Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chcę wam przedstawić moją 10 miesięczną sunię w typie Parsona. :cool3:
Ma na imię Koda (inaczej: Kodnik, Kodzia, Kod, Słoneczniak, Słoneczny Piesek):lol: Suńka jest bardzo żywiołowa kocha gryźć rękawy, kości i swój kocyk (wygląda teraz jak zjedzony przez mola :evil_lol:) Trenujemy razem dog frisbee i muszę przyznać że bardzo dobrze nam idzie. Kocha spacerki. Na razie ma za sobą tylko jeden wypad do parku ale myślę że jeszcze tam wrócimy. Jest uzalezniona od orzechowych flipsów :cool3: Ja jem flipsa - ona też. Nie ma kroku z chrupkiem bez niej. Albo chrupek albo swoboda chodzenia po domu. Kumpluje się jak na razie z Lolą - owczarkiem niemieckim, Abi - Kundelkiem i Rubim - też kundelkiem. A o to i mój mały skarbuś:

http://img515.imageshack.us/img515/9708/fotogq2.png

http://img123.imageshack.us/img123/5231/foto8fi7.png

Max. 5 zdjęć w poście!
M&M

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

No skomentujcie coś :p Czy suńka wam się podoba czy nie... chociaż jeden komentaż :-( jeśli nikt nie napisze to usunę wątek bo po co ma tylko zapełniać forum jeśli i tak nikogo nie intresuje :shake: Chociaż jeden komentarz :cool3:

Posted

cierpliwości !!!! przede wszystkim ! im więcej fot tym więcej komentarzy:eviltong:
sucz jest prześliczna, uwielbiam takie rozbrykane szczotki !:loveu:

p.s. masz za duży podpis !!! może mieć max 500x100 pixeli !!

• 2 weeks later...
Posted

Ja też nie wiem ale my sie nie poddajemy :loveu: To że sunik nie jest rasowy to nie znaczy że gorszy. Koch ją tak samo jakby to był rasowiec :D No i jeszcze stare zdjątko z naszego pierwszego śniegu:

Nie wiele się zmieniła :loveu:
PS. Dobrze że chociaż ty zaglądasz i o nas pamiętasz :D =*

Posted

A dziękujemy :cool3: No tak jak chce to artstokratka! :mad: Ułoży się, wypnie klatę i się patrzy jak jakaś królewna :D Wczoraj jechała ze mną i z tatą somochodzikiem :razz: Zaszyczyt ją kopnął, z przodu siedziała "arystokratycznie patrząc przed siebie" a ja siedziałam z tyłu :lol: A le tak na prawdę to taka z niej rozrabiaka jak nie wiem :loveu: Foteczka na śnieguuu:

Z perspektywą na jej wielki kinol i tu wygląda jak z ogromnym pysiołkiem :loveu: