infers Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Jak nauczyłaś ją tej sztuczki z kocem?Zaintrygowało mnie to:evil_lol: Quote
Russellka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 infers napisał(a):Jak nauczyłaś ją tej sztuczki z kocem?Zaintrygowało mnie to:evil_lol: Najpierw ćwiczyłysmy komendę "trzymaj", potem ćwiczyłyśmy turlanie z kredką w mordzie, a nastepnie połozyłam ją na kocyku (tzn kazałam jej się położyć) i kredkę zastąpił róg kocyka :diabloti::loveu: Quote
Russellka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Inkaa napisał(a):Masz huśtawkę, skok w dal, slalom, stacjonatki, koło i tunel - możesz spokojnie różne fajne sekwencje. I raz na jakiś czas pojechać do Lublina na trening. Żyć, nie umierać. ;) A ty narzekasz. :eviltong: Ja równie dobrze mogłabym napisać o nas tak: Mam 50 km. do klubu Cavano w którym biegam. Jeśli chcę zrobić sobie dłuższy domowy mini-trening muszę lecieć/jechać 4 km na działkę, potem brać tyczki i inny sprzęt i nieść kawałek drogi. A na dodatek mam jedynie hopki, slalom i tunele. E tam wszystko jest prowizoryczne :eviltong: huśtawka z tego jest najlepsza, a i tak nie jest już pierwszej świerzości... tunel jest kilkurazowy, jak go złoże to maksymalnie dwurazowy. Hopka nam się popsuła i koło tak samo, a za przeszkody robią nam doniczki. Porażka :eviltong::diabloti: Quote
Russellka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 jamnicze napisał(a):Cudnie razem ćwiczycie :loveu:, ale Kodzia w Ciebie wpatrzona :crazyeye:, bo Saidi to raczej udaje,że to nie do niej się mówi :evil_lol:. Kocyk bomba :multi: Dzięki :loveu: Spryciura jedna :evil_lol: Quote
Russellka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Bzikowa napisał(a):A ja dzięki Wam w końcu wpadłam na pomysł czego Bzika mogę jeszcze nauczyć. Bo ostatnio stwierdziłam, że już nie mam więcej pomysłów na sztuczki, wszystko cholera mała umie :evil_lol: A jednak nie!:multi: Zgapiliśmy nakrywanie się kocykiem (po dzisiejszej jednej sesji załapał tylko jeszcze puszcza czasem kocyk w połowie turlania bo mu się spieszy do smakola :evil_lol:) i wkładanie pudełeczek jedno w drugie (jeszcze nie zaczęliśmy) :lol: Oooo, a na czym polega "wkładanie pudełeczek jedno w drugie"? :cool3::loveu: Życzę Bzikowi sukcesów :multi::loveu: Quote
Russellka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 fuksowata napisał(a):M tez kocyk zaczelismy :evil_lol: Tylko , ze zatrzymalismy sie na etapie, trzymania kocyka lezac :angryy: i nie machania przy tym lbem , i warczenia, jak glabowi wytlumaczyc , ze to nie jest zabawa tylko ciezka praca, nie wiem , poprostu nie wiem :mad: Ale to jest zabawa! Tylko polączona ze współpracą ;) Zacznij tak jak my z kredką, i komenda "turlaj" Potem tylko kredkę wymieniasz na kocyk i włala - kocyk gotowy :loveu: Quote
Iwa-R Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Russellka'] No i oczywiście nie obeszło się bez pociągnięcia Kodzinych wąsów, to w tym momencie jak zapiszczała :diabloti: No ale przeprosiłam :lol: I voulty nie są jakieś szczególnie widowiskowe na tym filmiku, bo w pokoju mało miejsca i nie ma jak się ładnie wybijać :roll: Łeeee, ale Wy jesteście niesamowite (tylko mi wchodzenia do miseczki brakowało :P) Brawo! Już normalnie widzę w myślach, jak mój pies wykonuje wszystkie te sztuczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
WeronikaM Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 super to z kocykiem :crazyeye: gratulejszym :lol: Quote
Bzikowa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Russellka napisał(a):Oooo, a na czym polega "wkładanie pudełeczek jedno w drugie"? :cool3::loveu: Życzę Bzikowi sukcesów :multi::loveu: Teraz niestety mamy przerwę w klikaniu przez niedyspozycję żołądkową... bo żadnych smakoli nie mogę mu dawać... Quote
Russellka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Bzikowa napisał(a):Teraz niestety mamy przerwę w klikaniu przez niedyspozycję żołądkową... bo żadnych smakoli nie mogę mu dawać... a co się stało? :placz: Quote
Bzikowa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Pisałam u Bzika ;) Właściwie już jest zdrowy, od piątku chorował, już jest OK od wczoraj właściwie ale ciągle antybiotyk dostaje. I nie chcę mu na razie dawać nic poza normalnym żarciem żeby znowu nie było żadnego problemu znowu zwłaszcza, że w czwartek na Puchar wyjeżdżamy. Quote
Iwa-R Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Przyszłam powiedzieć dzień dobry :) Co tu tak cicho? pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Noooo, prawie 3 dni bez fotek...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Noooo, prawie 3 dni bez fotek...:evil_lol: Pzdr. O, a dzisiaj to nawet więcej... pzdr. Quote
Russellka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Witamy się :loveu: Mam dwie wiadomości, jedną dobrą, a drugą złą (dla mnie baaardzo złą) No więc zacznę od tej złej. Chciałam powiedzieć, że odwołali nam Obóz Dogfrisbee w Lublinie :placz::placz::placz: A tak się już nastawiłam... no ale... nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, jest też dobra wiadomość - wystąpimy z Kodą w niedzielę na dniach naszego miasta (dni Białej Podlaskiej) z pokazem frisbee i mam nadzieję, że uda się też na Młodym Prezenterze :loveu: A no i oczywiście byłyśmy się zrobić na bóstwo, futra było co nie miara ale młoda jest pięknie-piękna :loveu::loveu::loveu: no to daję wyczekane foteczki :lol: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Rzeczywiście Koda zrobiła się na bóstwo! http://images37.fotosik.pl/141/393b280b2f67dfffmed.jpg Lubię takie półcienie:loveu: http://images45.fotosik.pl/146/fae4b3507e7ed3fcmed.jpg Pzdr. Quote
Russellka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Rzeczywiście Koda zrobiła się na bóstwo! http://images37.fotosik.pl/141/393b280b2f67dfffmed.jpg Lubię takie półcienie:loveu: http://images45.fotosik.pl/146/fae4b3507e7ed3fcmed.jpg Pzdr. Dziękujemy baaaardzo :loveu: Quote
Bzikowa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ale się z Kody dalmatyńczyk zrobił :eviltong: Powodzenia na pokazach! :multi: Quote
fuksowata Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Kurcze wielka szkoda z powodu odwolanego obozu, za rok pojedziesz :P wraz ze mna :cool3: A koda sliczna taka nakrapiana :loveu: Quote
Illusion Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 http://images50.fotosik.pl/146/2626d3653ff4519c.jpg Jaka dumna :razz: Quote
Recommended Posts