Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
A te cudeńka to szyjesz ręcznie czy na maszynie?

Na maszynie ma się rozumieć, bo ręcznie to by mi chyba ręce poodpadały :lol::evil_lol:
A cudeńka to to nie są :razz:

Posted

Im dłużej patrzę na te szeleczki, tym bardziej mi się takich chce :evil_lol:
Jaki byłby koszt uszycia wraz z przesyłką? :cool3: (może być na priv)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Anula & Bono']Hej:)
Trochu nas tu nie było wybaczcie:oops:
No a obróżka i szele pierwsza klasa:loveu::loveu:
http://images44.fotosik.pl/113/f9556ecfdb8c7c60med.jpg
jakiż uśmiech:)
pozdrawiamy:loveu:

Czeeeść :loveu: Dziękujemy :lol:

[quote name='Iwa-R']Im dłużej patrzę na te szeleczki, tym bardziej mi się takich chce :evil_lol:
Jaki byłby koszt uszycia wraz z przesyłką? :cool3: (może być na priv)

Pozdrawiam
Iwa
Koszt to ok 20/30zł :razz: Po dostarczeniu wymiarów, mogę pójść i zakupić materiały, wtedy powiem dokładnie ile :lol: Ale fakt faktem taniej wychodzi uszyć niż kupić szele :evil_lol:

Posted

Hej... ja cały czas pamiętam, ale aktualnie mam mały kryzys finansowy, a jak już to chciałabym komplecik, tzn. szelek sztuk 3 :razz:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Witamy się :lol: Mam kilka fotek ze zjadania serka topionego z orki :evil_lol: Byłyśmy dzisiaj nad rzeką, fotki ma mój cioteczny brat, muszę się do niego wybrać co by je zgrać. Ziomal oczywiście się skąpał bo jakże by nie :diabloti: Usilnie próbowała wyciągnąć piłeczkę która poszła na dno, jej się nie udało, ale wyłowiliśmy kijem :lol: I w grę weszły patyki które oczywiście także lądowały najpierw w wodzie a potem w Kodziowej paszczy :diabloti:

Posted

Russellka napisał(a):

hihihi :evil_lol: a ja ziomowi nie pozwalam rozwalać zabawek. Orka ma się całkiem nieźle, pluszaki kończą najgorzej, no i oczywiście frisbee :siara::diabloti:

Ja też teoretycznie nie pozwalam jej zjadać zabawek (za moje pieniądze :placz:) ale różnie to wychodzi.
Na zawodach pożyczyłyśmy petsagesa na jeden przebieg i wrócił w stanie ... hm ... nie najlepszym. :roll:

Posted

przesłodka jest :loveu: a patent z serkiem topionym dobry :cool1: my mamy takiego pestagesa w postaci długiej rurki,już bez sznurków w środku :mad: , i też się nada na serek topiony :cool3:

Posted

Russellka napisał(a):
Witamy się po raz pierwszy :loveu: No to wesoło macie :lol:

Tee, jak po raz pierwszy? Zaglądamy do was i piszemy od września tamtego roku, a ty wyskakujesz mi tutaj z takimi rzeczami. :cool1:

Posted

Inkaa napisał(a):
Ja też teoretycznie nie pozwalam jej zjadać zabawek (za moje pieniądze :placz:) ale różnie to wychodzi.
Na zawodach pożyczyłyśmy petsagesa na jeden przebieg i wrócił w stanie ... hm ... nie najlepszym. :roll:

Witamy się po raz pierwszy :loveu: No to wesoło macie :lol:

jamnicze napisał(a):
A czym to wypychasz?
http://images47.fotosik.pl/122/23380a68494262bfmed.jpg
Koda to jakoś wylizuje ze środka?

taka jak napisała Asiaczek - serkiem topionym :evil_lol: Tak, sa tam dziurki w które wpycham serek. Koda sobie nadzwyczaj dobrze radzi z wylizywaniem :lol:

Asiaczek napisał(a):
Była mowa o serku topionym... dobrze pamiętam?

Pzdr.

bardzo dobrze :lol:

eria napisał(a):
przesłodka jest :loveu: a patent z serkiem topionym dobry :cool1: my mamy takiego pestagesa w postaci długiej rurki,już bez sznurków w środku :mad: , i też się nada na serek topiony :cool3:

pewnie - trzeba kombinować :evil_lol::loveu:

Posted

mam fotki z ostatniej kąpieli :lol: Ziom zaczął śmierdzieć więc szampon poszedł w ruch:

w wanience przed maltretowaniem :evil_lol:

... i po maltretowaniu :siara: Ta mina mnie rozbraja po prostu :evil_lol::loveu::loveu:

mały futrzak

trzeba się wytrzeć, mokro mi strasznie :mad:

już jestem ładna :multi: