Oscar Patric Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='darunia-puma']jedną na szelkach ;-)[/QUOTE] a to za mało,dołóż mu jeszcze z 3,a za jakiś czas daj 3 ale sporo cięższe,One mają ogrom siły Quote
darunia-puma Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 unikatowydiament powiedz mi proszę jakie szelki są najlepsze do uciągu opon? My mamy na specjalnych "gąbkach" aby się nie ocierały o psa, ale sama nie wiem czy one są dobre... :roll: Quote
Aleks89 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 https://encrypted-tbn2.gstatic.com /images?q=tbn:ANd9GcTcE48XLcO1lCrlpCK09ELQdKMKJr6MwTD_TpJIUOPaYTdXflUeyQ te Quote
darunia-puma Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 (edited) aleks89 jesteś wielki chłopie dzięki no widzisz ja mam inne w takim razie lecę sprawdzić ile takie kosztują i zamawiam ;-) tia będzie z niego superman haha na razie to ma 21 miesięcy i jest głupiutkim chcącym kopulować mojego męża wieśniakiem :evil_lol: aleks89 niestety nie mogę znaleźć tych szelek na aukcjach masz może link gdzie mogłabym je nabyć? z góry bardzo Ci dziękuję acha zapomniałam się pochwalić będę pomagała przy wystawie psów jaka odbędzie się 27-28 lipca w Świebodzicach nie jestem asystentem kynologicznym ( o czym będę rozmawiała w czwartek w związku kynologicznym w Wałbrzych- jestem umówiona na spotkanie ) ale mogę zająć się psami w taki albo inny sposób ;-) wybrałam oczywiście III grupę teriery typu bull :loveu: Edited July 17, 2013 by darunia-puma Quote
Aleks89 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 http://pitman.pl/sprzet_treningowy# tuuu są.;) Quote
Oscar Patric Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Na forach bullowatych ludzie nażekają na sklep Pitman,gdyż zawsze jak kupisz u nich coś,to jest albo na zamłe albo za duże,trzeba reklamacje składać,nawet jak pondasz mi rozmiar psa,lepiej kup z El Perro http://www.el-perro.nl/ Quote
darunia-puma Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 kochani przed chwilką oglądałam zlot bullowatych w Warszawie z marca tego roku, czy nie wiecie czy szykuje się takowy na Dolnym Śląsku ? Bylibyśmy chętni na wspólny spacer z naszym bullem... Quote
Aleks89 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Popatrz na Astowe fora :) Może gdzieś ludzie umawiają się na takie spacery.Wiem ,że w 3mieście robią je dość często. Quote
darunia-puma Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 tylko że u nas w Wałbrzychu psy d...ami szczekają i nic się nie dzieje niestety !!!! Sąsiedzi debile donoszą na policję że mam trzy psy w mieszkaniu i to już jest przestępstwo według nich nie mówiąc że jeden z nich to pies morderca haha Quote
Mani2000 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Pies morderca? A widzieliście na spacerach, jak zachowuje się duży pies, a jak małe terierki? :D Ja mam małego psa mordercę, który na spacerku rękę by wyrwał, żeby pieska powąchać :D Uzupełnij pierwszy post, nie ma tam asta <3 Quote
darunia-puma Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 nawet nie wiem jak mam zmienić link pod sygnaturą aby działał jakby ktoś chciał nas odwiedzić :roll: Quote
Mani2000 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Instrukcja od Negri,czyli jak wkleić sygnaturę: 1.Wchodzę w zakładkę ustawiania (górny, prawy róg). 2.Edytuj sygnaturę (lewa strona ekranu). 3.Kopiujemy gotowy baner (prawy przycisk myszy, kopiuj obrazek) i wklejamy. 4.Podświetlamy obrazek(zaznaczamy) i naciskamy ikonke "link" ( 4 linijka od góry i 1 ikona od lewej, z kulą ziemską ). 5.Pokazuje się okienko, w które wpisujemy(wklejamy) adres strony docelowej, potwierdzamy. 6.Klikamy zapisz sygnaturę i powinno działać. Z mojego graficznego wątku :) Quote
darunia-puma Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Mani kochana jak będzie mnie widziała na swoim wątku to wstawi mi w końcu bana za zawracanie jej gitary o kolejne sygnaturki :evil_lol: ale i tak Cię kocham cioteczko :loveu: co jedna to piękniejsza wstawiam kochani kolejną porcję zdjęć niestety robionych telefonem bo na ognisku u mamci ;-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i mój "tatuś" z psiakami a tak naprawdę przyjaciel rodziny i ... prowadził mnie do ślubu więc jak tatuś zresztą tak też do niego mówię i mam przyszywaną siostrzyczkę - cud miód malina kocham ich!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Malgoska Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ale szczęśliwe psiaki a mu juz po wakacjach u pana Tomasza........w Niechorzu fajne miejsce, do morza 1 minuta drogi, leżenie, patrzenie w morze.......bajka, może za rok tam wrócimy Quote
darunia-puma Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 może razem pojedziemy .... cieszę się że Wam się podobało i jesteście zadowoleni o dla mnie najważniejsze my jesteśmy dopiero przed i to tylko na 3-4 dni i to na dolnym śląsku Quote
darunia-puma Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 i zdjęcia z dzisiejszej wystawy psów rasowych ze Świebodzic 2013 byłam sekretarzem na ringu ( niestety nie na bullach )ale... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
natija Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 dobrze widze czy to cavaliery?;)a moze coki?;) Quote
darunia-puma Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 (edited) kochana miałam tak wspaniałe psiaki i mimo iż nie były to terriery typu bull były tak piękne że nie mogłam oczu oderwać tak to cavaliery ;-) mój mąż miał być fotoreporterem ale mu ... nie wyszło :diabloti: Edited July 29, 2013 by darunia-puma Quote
darunia-puma Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 Uploaded with ImageShack.us a to sędzia u którego byłam i nasz plan na wczoraj RING 2: Sędzia - Rafał First, godz. 10:00 BICHON FRISE - BICHON Á POIL FRISÉ BOLOŃCZYK - BOLOGNESE BULDOG FRANCUSKI - BOULEDOGUE FRANCAIS CAVALIER KING CHARLES SPANIEL CHIHUAHUA DŁUGOWŁOSY - CHIHUAHUA A PELO LARGO CHIHUAHUA KRÓTKOWŁOSY - CHIHUAHUA A PELO CORTO CHIN JAPOŃSKI - JAPANESE CHIN PUDEL DUŻY BIAŁY, BRĽZOWY, CZARNY - GROSS PUDEL WEISS, BRAUN, SCHWARZ PUDEL MINIATUROWY APRICOT, SREBRNY - ZWERG PUDEL APRICOT, SILBER PUDEL MINIATUROWY BIAŁY, BRĽZOWY, CZARNY - ZWERG PUDEL WHITE, BLACK, BRAUN PUDEL TOY - TOY POODLE SHIH TZU Quote
darunia-puma Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 i znowu moje ukochane asty Uploaded with ImageShack.us http://img33.imageshack.us/img33/159/1czafoqxsvvbxciufuzrtu.mp4 Quote
Recommended Posts