darunia-puma Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 no nie takie dobre do moich urodzin czyli do 13 listopada muszę podpisać akt notarialny na sprzedaż mojego mieszkania (klienci nie chcą czekać ) :shake: a moje upragnione mieszkanie ( gdzie byłam już po umowie przedwstępnej ) nie wiedzą czy mogą sprzedać mieszkanie - dostali je w darowiźnie od rodziców ona ma 25lat jej brat 15 i jest niepełnoletni ... więc jakaś dziwna sędzina stwierdziła że może mieszkać nadal z siostrą i jej mężem bla bla bla dużo by pisać więc nam się ono sypnęło ... przepłakałam nie jedną noc... znalazłam kolejne mieszkanie i awantura z mężem - nie bo nie i tyle a ja chcę tamto tym bardziej iż mamy około 3 tyg. na wyprowadzkę - jestem załamana dziś mam imieniny i zamiast świętować płaczę :-( Quote
Besti Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy :( Zawsze pod górkę... Zobaczysz- jeszcze to się kiedyś odwróci na lepsze i dzisiejsze trudne dni będą tylko wspomnieniem. Quote
darunia-puma Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 kochana bardzo Ci dziękuję za te słowa bo siedzę i ryczę jak bóbr ... no ale dostałam choć pracę na pół etatu w sklepie zoologicznym, nie ma kokosów ale robię to co kocham jestem ze zwierzętami ;-) i staram się oderwać od tego co boli ... zobacz proszę jaka sunia jest do adopcji wzięłabym ją ale oczywiście tasza powiedział - kategoryczne NIE!!! Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 jak tam u Was mam nadzieje,ze sie polepszylo i macie same dobre wiesci,trzymam kciuki... Quote
darunia-puma Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 cześć kochana u nas na razie pod górkę :-( niestety ... mamy jakieś mieszkanie na oku ale nie dość że to 2-gie piętro to jeszcze koło cmentarza nie mam jakiś fobii odnośnie zmarłych ale.... jednak mamy burzę mózgów co dalej robić kupić to - http://otodom.pl/walbrzych-stary-zdroj-59m2-13m-osobne-wejscie-id21710936.html albo czekamy na tamto - http://otodom.pl/mieszkanie-walbrzych-60m2-2-pokoje-135000-pln-id22069461.html do 19 listopada nie możemy nic zrobić ponieważ będziemy wiedzieli czy to drugie będzie do sprzedania.... jestem załamana i zawieszona do 19 listopada... :shake: Quote
Malgoska Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='darunia-puma']cześć kochana u nas na razie pod górkę :-( niestety ... mamy jakieś mieszkanie na oku ale nie dość że to 2-gie piętro to jeszcze koło cmentarza nie mam jakiś fobii odnośnie zmarłych ale.... jednak mamy burzę mózgów co dalej robić kupić to - http://otodom.pl/walbrzych-stary-zdroj-59m2-13m-osobne-wejscie-id21710936.html albo czekamy na tamto - http://otodom.pl/mieszkanie-walbrzych-60m2-2-pokoje-135000-pln-id22069461.html do 19 listopada nie możemy nic zrobić ponieważ będziemy wiedzieli czy to drugie będzie do sprzedania.... jestem załamana i zawieszona do 19 listopada... :shake: a one mają jakies wyjścia do ogródka? Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 no to 2gie bardziej nowoczesne,trzymam kciuki,zeby Wam wypalilo :) a moze w miedzy czasie znajdzie sie jeszcze jakies co bedzecie zakochani od razu w nim... Quote
wiki4 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Często o Was myślę i cały czas trzymam kciuki :) Quote
Majkowska Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Zaglądam i życzę wam powodzenia. Niech wszystkie te zawiłości się Wam rozwiążą. Quote
darunia-puma Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 kochani mieszkanie numer 2 na 99% weźmiemy a jeśli chodzi o wyjście to pierwsze ma wyjście na taras bezpośrednio z mieszkania drugie jest na 2 piętrze i ma za budynkiem około 300m2 ogród do zagospodarowania ... sama już nic nie wiem ...:shake: Quote
natija Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 (edited) hmmm i to ma plusy i to drugie ;) dalej trzymam kciuki,zeby znalalo sie trzecie i bylo tylko na plusy,takie na 100% ;) Edited November 5, 2013 by natija Quote
darunia-puma Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 no ja również mam taką nadzieję ;-) a teraz psiaki wróciły ze spaceru i śpią a ja robię marynowany kalafior na zimę ;-) papryka marynowana już jest, grzyby własnoręcznie również w słoiczkach ;-) mam ochotę jeszcze coś zamarynować ale nie wiem już sama co ;-) acha czosnek marynowany również już leżakuje ;-) Quote
darunia-puma Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 staram się nie myśleć ciągle o tych mieszkaniach i zająć się czymś innym bo inaczej zwariuję ... ;-) Quote
Pani Profesor Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 to wrzuć dla relaksu nowe psie fotki! ;) Quote
darunia-puma Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 moja kochana Pani Profesor jakbym tylko takowe miała ... ach brak aparatu i motywacji!!! Quote
darunia-puma Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 13 listopada mam 30-ste urodziny i dostaje od mężusia tablecika więc będę mogła robić i robić dobrych zdjęć ;-) Quote
Besti Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 To super, że jest szansa na drugie- do oszlifowania i będzie cudowne :) A to może jakiś dzemik? Quote
darunia-puma Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Niestety nie lubie slodyczy ale mam przepis na marynowane pomidorki :-) Quote
darunia-puma Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 No i 7 sloikow zrobionych :-) mam nadzieje ze beda dobre bo przedwczorajszy kalafior wyszedl przedni - mama nie wytrzymala i otworzyla jeden :-) Quote
Besti Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='darunia-puma']Niestety nie lubie slodyczy ale mam przepis na marynowane pomidorki :-) :crazyeye: Da się tym jakoś zarazić? Chętnie przygarnę jakąkolwiek drogą! Quote
darunia-puma Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 To ma i swoje dobre i zle strony bo ja znowu jem duzo rzeczy slonych i ostrych i tak zalatwilam sobie zoladek ale nigdy nie mialam ochoty chocby na kawalek czekolady :-) Quote
Pani Profesor Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 mi przeszło 'z wiekiem' :cool3: a ze słodyczy obecnie lubię najbardziej śledzie :cool3: i tak samo, na czekoladę mam ochotę raz na miesiąc albo i rzadziej, za to ostre rzeczy mogę jeść non stop... jak ktoś ma urodziny to wpycham w siebie kawałek tortu z nietęgą miną :D Quote
darunia-puma Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 kochane cioteczki przesyłam Wasze upragnione zdjęcia ;-) a tak wygląda mój dzisiejszy zbiór ;-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts