Talcott Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 To akurat nie jest problem!!!:lol::lol::lol: Quote
maciaszek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Fajnie :). No to teraz czekamy na potwierdzenie transportu ze Szczecina do Wolina! Quote
Talcott Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Rozmawiałam z Roksanką Melcia jest jeszcze biedna - " przybita" jak to określiła. Guzek na łebku już sie wygoił.:loveu: Quote
izabela29 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 dziewczyny ja mogę odebrać sunię we środę i przenocować ją u siebie, muszę wyjechać z wawy z samego rana bo w szczecinie muszę być na 16 najpóźniej,niestety sama nie dostarczę jej do wolina bo już się nie wyrobie czasowo, o 20 wyjeżdżam dalej w długą trasę a jeszcze muszę się spakować, ze szczecina jest amiśka i anka g, zapytajcie może one coś pomogą, ja zapytam jeszcze kolegi z pracy czy podwiózł by małą do wolina, ale on raczej chciałby zwrot kosztów za paliwo,dam znać na wątku czy się zgodzi Quote
izabela29 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 rozumiem, że domek pewny i kolega w razie czego nie zostanie z sunią sam pytam bo mnie już nie będzie na miejscu Quote
jusstyna85 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 izabela29 napisał(a):rozumiem, że domek pewny i kolega w razie czego nie zostanie z sunią sam pytam bo mnie już nie będzie na miejscu O to nie musisz sie martwić :) Talcott ręczy sobą, mam racje? :) Quote
Talcott Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Łepem własnym z kołnieżykiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
izabela29 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ok, jutro zapytam czy się zgodzi i dam znać, trzymajcie kciuki Quote
maciaszek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Widzę Izo, że już tu dotarłaś (właśnie chciałam odpisywać na Twoje PW), szybciej niż ja ;) (cały dzień spędziłam poza domem). Fajnie, że weźmiesz małą i że może u Ciebie przenocować! Quote
Ola164 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Super że są jeszcze na tym świecie takie dobre duszki :) Quote
maciaszek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Justyno, co z transportem z Wolina??? Transport do w-wy i z W-wy do Szczecina mamy. Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='maciaszek']Justyno, co z transportem z Wolina??? Transport do w-wy i z W-wy do Szczecina mamy. czekam.... Quote
izabela29 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 na dziś nic nie mogę powiedzieć bo kolega jest na L4 do końca tygodnia i nie wiem czy sunie zawiezie czy nie, będzie wiedział pod koniec tygodnia więc zakładam, ze to moze nie wypalić, dlatego szukajcie innej opcji, jakby grzesiek dał znać ze zabierze sunie szczecin-wolin to dam znać ale to pewno będzie na ostatnią chwilę Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 teraz już nie rozumiem...z Katowic -W-wy transport jest, z W-wy do szczecina też, tak? Quote
jusstyna85 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 a Izabela być może będzie miała transport Szczecin-Wolin tylko to niepewne...? Quote
maciaszek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Justyno, dokładnie tak, jak piszesz. Brakuje ostatniego ogniwa... A poza tym mamy inny problem. Dostałam wiadomość na gg od Roksany. Odczytałam dopiero teraz, bo nie mam mnie prawie całymi dniami w domu (mam urlop). Cytuję: "Jest problem przed chwilą wróciłam do domu po pracy również byłam jak wróciłam wszystko było oka teraz jak wyszłam, jak zawsze założyłam Meli kubraczek i "klosz" na szyje, jak to mówie. Nie było mnie 2 godziny i co widzę - Mela nie wiem jakim cudem ściągła klosz i dostała się do rany (zawsze jak wracam do domu sprawdzam czy czasem z brzusiem ok). Wszystkie szwy sobie wyciągła Nie zostało ani jednego Ranka na szczęście się nie otworzyła już jest jakby zrośnięta ale minęło tylko 5 dni. Dziś do weta nie mam jak jechać, jedynie Wojtek może jutro sam chociażby pojechać z rana by znów nie zostawiać jej samej by zaś czegoś nie wymyśliła. Nie wiem co robić czy jakoś jej to obandarzować żeby nie mogła się teraz do tego dostać czy jak. Dodatkowo cały brzusio ma bardzo twardy w tej okolicy nie wiem." Quote
Recommended Posts