pilne-CID3-ID1X3MD.html#0b7fbed93d

p.s.wyjście na taras oczywiście z mieszkania :cool3:

Posted

[quote name='darunia-puma']ach kochani muszę się pochwalić jestem w trakcie sprzedaży swojego mieszkania ( co było dość trudne zważając na rynek jaki teraz mamy ) i kupna 20m2 większego od mojego :multi: z tarasem i przydomowych ogródkiem !!! jestem taka szczęśliwa że fruwam pod sufitem oto link do tego nowego ( oczywiście większość zostanie w nim zmieniona .... ale ten taras...)
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-mieszkanie-66-30-m2-lub-zamienie-pilne-CID3-ID1X3MD.html#0b7fbed93d

świetnie!
pieski będą miały gdzie się wylegiwać :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='darunia-puma']ach kochani muszę się pochwalić jestem w trakcie sprzedaży swojego mieszkania ( co było dość trudne zważając na rynek jaki teraz mamy ) i kupna 20m2 większego od mojego :multi: z tarasem i przydomowych ogródkiem !!! jestem taka szczęśliwa że fruwam pod sufitem oto link do tego nowego ( oczywiście większość zostanie w nim zmieniona .... ale ten taras...)

Oooooooooooooooooo jakie zajebiste!! Kiedy parapetówa, tym razem będę, będę słowo!!!!!!

Daruś moja najkochańsza, jutro naskrobię Ci pw, bo dziś padam na pysk.
Bardzo się cieszę Twoim szczęściem, bardzo, bardzo:multi::loveu::loveu::loveu: