Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I ostatnie z tej części:

Ona jest fantastyczna :loveu:.

Kamo, mogłabyś ew. zawieźć małą do nowego domku (oczywiście za zwrotem kosztów podróży!), zaraz po powrocie z wakacji?

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talcott napisał(a):
Też podziękowałam Roksanie za foty i troskę. Skrzynka Oli jest full - to może podaj swojego maila to wyślę i wstawisz??

A mojego to zapomniałaś? Siędze nad aukcjami i wpadam przelotem na dogo ale zdjęcia mogę wstawić. Pocztę odbieram a przy pojemności 1000MB nieprędko się zapełni.:loveu::loveu::loveu:

Posted

I ostatnie:

oraz cytat z maila Roksany: "Jak widać na fotkach kołdra jeszcze przez jakiś czas była na łóżku jednak podczas zabawy spadły razem z nią;). Melcia tylko na zdjęciach wygląda tak groźnie na początku myślałam że chce ugryźć Milkę ale zauważyłam że ona po prostu się tak bawi;)."

Posted

Rozmawiałam z Roksaną -Melciowy ropień zaczyna powoli znikać. Roksana boi się, że ją Melcia znielubi za to wyciskanie- ale trzeba - tak kazał lekarz. Prosiłam Roksanę zeby kupiła szałwię -fix - w torebkach i przemywała to. Poza tym Melcia jest grzeczna i kochana.Dostaje tabletki na ten ropień.:lol:

Posted

[quote name='maciaszek']
Kamo, mogłabyś ew. zawieźć małą do nowego domku (oczywiście za zwrotem kosztów podróży!), zaraz po powrocie z wakacji?

Powiem tak:
Ja przyjeżdzam w niedzielę, 17 sierpnia, późnym wieczorem.
Na poniedziałek już jestem umówiona, wtorek lekarz, środa też mam plany, więc jeśli Was to satysfakcjonuje mogę wpisać w grafik na czwartek podróż z Melą;)

Ale jest jedno ALE (oprócz kosztów transportu). Mogę wyruszyć nawet o 6 rano, ale MUSZĘ wrócić tego samego dnia, do 22. Nie wiem czy to jest wykonalne, bo podróż z tego co sprawdzałam trwa bardzo długo. A po drugie nie zawsze dobrze składa się pociąg powrotny (czasem trzeba czekać nawet 3 godziny:shake:). A więc albo znajdziemy jakieś cudowne połączenie, którym się wyrobię, albo przewiozę ją jak największą ilość drogi, a ktoś inny odbierze i zawiezie do Wolina.

Posted

[quote name='Talcott']Wysłałam Maciaszek- też lula!! A niech to!!! Polulali sie wszyscy.....Maciaszek nie lulał, ale opuścił komp :eviltong:. A poza tym i tak by nie wstawił fotki, bo przesłałaś mi maila jeno z treścią, bez zdjęcia :mad:.

[quote name='kama_i_ja']Mogę wyruszyć nawet o 6 rano, ale MUSZĘ wrócić tego samego dnia, do 22. Nie wiem czy to jest wykonalne, bo podróż z tego co sprawdzałam trwa bardzo długo.Rozumiem.
No to mamy problem i to nie mały. Do Wolina jedzie się faktycznie 9-10 godzin :-o. Nie ma szans, żeby Kama się wyrobiła w obie strony przed 22.00.

Trzeba zatem zacząć intensywnie szukać transportu (choćby na część drogi), tym bardziej, że Mela nie może zostać u Roksany w nieskończoność!