Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pazurki obetniemy w domku obcinaczki mam tylko teraz nie chcę małej stresować niech się wyśpi. Orientujecie się może ile kosztuje rtg bo usg u nas 30-40zł ale rtg to nie wiem

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może podjedźcie do Brynowa, tam zrobicie i USG i RTG (tylko tam kurcze, w weekendy drożej...). Weźcie ze sobą umowę adopcyjną ze schronu i powiedzcie dlaczego to USG. Jak okaże się, że jest w ciąży, to od razu umówcie sterylkę aborcyjną.

Posted

maciaszek napisał(a):
Może podjedźcie do Brynowa, tam zrobicie i USG i RTG (tylko tam kurcze, w weekendy drożej...). Weźcie ze sobą umowę adopcyjną ze schronu i powiedzcie dlaczego to USG. Jak okaże się, że jest w ciąży, to od razu umówcie sterylkę aborcyjną.

No!!! Bo to pilnie zaczyna wyglądać! Och!!

Posted

No i kicha...
Większość lecznic nie ma RTG, a te które mają, to w weekendy zdjęć nie robią... Dopiero poniedziałek (na Brynowie jedno i drugie badanie to 50 zł).
Myślę, że z RTG możemy poczekać do poniedziałku (czy nie?), a USG możecie zrobić na Ordona (jutro czynne od 8 do 16, można spokojnie przyjechać i zrobić badanie, koszt to 30-50 zł, w zależności od rozległości badania).

Posted

Talcott może jednak USG zrobić już jutro tak jak Maciaszek pisze a w poniedziałek pojedziemy na RTG na Brynów i od razu umówimy się na sterylke??
Ja się dostosuję do tego co wy zadecydujecie.

Posted

maciaszek napisał(a):
Wolę dmuchać na zimne - USG zrobiłabym jutro, żeby wiedzieć na czym stoimy i mieć pewność, że sunia nie zacznie lada moment rodzić...

jeśli ciąża jest tak zaawansowana,to wet nie zdecyduje sie na to...

Posted

Też uważam że jeśli jest w ciąży to na dniach rodzić nie będzie ale oczywiście lepiej sprawdzić. Właśnie śliczna wróciła ze spacerku. Idzie blisko nogi nie ciągnie nawet na trawkę nie odchodzi tylko zatrzymuje się obok człowieka i trzeba z nią na trawkę wejść. Pobawiłyśmy się w przeciąganie. Na moją suczkę nie zwraca uwagi natomiast gdy głaskam moją sucz to ta ją liże i zaczepia jednak gdy to moja zaczepi ją to mała pokazuje ząbki ale tylko przez chwilę.Sunia jest naprawdę inteligentna napewno kiedyś miała dom i była jako tako wychowana .
Głupio mi tak pisać mała sunia itp przy jakim imieniu dla niej przystałyście?

A no i oczywiście pomęczę was fotkami, jak widzę ją to nie mogę się oprzeć zrobieniu jej fotki:

Zaproszona na łóżko wskoczy inaczej siedzi obok i patrzy:

Tutaj się przeciągamy:

A tak chcę zalizać na śmierć:

No i znowu śpimy:

Posted

Od buziaków to ja nie umiem uciec na każde moje "no co kochanie" czy coś w tym stylu podchodzi i za wszelką cene stara się dotrzeć do twarzy by wycałować dlatego teraz siedzę cicho:lol: