Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam do Moda- tlumacząc - że tu idzie o dobro psa!!! Ja jestem jedynym spansorem( hi hi) i przecież nikt nie będzie ewent. narażony - tak że pomóżcie przeciez tylko ja płacę - a to los Psa!!!

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, dostałam odpowiedź. Raczej nic z tego nie będzie. Rejestrując się na dogo Roksana złamała regulamin (jako osoba zbanowana rejestrować się nie może) i za to dostała bana.
Na razie czekam na dalsze odpowiedzi. Zobaczymy czym to się skończy.
A jak tą drogą się nie uda, to jeszcze jest szansa na inne rozwiązanie. Ale o tym później. Na razie musimy pisać za Roksanę...

Posted

Rozmawiałam z Roksaną. Koło 4-5 jadą na RTG i badanie krwi.
Guzek koło oka chyba troszkę urósł. Rana pękła i wyciekło z niej dużo krwi z ropą :(.

Poza tym Mela to anioł. Jest bardzo posłuszna. Ciągle trzyma się blisko Roksany. Lubi leżeć na balkonie, ale kiedy Roksana wchodzi do domu, to Mela oczywiście też. Włazi na parapet i stamtąd prowadzi obserwacje przez okno :).

Talcott, Twoja wpłata dotarła. Dzięki :loveu:.

Posted

Rozmawiałam z Roksaną - to na łepetynce jest ropniem - zostało wyciśnięte - dostała lek -przy sterylce - w czwartek - będzie czyszczenie ząbków- wet. nie wziął grosza i powiedział -" z Bogiem". Dostalam cudne foty Meli i Milki!!!
Niestety ja nie umiem zamieścić.

Posted

Tak, z Brynowa. Dr Rybicki jest jednym z wetów, którzy zajmują się schroniskowymi psami :).

A to zaświadczenie o wizycie i o tym, iż była ona bezpłatna:

Roksana, dziękuję :)!