Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomość dostałam po 18.00, ale dopiero niedawno wróciłam do domu i przeczytałam...
Więcej info nie było, Roksana nie dzwoniła, więc chyba nic złego się nie dzieje. Mam taką nadzieję. Zostawiłam wiadomość, żeby jutro koniecznie pojechali z Melą do weta.

Posted

słuchajcie jakby sunia musiała zostać w katowicach jeszcze na trochę to następny kurs warszawa-szczecin będzie pod koniec sierpnia, mój Robert będzie wracał na pusto do domu, wtedy bym go poprosiła, żeby zabrał małą do wolina od razu, ale to na w razie W.

Posted

Wieści z 17.00 były takie:
"Wojtek był u siebie, u weta, z Melą
Lekarz powiedział że już sie z tym nic nie zrobi że jest zrośnięte i bez sensu jej ponowne zakładanie szwów i że mamy uważać na Melę ma mieć minimalną dawkę ruchu i mamy przemywać to riwanolem.
Jednak przed chwilą dzwoniłam na Brynów powiedziałam wszystko, co mi Wojtek przekazał i powiedzieli żebyśmy lepiej przyjechali. Tak więc za 15 min wyjeżdżamy. Wolę dmuchać na zimne, zwłaszcza że Wojtka przyjmował jakiś młody wet
."

Posted

Właśnie wrócili.
Szyć nie trzeba. Wet zrobił małe nacięcie w jednym miejscu, żeby płyn mógł odpływać. Okazało się, że Mela ma uczulenie na szwy i zbierał się płyn. Wet powiedział, żeby się nie niepokoić. Że rana może się nieco dłużej goić, ale nie należy tego jakoś specjalnie zabezpieczać. Przemywać 3 razy dziennie Rivanolem.
Mela ma jeszcze szew podskórny i on trzyma całość.
Przepukliny nie ma.
Rana goi się bardzo ładnie :).

Posted

maciaszek napisał(a):
AnkaG odpisała, że jutro wyjeżdża i wtedy jej nie będzie. Czekamy na odpowiedź Amiśki.

Zawiozłabym bez zastanowienia:lol:
ale wyjeżdzam 11 .08.i wracam17-18.08.
jakby nie było transportu,
to jeszcze bede do 11 w Szczecinie
i wtedy bedziemy mysleć....

Posted

u mnie mała zmiana planów, z wawy wyjeżdżam we środę wieczorem, jak nie będzie transportu to sama zawiozę w czwartek małą do wolina, kolega zawiózłby ale pracuje do 18,00 a ja już o tej porze nie dam rady małej do niego zawieźć, sama wieczorem wyjeżdżam i boję sie, ze czasowo nie dam rady, także maluch u mnie przenocuje i z raańca zawioze ją do wolina jakby co, rozumiem Talcett, że dom pewny i cały czas zainteresowany sunią