Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no nie takie dobre do moich urodzin czyli do 13 listopada muszę podpisać akt notarialny na sprzedaż mojego mieszkania (klienci nie chcą czekać ) :shake: a moje upragnione mieszkanie ( gdzie byłam już po umowie przedwstępnej ) nie wiedzą czy mogą sprzedać mieszkanie - dostali je w darowiźnie od rodziców ona ma 25lat jej brat 15 i jest niepełnoletni ... więc jakaś dziwna sędzina stwierdziła że może mieszkać nadal z siostrą i jej mężem bla bla bla dużo by pisać więc nam się ono sypnęło ... przepłakałam nie jedną noc... znalazłam kolejne mieszkanie i awantura z mężem - nie bo nie i tyle a ja chcę tamto tym bardziej iż mamy około 3 tyg. na wyprowadzkę - jestem załamana dziś mam imieniny i zamiast świętować płaczę :-(

Posted

Dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy :( Zawsze pod górkę... Zobaczysz- jeszcze to się kiedyś odwróci na lepsze i dzisiejsze trudne dni będą tylko wspomnieniem.

Posted

kochana bardzo Ci dziękuję za te słowa bo siedzę i ryczę jak bóbr ... no ale dostałam choć pracę na pół etatu w sklepie zoologicznym, nie ma kokosów ale robię to co kocham jestem ze zwierzętami ;-) i staram się oderwać od tego co boli ...
zobacz proszę jaka sunia jest do adopcji wzięłabym ją ale oczywiście tasza powiedział - kategoryczne NIE!!!

Posted

cześć kochana u nas na razie pod górkę :-( niestety ... mamy jakieś mieszkanie na oku ale nie dość że to 2-gie piętro to jeszcze koło cmentarza nie mam jakiś fobii odnośnie zmarłych ale.... jednak mamy burzę mózgów co dalej robić kupić to -
http://otodom.pl/walbrzych-stary-zdroj-59m2-13m-osobne-wejscie-id21710936.html albo czekamy na tamto -
http://otodom.pl/mieszkanie-walbrzych-60m2-2-pokoje-135000-pln-id22069461.html
do 19 listopada nie możemy nic zrobić ponieważ będziemy wiedzieli czy to drugie będzie do sprzedania.... jestem załamana i zawieszona do 19 listopada... :shake:

Posted

[quote name='darunia-puma']cześć kochana u nas na razie pod górkę :-( niestety ... mamy jakieś mieszkanie na oku ale nie dość że to 2-gie piętro to jeszcze koło cmentarza nie mam jakiś fobii odnośnie zmarłych ale.... jednak mamy burzę mózgów co dalej robić kupić to -
http://otodom.pl/walbrzych-stary-zdroj-59m2-13m-osobne-wejscie-id21710936.html albo czekamy na tamto -
http://otodom.pl/mieszkanie-walbrzych-60m2-2-pokoje-135000-pln-id22069461.html
do 19 listopada nie możemy nic zrobić ponieważ będziemy wiedzieli czy to drugie będzie do sprzedania.... jestem załamana i zawieszona do 19 listopada... :shake:

a one mają jakies wyjścia do ogródka?

Posted

kochani mieszkanie numer 2 na 99% weźmiemy a jeśli chodzi o wyjście to pierwsze ma wyjście na taras bezpośrednio z mieszkania drugie jest na 2 piętrze i ma za budynkiem około 300m2 ogród do zagospodarowania ... sama już nic nie wiem ...:shake:

Posted

no ja również mam taką nadzieję ;-)
a teraz psiaki wróciły ze spaceru i śpią a ja robię marynowany kalafior na zimę ;-)
papryka marynowana już jest, grzyby własnoręcznie również w słoiczkach ;-) mam ochotę jeszcze coś zamarynować ale nie wiem już sama co ;-) acha czosnek marynowany również już leżakuje ;-)

Posted

[quote name='darunia-puma']Niestety nie lubie slodyczy ale mam przepis na marynowane pomidorki :-)

:crazyeye: Da się tym jakoś zarazić? Chętnie przygarnę jakąkolwiek drogą!

Posted

mi przeszło 'z wiekiem' :cool3: a ze słodyczy obecnie lubię najbardziej śledzie :cool3: i tak samo, na czekoladę mam ochotę raz na miesiąc albo i rzadziej, za to ostre rzeczy mogę jeść non stop... jak ktoś ma urodziny to wpycham w siebie kawałek tortu z nietęgą miną :D