Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
witam :cool3:

widzę, że Kodzia nie ma uradowanej miny w wannie :evilbat:

czekam na więcej zdjęć :)

Ależ ona uwielbia wodę! szkoda że tylko w rzece :evil_lol:

Posted

[quote name='Russellka']Witamy się pierwszy raz :loveu::multi: niestety filmik jest tylko jeden i to stary :cool1:
YouTube - Koda - frisbee

Ale mam nadzieję na więcej zdjęć i filmików w wakacje, bo jedziemy w okolice Lublina (Piaski) na obóz dog frisbee :loveu: Wyjazd trwa od 6-13 lipca pod kierownictwem Need4Speed :evil_lol:

Loooo matko jak ja Wam zazdroszcze tego obozu, zastanawialam sie nad nim, ale nie wyrobilabym z kasa :/ bo my na oboz agility jedziemy, no coz bedzie trzeba sie seminarium zadowolic a Koda boska, ja sie pochwale, ze ja dzis sie zmusilam i przejrzalam cala galerie, :multi: wiem oklaski mi sie naleza

Posted

[quote name='fuksowata']hej, hej ! koda cudowna :loveu: maly pies w wielkim ciele :) a jakis filmik z frisbee masz, bo powiem szczerze, ze nie mam sily przegladac calej galerii :oops:
Witamy się pierwszy raz :loveu::multi: niestety filmik jest tylko jeden i to stary :cool1:
YouTube - Koda - frisbee

Ale mam nadzieję na więcej zdjęć i filmików w wakacje, bo jedziemy w okolice Lublina (Piaski) na obóz dog frisbee :loveu: Wyjazd trwa od 6-13 lipca pod kierownictwem Need4Speed :evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
ja też bym wolała filmik:loveu:

Nie mam jak nakręcić... :placz::placz::placz: Ale będą w niedługim czasie pewnie fotki, kolega mojej siostry ma lustrzanke :diabloti:

Posted

Kinia napisał(a):
Cześć! Dawno mnie tu nie było, a jak weszłam to przynajmniej zdjęcia zobaczyłam:)
Tylko szkoda, że tak mało...

Witamy się :loveu: Mało bo mało, ważne że są :eviltong::evil_lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
Widzę nowy komplecik :p
czyli śliczny wodny banerek i uśmiechnięty avatarek :lol:

Dziękujemy :loveu: No, stary był już bardzo długo, pora na zmiany :lol:

Posted

Piękny Klusek:loveu:
Nie mogę patrzeć na takie malutkie parsoniątka bo wtedy chcę 'swojego' już, teraz zaraz :loveu: a przyjdzie mi jeszcze poczekać :wink: