Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszło :).

"Tak słodko Melcia śpi;) Nie patrzcie na dywan odkurzałam go kilka godzin wcześnie więc widać jak to moje suczydło teraz się leni:/ Moza tym że Melcia jest kochana dziś rzuciła się na Milkę ale tak na poważnie a Milka jej oddała ale nic się nie stało bo w porę zareagowałam a dlaczego tak się stało? Bo głupia pańcia wyciągnęła z zamrażalnika jakieś mięso czy coś bo mi wentylatorek zaczął się psuć w kompie i się bardzo nagrzał więc położyłam zamarznięte coś by schłodzić(komp mam otwarty) no i Melcia chyba zrozumiała że to jakiś smakołyk którego trzeba bronić i jak Milka się zbliżyła to ta zaatakowała. wiem wiem pańcia jest głupiutka wybaczcie to się więcej nie powtórzy;)."

Posted

Nieee, no musimy znaleźć sposób - można też rozważyć taką możliwośc - że Kama dowiezie Melę np. do Warszawy a z Warszawy mala pojedzie Kurierem - do Wolina

Posted

Talcott napisał(a):
Ano tak ; ciuch ciuch ciuch ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:roflt::roflt: :roflt: :roflt: Ubawiłam się setnie. Nie wiem dlaczego, ale rozbawiło mnie to potwornie :roflt: :roflt: :roflt:.

Posted

Mela od 8.30 w brynowskiej lecznicy. Może teraz jest już nawet po zabiegu.
Poprosiłam Roksanę, żeby kontaktowała się z Talcott, bo mnie nie będzie dziś cały dzień w domu.

Posted

Ale teraz Niuńcia mimo 15 lat szaleje i potrafi zmeczyć Pańcię na spacerze!Na wątku Aprila - na ostatnich stronach są zdjęcia mojej Damessy!!na avatarku też - to rude to ona!