maciaszek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Tak, to jest Wolin. Założyłam wątek na transportowym: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10605519#post10605519 Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 ostatnio często sa transporty do W-wy, a stamtąd to już łatwiej w tamtą strone... Quote
DG32 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117146 Tu jest transport z Warszawy do Szczecina 14 sierpnia. Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='DG32']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117146 Tu jest transport z Warszawy do Szczecina 14 sierpnia. teraz tylko do W-wy na 14-stego... Quote
maciaszek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A ze Szczecina do Wolina kto ją zawiezie? To 80 km... Quote
kama_i_ja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No i do Warszawy to ja nie dowiozę 14-go. Najbliższy termin, tak jak mówiłam, 21.08. Quote
maciaszek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Roksana wysłała do mnie wczoraj maila. Dotarł dopiero dziś... wrrrr.... głupi onet... Cytuję: "Przepraszam że wczoraj nic nie napisałam ale jak wróciłyśmy do domu koło 17 to zasnęłam razem z Melcią i tak przekimałyśmy aż do 21 kiedy to Talcott obudziła mnie telefonem. Troszkę zawiedziona jestem lecznicą ponieważ Mele kazali przywieźć między 8 a 9 i o 12 miała być już po zabiegu dzwoniłam tam o 12 o 14 i o 15 dopiero o 15 powiedzieli mi że Mela już po zabiegu i że już mogę po nią przyjechać. Biedna od 8 rano siedziała tam w lecznicy. Ząbki ładnie zostały wyczyszczone dopłaciliśmy za to 43zł(zdjęcie w załączniku) szwy mamy jechać ściągnąć za 12 dni.Zakupiłam Meli kubraczek ochronny za który zapłaciliśmy 25zł i kołnierzyk za 17zł(wet powiedział że kołnierzyk lepszy zwłaszcza jak Mela będzie musiała jakiś czas siedzieć sama w domku.Biedną musiałam jeszcze zanosić do sklepu bo trzeba było przymierzyć rachunku z tego wszystkiego nie wzięłam ale na opakowaniu kubraczka jest cena(zdjęcie w załączniku).Mela aż do dzisiaj do rana była bardzo osłabiona ledwo chodziła jak wróciłam z pracy było o wiele lepiej wyszłyśmy na króciutki spacerek. Teraz znowu spi ale jej stan jest o wiele lepszy. Wenflon dzisiaj wyciągneliśmy.Zdjęć nie zrobiłam jej bo nie chciałam jej męczyć dzisiaj jakieś pstrykne. Brzuszek jest ładnie zszyty nie ma dużej rany ładnie to wygląda i co najważniejsze już jej nie boli bo wczoraj troszkę popiskiwała. Dziś została sama na 7 godzin i grzecznie spała jednak w osobnym pokoju by Milka jej krzywdy nie zrobiła. No i to na tyle uff aha jeszcze jedno w karcie Meli się pomylili i napisali że ma 2 lata i 7 miesięcy :/." Quote
maciaszek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Talcott, czy ktoś odbierze sunię ze Szczecina, gdyby udało się, żeby pojechała tym transportem Warszawa-Szczecin? Quote
Talcott Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 To by było dość trudne - ale pomyślę.:roll: Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Drakula mieszka w tamtym rejonie, jestem pewna, że gdyby sie tak udało zrobic,to pojedzie te 80 km za zwrot kosztów Quote
maciaszek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Justyno, zapytaj go w takim razie czy mógłby sunię przejąć i zawieźć tego 14 sierpnia? Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 maciaszek napisał(a):Justyno, zapytaj ją w takim razie czy mogłaby sunię przejąć i zawieźć tego 14 sierpnia? Ze Szczecina do Wolina? Quote
maciaszek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Zdublowałyśmy sie, a opcja "usuń" zniknęła... Quote
jusstyna85 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 ide z psami teraz, miałam gdzieś jego numer telef,bo wiózł już psiaki.... Quote
maciaszek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Zapytałam Reyes czy zawiozłaby Melę 14 sierpnia do W-wy. Wstępnie się zgodziła :). Teraz czekamy na odpowiedź transportu Warszawa-Szczecin i Szczecin-Wolin. I pytanie: czy nowy właściciel pokryje choć część kosztów podróży? Quote
Talcott Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nie nowy właściciel tylko ja:loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Talcott, pożycz na chwilę maszynkę do robienia pieniędzy ;). :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Talcott Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Już powolutku się psuje - Pato - strofa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No to mamy mały problem... Mela musiałaby być w Warszawie przed 8 rano, bo Iza wyjeżdża stamtąd o 8. Chyba najlepiej byłoby ją zawieźć spokojnie poprzedniego dnia i ulokować u kogoś na noc, tylko u kogo? Quote
Recommended Posts