Guest Reyes Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Reyes, Izabelo29, dzięki za pomoc w przewiezieniu Meli "na koniec świata" ;-). Polecam się. Suczka podróż na trasie Katowice - Warszawa zniosła bezproblemowo. Spała obok mnie na kocyku na siedzeniu, obudziłam ją na 1min. przed stacją. Roksana jesteś wielka za to co zrobiłaś! Izabela29 dziekuje za tak serdeczne przyjęcie i herbatkę. Ps. Muzeum Powstania Warszawskiego wspaniałe ]:-> Miałam 6 godzin luzu a mimo to się nie na zwiedzałam tak dokładnie jak bym chciała. No ale ja na punkcie 2 wojny mam hopla więc i 10 było by mało... Quote
Talcott Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Reyes']Polecam się. Suczka podróż na trasie Katowice - Warszawa zniosła bezproblemowo. Spała obok mnie na kocyku na siedzeniu, obudziłam ją na 1min. przed stacją. Roksana jesteś wielka za to co zrobiłaś! Izabela29 dziekuje za tak serdeczne przyjęcie i herbatkę. Ps. Muzeum Powstania Warszawskiego wspaniałe ]:-> Miałam 6 godzin luzu a mimo to się nie na zwiedzałam tak dokładnie jak bym chciała. No ale ja na punkcie 2 wojny mam hopla więc i 10 było by mało... Dzięki Kochana Ciotko!!!! Zobaczcie - kilka Ciotek wariatek i wszystko jest możliwe!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ola164 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Super że mała w domku! Kiedy pierwszy raz weszłam na wątek było tylko 6 stron a cała sprawa była przeraźliwie beznadziejna... A teraz dzieki tak wspaniałym Cioteczko kochana Felcia-Melcia ma już własny domek! Dziekuję wam kochane Ciocie! Quote
Talcott Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Pelcia się kłania Ciotkom i zawiadamia, że czuje się świetnie, ma kumpla Miszkę, Pańcia,który sie zachwyca jaka to ona mądra - więc wszystko OK - łazi za Pańciem cały czas i szaleje!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Super wieści i super domek! :loveu::loveu: Quote
Talcott Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Zapomniałam dodać, że Pan zaśmiewał się dziś jak maleńka Pela dzielnie ciągnęła patyk z ogromnym Miszką!!!:loveu: Quote
Talcott Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Piesia Pela jest prawidłowo rozpuszczonym i kochanym psem! Pan jest zachwycony jej inteligencją!!!:loveu: Sypia oczywiscie z Pańciem. Kotom dała spokój - kradnie tylko z ich misek!!! Quote
maciaszek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Uwielbiam takie wiadomości :) :) :). Quote
Talcott Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Marnie będzie tylko ze zdjęciami - ale może coś da się zrobić:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
jusstyna85 Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Talcott napisał(a):Piesia Pela jest prawidłowo rozpuszczonym i kochanym psem! Pan jest zachwycony jej inteligencją!!!:loveu: Sypia oczywiscie z Pańciem. Kotom dała spokój - kradnie tylko z ich misek!!! Jak slodko...:) tak sie ciesze... Quote
kama_i_ja Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 :crazyeye::crazyeye: A w ogóle zaczepiała koty? Oho, a tak obstawałam przy tym, że łagodna do wszystkiego co się rusza:eviltong: całe szczęście, że Pelcia już grzeczna. Pozdrawiamy:loveu: Quote
Talcott Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 kama_i_ja napisał(a)::crazyeye::crazyeye: A w ogóle zaczepiała koty? Oho, a tak obstawałam przy tym, że łagodna do wszystkiego co się rusza:eviltong: całe szczęście, że Pelcia już grzeczna. Pozdrawiamy:loveu: Zaczepiała i gryziła:placz::placz::placz::placz: Oj oj Pan twierdzi że to : " tak przemądry pies".... Ale fajnie, co:cool3::diabloti: Quote
izabela29 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 wklejam fotki z nowego domu zrobione tuż po przyjeźzie do nowego pana Meli, dopeiro teraz je znalazłam Quote
izabela29 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 wklejam fotki z nowego domu zrobione tuż po przyjeźzie do nowego pana Meli, dopiero teraz je znalazłam Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ale malutka sie wydaje:loveu: Quote
maciaszek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Nasz koleżanka z dogomanii - Talcott - odeszła :(. http://www.dogomania.pl/threads/181833-Nasza-koleA-anka-Talcott-odeszA-a-PoA-egnanie-w-piAE-tek-w-Szczecinie Quote
Recommended Posts